Eβελίνα Παπούλια: “Το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου τον διαχειρίστηκα με….”

07:45 - 18/11/2020

Καλεσμένη στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Εβελίνα Παπούλια. Η To άρθρο Eβελίνα Παπούλια: “Το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου τον διαχειρίστηκα με….” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Εβελίνα Παπούλια για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: Έτσι διαχειρίστηκε το θάνατό του

Δείτε τι λέει η Εβελίνα Παπούλια για τον τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Διαβάστε το στο

Εβελίνα Παπούλια : «Τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου τον διαχειρίστηκα με σιωπή»

Είκοσι χρόνια από τότε που προβάλλονταν οι «Δύο Ξένοι» η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για τη σχέση της με τον Νίκο Σεργιανόπουλο και τον Αλέξανδρο Ρήγα

Διαβάστε το στο

Η Εβελίνα Παπούλια αποκαλύπτει πώς διαχειρίστηκε τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης η Εβελίνα Παπούλια. Η...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Εβελίνα Παπούλια για τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου: Τον διαχειρίστηκα με σιωπή

Για τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου μίλησε η Εβελίνα Παπούλια. «Το θάνατο του Νίκου τον διαχειρίστηκα με σιωπή. Δεν μου άρεσε καθόλου που έβλεπα να βγαίνουν να μιλάνε για τον Νίκο. Και δεν μου άρεσε καθόλου το πώς δημοσιογραφικά είχε καλυφθεί το όλο θέμα. Κατά τη διάρκεια των Δύο Ξένων... The post Η Εβελίνα Παπούλια για τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου: Τον διαχειρίστηκα με σιωπή appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Η Εβελίνα Παπούλια για τον Νίκο Σεργιανόπουλο – Έτσι διαχειρίστηκε το θάνατό του

Στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” ήταν χθες καλεσμένη η Εβελίνα Παπούλια, η οποία απάντησε για τους Δύο Ξένους, τον […] The post Η Εβελίνα Παπούλια για τον Νίκο Σεργιανόπουλο – Έτσι διαχειρίστηκε το θάνατό του appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Εβελίνα Παπούλια: Το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου τον διαχειρίστηκα με σιωπή. Δεν μου άρεσε καθόλου που…

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο entertv.gr

Εβελίνα Παπούλια: Όσα είπε για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, τον Αλέξανδρο Ρήγα και τους Δυο Ξένους

Εβελίνα Παπούλια: Καλεσμένη σε εκπομπή της ΕΡΤ βρέθηκε η ηθοποιός και κλήθηκε να απαντήσει για τον συμπρωταγωνιστή της στους Δυο Ξένους.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Παπούλια: "Τον θάνατο του Νίκου τον διαχειρίστηκα με σιωπή"

Αγαπήθηκαν σαν ζευγάρι μέσα από τους "Δύο Ξένους"

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Εβελίνα Παπούλια: Το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου τον διαχειρίστηκα με τη σιωπή

Στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» ήταν χθες καλεσμένη η Εβελίνα Παπούλια, η οποία απάντησε για τους Δύο Ξένους, τον Νίκο Σεργιανόπουλο και τον Αλέξανδρο Ρήγα. «Το θάνατο του Νίκου τον διαχειρίστηκα με σιωπή. Δεν μου άρεσε καθόλου που έβλεπα να βγαίνουν να μιλάνε για τον Νίκο. Και δεν μου άρεσε καθόλου το πώς δημοσιογραφικά […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Εβελίνα Παπούλια: Όσα είπε για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, τον Αλέξανδρο Ρήγα και τους Δυο Ξένους

Εβελίνα Παπούλια: Καλεσμένη σε εκπομπή της ΕΡΤ βρέθηκε η ηθοποιός και κλήθηκε να απαντήσει για τον συμπρωταγωνιστή της στους Δυο Ξένους.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της