#Εβελίνα Παπούλια

Εβελίνα Παπούλια: Στα 50 μπορείς να κάνεις δεύτερη καριέρα σε οτιδήποτε θέλεις

thebest.gr
Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για την απόφασή της να απέχει από το θέατρο και να ασχοληθεί μόνο με το ραδιόφωνο για έναν χρόνο.
10:00 05/02/2024

Εβελίνα Παπούλια: «Να στεναχωρηθώ γιατί δεν ήμουν για έναν χρόνο στην τηλεόραση ή στο θέατρο;»

zappit.gr
Την Εβελίνα Παπούλια και τον Φάνη Μουρατίδη συνάντησε η Λένα Αρώνη, το βράδυ της Παρασκευής, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Art […] The post Εβελίνα Παπούλια: «Να στεναχωρηθώ γιατί δεν ήμουν για έναν χρόνο στην τηλεόραση ή στο θέατρο;» appeared first on Zappit.
23:00 02/02/2024

Η Παπούλια μιλά για τα πρωινά που «δικάζουν» και για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ειπωθεί για εκείνη

NewsBomb
«Στα πρωινά δικάζονται πια τα πράγματα, δεν υπάρχει η αφέλεια του παρελθόντος». Η Εβελίνα Παπούλια μιλά στο Queen.gr για τη…Περισσότερα...
11:00 24/01/2024

Εβελίνα Παπούλια: «Έχω συγχωρήσει όσους έχουν μιλήσει άσχημα για εμένα, ήταν μία κακή στιγμή τους»

queen.gr
«Στα πρωινά δικάζονται πια τα πράγματα, δεν υπάρχει η αφέλεια του παρελθόντος». Η Εβελίνα Παπούλια μιλά στο Queen.gr για τη νέα της παράσταση, τον ανταγωνισμό, τη γυναικεία δύναμη, την αλήθεια και το ψέμα. Περισσότερα...
16:09 23/01/2024

Εβελίνα Παπούλια: «Να ολοκληρώσουμε τώρα εδώ;» – Η άρνηση on camera σε ερώτηση ρεπόρτερ

tlife.gr
Η πρεμιέρα της παράστασης «Bella Figura» πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8/1 στο Θέατρο Σταθμός. Γνωστοί ηθοποιοί και To άρθρο Εβελίνα Παπούλια: «Να ολοκληρώσουμε τώρα εδώ;» – Η άρνηση on camera σε ερώτηση ρεπόρτερ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 09/01/2024

Φάνης Μουρατίδης: «Φοβόμουν το ενδεχόμενο της επιτυχίας, δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ»

zappit.gr
Ο Φάνης Μουρατίδης έδωσε συνέντευξη μαζί με την θεατρική του παρτενέρ, Εβελίνα Παπούλια στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο. […] The post Φάνης Μουρατίδης: «Φοβόμουν το ενδεχόμενο της επιτυχίας, δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ» appeared first on Zappit.
22:00 01/01/2024

Η Εβελίνα Παπούλια εξομολόγειται: «Ήμουν εγωίστρια, εύθικτη, τσαμπουκαλευόμουν για ψύλλου πήδημα»

govastileto.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε η Εβελίνα Παπούλια και ο Φάνης Μουρατίδης με αφορμή την τρίτη τους θεατρική συνεργασία στην παράσταση «Εγώ, εγώ κι… εγώ». Η Εβελίνα Παπούλια και ο Φάνης Μουρατίδης μίλησαν για τις παράλληλες διαδρομές τους ενώ παραδέχτηκαν εγωισμούς και αδυναμίες. Εβελίνα, πώς αντιμετωπίζεις το δικό σου «εγώ»; Δεν νομίζω πως είμαι ιδιαίτερα […]
21:00 31/12/2023

Εβελίνα Παπούλια για Αίαντα Μανθόπουλο: «Αυτές οι καταστάσεις είναι δυσάρεστες»

zappit.gr
Με αφορμή τη νέα παράσταση στο θέατρο Alhambra, η Εβελίνα Παπούλια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο […] The post Εβελίνα Παπούλια για Αίαντα Μανθόπουλο: «Αυτές οι καταστάσεις είναι δυσάρεστες» appeared first on Zappit.
00:00 29/12/2023

Εβελίνα Παπούλια για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Είχα πάθει μια σοβαρή αιμορραγία, πήγα να πεθάνω»

govastileto.gr
Η Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε καλεσμένη την Τρίτη 12/12 στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» και μίλησε μεταξύ άλλων για τον τρόπο που η ίδια αντιμετωπίζει την επιτυχία της, τη μητρότητα αλλά και τη σχέση με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου. Αρχικά, η Εβελίνα Παπούλια είπε: «Το “εγώ” μου τώρα πια νομίζω ότι βγαίνει πολύ σπάνια. […]
19:00 13/12/2023

Εβελίνα Παπούλια: Στο πλευρό της κόρης της, Αφροδίτης Λιάντου στη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί

tlife.gr
 Στο θέατρο Άλφα βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 09/12 η Εβελίνα Παπούλια προκειμένου να παρακολουθήσει τη To άρθρο Εβελίνα Παπούλια: Στο πλευρό της κόρης της, Αφροδίτης Λιάντου στη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 11/12/2023

Ελένη Μενεγάκη: «Δεν είχα ποτέ κανέναν που να μπορεί να με συμβουλέψει, είχα πάνω μου την ευθύνη»

tlife.gr
Με αφορμή τα όσα είπε η Εβελίνα Παπούλια σε συνέντευξή της στο Στούντιο 4, για τις To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: «Δεν είχα ποτέ κανέναν που να μπορεί να με συμβουλέψει, είχα πάνω μου την ευθύνη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 23/11/2023

Εβελίνα Παπούλια: «Αν είναι κάτι πολύ ακραίο στη δουλειά, θα μιλήσω, πολύ σπάνια όμως να τσακωθώ»

zappit.gr
Στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της Τρίτης (22/11) η Εβελίνα Παπούλια. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος […] The post Εβελίνα Παπούλια: «Αν είναι κάτι πολύ ακραίο στη δουλειά, θα μιλήσω, πολύ σπάνια όμως να τσακωθώ» appeared first on Zappit.
19:00 22/11/2023

Εβελίνα Παπούλια: «Μακάρι η κόρη μου να κάνει λάθη, μόνο από τα λάθη μαθαίνουμε»

okmag.gr
Η Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για την κόρη της, Αφροδίτη αλλά και για τις δουλειές της. Η ηθοποιός ανέφερε για τις δουλειές της στον χώρο της υποκριτικής ότι: «Είμαστε μια γενιά πολύ δραστήρια. Βλέπεις άλλη γενιά να είναι πιο χαλαρή. Ήμασταν μια γενιά που θέλαμε να μοιάζουμε με γιάπηδες. […] The post Εβελίνα Παπούλια: «Μακάρι η κόρη μου να κάνει λάθη, μόνο από τα λάθη μαθαίνουμε» appeared first on OK! Magazine.
18:58 22/11/2023

Εβελίνα Παπούλια για Αίαντα Μανθόπουλο: Καλό ταξίδι όπου και αν πας

NewsBomb
Η Εβελίνα Παπούλια, η οποία συνεργάστηκε με τον Αίαντα Μανθόπουλο στη σειρά «Δύο Ξένοι», κατέφυγε στον λογαριασμό της στο Instagram…Περισσότερα...
00:00 18/10/2023

Εβελίνα Παπούλια: «Δεν είχα ούτε μια στιγμή δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να πάρω διαζύγιο»

govastileto.gr
Για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου αλλά και τους χωρισμούς της, μίλησε η Εβελίνα Παπούλια στον Τάσο Ιορδανίδη και στην εκπομπή, «Μπαμπά-δες». Όπως ανέφερε η ηθοποιός, ο πρώτος χωρισμός από τον πατέρα της κόρης της, ήρθε μετά από κοινή απόφαση, ωστόσο στον δεύτερο γάμο της, το διαζύγιο ήρθε σε σύντομο χρονικό διάστημα. «Χωρίσαμε σε λιγότερο […]
18:00 01/10/2023

Εβελίνα Παπούλια: “Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κάνω παιδί”

instyle.gr
Η Εβελίνα Παπούλια εκμυστηρεύτηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να αποκτήσει την κόρη της. Η ηθοποιός, καλεσμένη στην εκπομπή Μπαμπά-δες, αναφέρθηκε αρχικά στην κατάθλιψη που πέρασε όταν ξαφνικά έγινε διάσημη. “Ήταν φρίκη για μένα η αναγνωρισιμότητα με τους Δύο Ξένους. Δεν είναι όπως είμαστε τώρα με τα social media. Ήμασταν όλοι πολύ αγνοί τότε σε […] The post Εβελίνα Παπούλια: “Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κάνω παιδί” appeared first on InStyle.
12:46 01/10/2023

Παπούλια: Το απίθανο σχόλιο της Τουμασάτου στη selfie με την κόρη της

NewsBomb
Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα (1-09) η Αφροδίτη Λιάντου και η περήφανη μαμά, Εβελίνα Παπούλια της ευχήθηκε μέσα από…Περισσότερα...
19:00 01/09/2023

Εβελίνα Παπούλια – Αφροδίτη Λιάντου: Η φωτογραφία που ανέβασε για να ευχηθεί στην κόρη της

okmag.gr
Την ονομαστική της γιορτή έχει σήμερα η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λίαντου. Με μια selfie και μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram account της, θέλησε η ηθοποιός να ευχηθεί χρόνια πολλά στην κόρη της, με τη φωτογραφία του να συγκεντρώνει πάνω από 9 χιλιάδες likes. Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram account της Η Εβελίνα […] The post Εβελίνα Παπούλια – Αφροδίτη Λιάντου: Η φωτογραφία που ανέβασε για να ευχηθεί στην κόρη της appeared first on OK! Magazine.
18:58 01/09/2023

Η Αφροδίτη Λιάντου γιορτάζει και η μαμά Εβελίνα Παπούλια έκανε το ωραιότερο post για την κόρη της

queen.gr
Πώς αποκάλεσε η Εβελίνα Παπούλια την μονάκριβή της και το ιδιαίτερο σχόλιο της Μαριάννας Τουμασάτου. Περισσότερα...
14:17 01/09/2023

Εβελίνα Παπούλια: Με ποιους τα βάζει η γνωστή ηθοποιός – Καταγγελίες με αποδέκτες δημοσιογράφους!

sportime.gr
Έξαλλη η Εβελίνα Παπούλια με δημοσίευμα που αφορούσε τόσο την ίδια όσο και την κόρη της Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
17:46 18/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load