Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απαντά πρώτη φορά για τη “Φάρμα” και “καρφώνει” youtubers και ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές
11:06 - 18/11/2020
Στην ραδιοφωνική του εκπομπή μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και για πρώτη φορά απάντησε για το αν
To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απαντά πρώτη φορά για τη “Φάρμα” και “καρφώνει” youtubers και ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δεν ξέρεις ότι οι youtubers τώρα έχουν γίνει παρουσιαστές;
«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν για τη "Φάρμα". Δεν μου έχει γίνει κάποια κουβέντα και δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να κάνω κάτι τέτοιο...»
Διαβάστε το στο Τα... καρφιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τους youtubers που γίνονται παρουσιαστές (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Στην εκπομπή "Ευτυχείτε" μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην ολοένα και αυξανόμενη τάση των youtubers και παικτών ριάλιτι να γίνονται παρουσιαστές εκπομπών. Με μπόλικη δόση χιούμορ, ο Γρηγόρης εξέφρασε εμμέσως πλην σαφώς την ενόχλησή του, τονίζοντας ότι δεν κάνουν όλοι για αυτήν τη θέση.
«Και να παρουσίαζα τη Φάρμα, δεν θα στο έλεγα. Δεν ξέρεις ότι οι youtubers τώρα έχουν γίνει παρουσιαστές; Δεν έχω μιλήσει με κανέναν για τη Φάρμα. Δεν μου έχει γίνει κάποια κουβέντα και δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά τι σημασία έχει αυτό;
Πρέπει λίγο να καταλάβουν όλοι ότι η τηλεόραση είναι και ηθοποιοί που βγήκαν επίσης πάρα πολλοί τον τελευταίο καιρό, όχ
Διαβάστε το στο topontiki.gr