Μητσοτάκης: Ελλάδα και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διαμορφώνουν πλαίσιο στρατηγικής συμμαχίας
12:09 - 18/11/2020
«Η σημερινή μου επίσκεψη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η υπογραφή των σχετικών συμφωνιών συνιστούν την αναβάθμιση της...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης από Άμπου Ντάμπι: Ελλάδα και ΗAE διαμορφώνουν πια ένα πλαίσιο στρατηγικής συμμαχίας
Διαβάστε το στο Μητσοτάκης: «Ελλάδα-ΗΑΕ διαμορφώνουν πλαίσιο στρατηγικής συμμαχίας στην οικονομία, την άμυνα και την εξωτερική πολιτική» (Vid)
Σημαντικές συμφωνίες αναβάθμισης των διμερών σχέσεων υπεγράφησαν στα ΗΑΕ
The post Μητσοτάκης: «Ελλάδα-ΗΑΕ διαμορφώνουν πλαίσιο στρατηγικής συμμαχίας στην οικονομία, την άμυνα και την εξωτερική πολιτική» (Vid) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΚυρ. Μητσοτάκης: Ελλάδα-ΗΑΕ διαμορφώνουν πλαίσιο στρατηγικής συμμαχίας στην οικονομία, την άμυνα και την εξωτερική πολιτική
ΑΠΕ-ΜΠΕ «Η σημερινή μου επίσκεψη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η υπογραφή των σχετικών συμφωνιών συνιστούν την αναβάθμιση της σχέσης Ελλάδος – Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων σε στρατηγικό επίπεδο» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την αναχώρησή του από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. «Ελλάδα και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διαμορφώνουν πια ένα πλαίσιο μιας στρατηγικής συμμαχίας η […]
Το άρθρο Κυρ. Μητσοτάκης: Ελλάδα-ΗΑΕ διαμορφώνουν πλαίσιο στρατηγικής συμμαχίας στην οικονομία, την άμυνα και την εξωτερική πολιτική εμφανίστηκε πρώτα στο Πτήση & Διάστημα.
Διαβάστε το στο ptisidiastima.comΜητσοτάκης από Σ. Αραβία: Διαμορφώσαμε πλαίσιο στρατηγικής συμμαχίας
«Οι προοπτικές για περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών είναι πολλές και σημαντικές»
Διαβάστε το στο news.grΚυρ. Μητσοτάκης: Ελλάδα-ΗΑΕ διαμορφώνουν πλαίσιο στρατηγικής συμμαχίας στην οικονομία, την άμυνα και την εξωτερική πολιτική
«Η σημερινή μου επίσκεψη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η υπογραφή των σχετικών συμφωνιών συνιστούν την αναβάθμιση της σχέσης Ελλάδος – Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων σε στρατηγικό επίπεδο» δήλωσε ο πρωθυπουργός…
Διαβάστε το στο politik.grΜητσοτάκης: Ελλάδα και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διαμορφώνουν πλαίσιο στρατηγικής συμμαχίας
«Οι προοπτικές για περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών είναι πολλές και σημαντικές», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Η σημερινή μου επίσκεψη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η υπογραφή των σχετικών συμφωνιών συνιστούν την αναβάθμιση της σχέσης Ελλάδος - Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων σε στρατηγικό επίπεδο», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την αναχώρησή του από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
«Ελλάδα και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διαμορφώνουν πια ένα πλαίσιο μιας στρατηγικής συμμαχίας, η οποία εκτείνεται όχι μόνο στους τομείς της οικονομικής συνεργασίας, αλλά και στους τομείς της συνεργασίας στην Άμυνα και στην Εξωτερική Πολιτική», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και συνέχι
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr