Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Ήρθαν επιθετικά κατά πάνω μου, είχαν πάρει ναρκωτικά…»

11:36 - 17/11/2019

Στη Real και την Κορύνα Μαντάγαρη έδωσε συνέντευξη η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, που εξομολογήθηκε και μερικά περιστατικά που της έχουν συμβεί […] The post Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Ήρθαν επιθετικά κατά πάνω μου, είχαν πάρει ναρκωτικά…» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ήρθαν επιθετικά κατά πάνω μου, είχαν πάρει ναρκωτικά

Για μερικά περιστατικά που της έχουν συμβεί στο κέντρο της Αθήνας και στο σπίτι της μίλησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σε συνέντευξή της στη Real και την Κορύνα Μαντάγαρη, σοκάροντας με τα λεγόμενά της. «Από τη δραματική σχολή διάλεξα να ζω στο κέντρο της Αθήνας, το αγαπώ πολύ και ενδιαφέρομαι προσωπικά. Η Αθήνα δεινοπαθεί και πρέπει αυτό να γίνει έργο όλων μας, γιατί βλέπουμε πως η πολιτεία δεν έχει τα λεφτά να τα κάνει και δεν προλαβαίνει. Δεν θέλω να φύγω από το κέντρο. Έχω γίνει μάρτυρας πολλών περιστατικών. Με έχουν σταματήσει στο δρόμο βράδυ άνθρωποι που είχαν πάρει ναρκωτικά. Ήρθαν επιθετικά κατά πάνω μου. Φοβήθηκα πάρα πολύ, όμως δεν με έπιασε υστερία, το αντιμετώπισα ψύχραιμα. Τους έδειξα το

Διαβάστε το στο thestival.gr

Τρομακτικό περιστατικό για Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Ήρθαν επιθετικά κατά πάνω μου… είχαν πάρει ναρκωτικά»

Το κέντρο της Αθήνας έχει τη μοναδική ιδιότητα να ανεβαίνουν οι τιμές του αλλά ταυτόχρονα να υποβαθμίζεται όλο και περισσότερο, αφού σε αυτό συχνάζει «κάθε καρυδιάς καρύδι» από κλέφτες μέχρι έμποροι ναρκωτικών. Σε συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, εξομολογήθηκε μερικά περιστατικά που της έχουν συμβεί στο κέντρο της Αθήνας και στο σπίτι της. «Από τη […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Εφιάλτης για Ελληνίδα πρωταγωνίστρια: «Ήρθαν επιθετικά κατά πάνω μου. Φοβήθηκα πάρα πολύ!»

Στη Real και την Κορύνα Μαντάγαρη έδωσε συνέντευξη η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, που εξομολογήθηκε και μερικά περιστατικά που της έχουν συμβεί στο κέντρο της Αθήνας και στο σπίτι της. «Από τη δραματική σχολή διάλεξα να ζω στο κέντρο της Αθήνας, το αγαπώ πολύ και ενδιαφέρομαι προσωπικά. Η Αθήνα δεινοπαθεί και πρέπει αυτό να γίνει έργο όλων […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο