Η εκπρόσωπος του ΠΟΥ στη Ρωσία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εμβολιαστεί με το Sputnik V
11:36 - 19/11/2020
Η εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στη Ρωσία, Μελίτα Βούϊνοβιτς, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εμβολιαστεί με ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού Sputnik V.
«Θα χρησιμοποιήσω το εμβόλιο που είναι διαθέσιμο στη χώρα που βρίσκομαι. Εάν είμαι στη Ρωσία, θα εμβολιαστώ εδώ. Εάν είμαι στην πατρίδα μου τη Σερβία, θα χρησιμοποιήσω το εμβόλιο που είναι διαθέσιμο εκεί. Πάντα εμβολιάζομαι με το εμβόλιο που είναι διαθέσιμο στη χώρα που βρίσκομαι» τόνισε η αξιωματούχος του ΠΟΥ σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Echo» της Μόσχας.
Χθες μιλώντας στο κανάλι Rossiya 24, είχε εκφράσει την ελπίδα της ότι ο ΠΟΥ σύντομα θα βάλει το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V στη λίστα των προτεινόμενων εμβολίων κατά
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ουρές εθελοντών στην Ρωσία για να εμβολιαστούν με το Sputnik-V
Η Ρωσία ξανάρχισε τον εμβολιασμό νέων εθελοντών που συμμετέχουν στις κλινικές δοκιμές του εμβολίου Sputnik-V κατά του κορωνοϊού, έπειτα από μια μικρή παύση, δήλωσε το ιατρικό προσωπικό σε έξι από τις 29 κλινικές, την στιγμή που η Μόσχα επιταχύνει τα σχέδια της για τον εμβολιασμό του πληθυσμού.
Διαβάστε το στο naftemporiki.gr