Ξεσπά η Πηγή Δεβετζή – «Έφαγα bullying λόγω του κορονοϊού»

08:48 - 20/11/2020

Στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο έδωσε συνέντευξη η Πηγή Δεβετζή, η οποία μίλησε για την περιπέτειά της με […] The post Ξεσπά η Πηγή Δεβετζή – «Έφαγα bullying λόγω του κορονοϊού» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πηγή Δεβετζή: Έφαγα bullying λόγω του κορονοϊού

Σπάω το κεφάλι μου να βρω από πού κόλλησα γιατί όλοι οι άνθρωποι γύρω μου ήταν αρνητικοί.

Διαβάστε το στο

Πηγή Δεβετζή: «Έφαγα bullying λόγω του κορωνοϊού»

Η Πηγή Δεβετζή έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής  Happy Day και μίλησε για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό, ενώ εξομολογήθηκε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Πηγή Δεβετζή: «Έφαγα bullying λόγω του κορωνοϊού» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Στην εκπομπή Happy Day μίλησε η Πηγή Δεβετζή, αναφερόμενη μεταξύ άλλων την περιπέτειά που πέρασε με τον κορωνοϊό, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει ότι ο γεγονός αυτό στάθηκε η αφομρμή ώστε να δεχθεί bullying στο γήπεδο όπου πήγε για προπόνηση. «Είμαι πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Ευτυχώς το πέρασα στο σπίτι μου και ήμουν πολύ τυχερή μέσα στην ατυχία μου. Σπάω το κεφάλι μου να βρω από πού κόλλησα γιατί όλοι οι άνθρωποι γύρω μου ήταν αρνητικοί. Μου έστελναν μηνύματα και μου έλεγαν πως έχω κορονοϊό για… διαφημιστικούς λόγους. Το χειρότερο είναι ότι έφαγα bullying μέσα στο ίδιο μου το “σπίτι”, μέσα στο γήπεδο. Εδώ στον Άγιο Κοσμά, ήρθα να κάνω προπόνηση, μιλάμε για 17-18 μέρες μετά.. Και δέχτηκα ένα τ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Πηγή Δεβετζή: «Έφαγα bullying λόγω του κορωνοϊού»

Το ξέσπασμά της

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Πηγή Δεβετζή: "Έφαγα bullying λόγω του κορωνοϊού" (video)

"Ευτυχώς το πέρασα στο σπίτι μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο