Ομπράντοβιτς: «Είμαστε σε μία πολύ δύσκολη στιγμή, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι»

17:15 - 17/11/2019

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις του συνεχάρη τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε για τη νίκη στην έδρα της Τόφας και αναφέρθηκε στην... κρίση που περνά η ομάδα του.Πιο συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Τουρκίας βρίσκονται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, καθώς η σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα και η φημολογία... δίνει και παίρνει ακόμη και για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.Μετά τη νίκη επί της Τόφας για το πρωτάθλημα, ο πολύπειρος Σέρβος κόουτς δήλωσε: «Μετά το κακό ματς που είχαμε στην Μόσχα, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αντίδραση της ομάδας μου σήμερα. Αυτή η εμφάνιση πρέπει να αποτελέσει οδηγό για το πώς θα παίζουμε από εδώ και στο εξής. Συγχαίρω τους παίκτες μου για τη σημαντική νίκη και το πώς έπαιξαν

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ομπράντοβιτς: «Είμαστε σε μία πολύ δύσκολη στιγμή, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι»

O Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Τόφας, ήταν ευχαριστημένος από την αντίδραση των παικτών του, σχολιάζοντας την κρίση, στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα του.

Διαβάστε το στο

Ομπράντοβιτς: «Δύσκολη στιγμή, να μείνουμε ενωμένοι»

O Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Τόφας, ήταν ευχαριστημένος από την αντίδραση των παικτών του, σχολιάζοντας την κρίση, στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα του.

Διαβάστε το στο tovima

Ομπράντοβιτς: «Είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή»

Η Φενερμπαχτσέ περνάει αγωνιστική κρίση το τελευταίο διάστημα, κάτι το […] The post Ομπράντοβιτς: «Είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή» appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)