Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Ζενεβιέβ Μαζαρί – «Νομίζω πως περνάει άσχημα»
15:30 - 24/11/2020
Απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM έπαιξε στο Pop up, αλλά ένα συγκεκριμένο σχόλιο που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη […]
The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Ζενεβιέβ Μαζαρί – «Νομίζω πως περνάει άσχημα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Η Ζενεβιέβ δεν περνάει καλά στο GNTM»
Η πρώην κριτής του GNTM σχολίασε τη συμπεριφορά και την ψυχολογία της αντικαταστάτριάς της
Διαβάστε το στο Ξαφνιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Νομίζω πως η Ζενεβιέβ Μαζαρί περνάει άσχημα στο GNTM»
Γεμάτο νεύρα και ένταση ήταν το επεισόδιο του GNTM 3 το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Η εκπομπή «Pop Up»...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: «Η Ζενεβιέβ δεν περνάει καλά στο GNTM και φαίνεται» (video)
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά από δύο χρόνια που ήταν κριτής στο GNTM, πλέον έχει τη δική
To άρθρο Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Η Ζενεβιέβ δεν περνάει καλά στο GNTM και φαίνεται» (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗ.Παπαγεωργίου: «Νομίζω πως η Ζενεβιέβ Μαζαρί περνάει άσχημα» (βίντεο)
Η εκπομπή «Pop up», έπαιξε απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως η Ζενεβιέβ Μαζαρί μάλλον τη φετινή σεζόν δεν περνάει καλά.
«Περίεργο επεισόδιο. Περίεργη φωτογράφιση. Πολλή ένταση. Η Έλενα Χριστοπούλου είχε μια εμπειρία να κοουτσάρει πρόσωπα και να βρίσκεται σε ένα σετ μπροστά και πίσω από τις κάμερες -γιατί δεν ήταν μόνο μπροστά από τις κάμερες για τα παιδιά, ήταν και πίσω. Έχει δουλέψει πάνω σε αυτό σχεδόν 20 χρόνια και ξέρει πώς να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις.
Εγώ νομίζω, επειδή την ξέρω τη Ζεν και έχουμε δουλέψει μαζί δυο χρόνια ότι… Εγώ νομίζω πως περνάει άσχημα. Συγγνώμη που το λέω, αλλά δεν περνάει καλά. Και φαίνεται. Είναι
Διαβάστε το στο pronews.grΠαπαγεωργίου για Ζενεβιέβ: Νομίζω πως περνάει άσχημα στο GNTM
Για το ρόλο της Ζενεβιέβ Μαζαρί στο GNTM τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η πρώην κριτής του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε την παρουσία της Ζενεβιέβ μέσα στο reality μοντέλων. Υπενθυμίζεται πως η Ζεν εκτός από το ρόλο της art director, έχει πλέον και τον ρόλο της κριτή, παίρνοντας τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το γνωστό μοντέλο και νυν παρουσιάστρια δήλωσε μέσα από την εκπομπή της «Pop Up», πως νομίζει ότι η Ζενεβιέβ περνάει άσχημα στο GNTM. Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «Η Έλενα Χριστοπούλου είχε μια εμπειρία να κοουτσάρει πρόσωπα και να βρίσκεται σε ένα σετ μπροστά και πίσω από τις κάμερες -γιατί δεν ήταν μόνο μπροστά από τις κάμερες για τα παιδιά,
Διαβάστε το στο spoilersΗλιάνα Παπαγεωργίου: Το σχόλιό της για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και το GNTM 3
Όσα σχολίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και το GNTM 3.
Διαβάστε το στο neolaia.gr