Καρέρα: «Αν νομίζουμε ότι θα είναι εύκολος ο αγώνας με τη Ζόρια, θα έχουμε προβλήματα - Μάλλον στην αποστολή ο Λιβάι Γκαρσία»
15:50 - 25/11/2020
Καρέρα: «Αν νομίζουμε ότι θα είναι εύκολος ο αγώνας με τη Ζόρια, θα έχουμε προβλήματα - Μάλλον στην αποστολή ο Λιβάι Γκαρσία»
25/11/2020
Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (26/11, 19:55) παιχνιδιού της ΑΕΚ με τη Ζόρια για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και ήταν ξεκάθαρος, αναφορικά με το πώς θα πρέπει να δουν την αναμέτρηση οι παίκτες του, ενώ άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να δούμε τον Λιβάι Γκαρσία στην αποστολή.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης:
Για το τι θα κάνει για να μην παρουσιαστούν χαλαροί οι παίκτες του, λόγω του σκορ του πρώτου αγώνα: «Το αυριανό παιχνίδι είναι κομβικό. Μας δίνει τη δ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καρέρα: «Αν νομίζουμε ότι το ματς θα είναι εύκολο, θα έχουμε πρόβλημα»
Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο τη Ζόρια στην τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και ο Μάσιμο Καρέρα τόνισε στη συνέντευξη τύπου πως το ματς μόνο εύκολο δεν είναι, παρά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του στην Ουκρανία με το ευρύ 4-1.
Διαβάστε το στο documentonews.grΚαρέρα: «Αν νομίζουμε ότι είναι εύκολο με Ζόρια, θα έχουμε προβλήματα»
Ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ζόρια στο ΟΑΚΑ...
Το άρθρο Καρέρα: «Αν νομίζουμε ότι είναι εύκολο με Ζόρια, θα έχουμε προβλήματα» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr