Σοκ! Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Ντιέγκο Μαραντόνα

18:26 - 25/11/2020

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο Ντιέγκο Μαραντόνα άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών έπειτα από καρδιακή ανακοπή.

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο κόσμος του αθλητισμού αποχαιρετά τον Ντιέγκο Μαραντόνα

Αστέρια του αθλητισμού αναρτούν συλλυπητήρια μηνύματα και αποχαιρετούν τον μεγάλο Ντιέγκο

Διαβάστε το στο

Οι θρυλικές ατάκες του Ντιέγκο Μαραντόνα!

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα άφησε σήμερα (25/11) την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών...

Διαβάστε το στο Zougla

Ο Πάπας Φραγκίσκος θυμάται τον Ντιέγκο Μαραντόνα

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ο Πάπας Φραγκίσκος θυμάται τον θρύλο του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα, με στοργή και αναφέρει το όνομά του Αργεντινού στις προσευχές του, όπως ανακοίνωσε το Βατικανό. Ο Μαραντόνα, ο οποίος απεβίωσε την Τετάρτη στο σπίτι του στην Αργεντινή μετά από καρδιακή προσβολή, είχε αρκετές συναντήσεις με τον Πάπα, καθώς... The post Ο Πάπας Φραγκίσκος θυμάται τον Ντιέγκο Μαραντόνα appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Παγκόσμιος θρήνος: Έφυγε από τη ζωή ο Ντιέγκο Μαραντόνα

ΚΟΣΜΟΣ  Παγκόσμιο σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή. Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν ότι ο θρύλος του ποδοσφαίρου υπέστη ανακοπή καρδιάς. Ηδη πολλά διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών έχασε τη μάχη για τη ζωή... Has video: Exclude from popular: 0

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Η συγκλονιστική τελευταία συνέντευξη του Ντιέγκο Μαραντόνα

ΚΟΣΜΟΣ  Ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα βύθισε στη θλίψη όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο θρυλικός ποδοσφαιριστής έδωσε την τελευταία του συνέντευξη με αφορμή τα 60α του γενέθλια, τα οποία γιόρτασε στις 30 Οκτωβρίου, λίγο πριν αρχίσουν οι νέες περιπέτειες υγείας. Τότε είχε δηλώσει: «Είμαι χαρούμενος. Το ποδόσφαιρο μού χάρισε όσα έχω, τα πάντα, περισσότερα από όσα φανταζόμουν. Κι αν δεν είχα τον εθισμό μου, θα μπορούσα να παίξω πολύ περισσότερο. Πλέον όμως είμαι καλά και το μόνο που μου λείπει είναι οι γονείς μου. Πάντα εύχομαι να είχα μια μέρα παραπάνω με τη μητέρα μου, αλλά ξέρω πως με κοιτά από τον παράδεισο και είναι περήφανη για μένα». Όσο για την ευχή του, σύμφωνα με το sport-fm, αυτή δεν α

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ο Αλέξης Τσίπρας για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε το δικό του «αντίο» στον θρύλο του ποδοσφαίρου

Διαβάστε το στο news.gr

Η Νάπολι μετονομάζει το γήπεδο σε «Ντιέγκο Μαραντόνα»

Την μνήμη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα προτίθεται να τιμήσει η Νάπολι, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να δηλώνει πως αυτό είναι μια καλή ιδέα. Πρόκειται άλλωστε για τον ποδοσφαιριστή που άλλαξε την ιστορία της Νάπολι, οδηγώντας της σε τίτλους τόσο σε Ιταλία, όσο και σε Ευρώπη. Ο Ντε Λαουρέντις δήλωσε: «Είναι μια καλή ιδέα να […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους