Προπονητής Αλγερίας: "Δεν θέλω Μπενζεμά, έχω Σουντανί"
08:15 - 18/11/2019
Ο προπονητής της Αλγερίας ρωτήθηκε για την περίπτωση του Καρίμ Μπενζεμά, που δήλωσε ότι θέλει να παίξει για την πατρίδα των γονιών του, αλλά του έριξε... πόρτα κάνοντας αναφορά στον Χιλάλ Σουντανί του Ολυμπιακού.
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Προπονητής Αλγερίας: «Μπενζεμά; Εχω τον Σουντανί...» (vid)
Ο Καρίμ Μπενζεμά ζήτησε να αγωνιστεί με μια άλλη Εθνική ομάδα, αλλά ο τεχνικός της Αλγερίας, Τζαμέλ Μπελμανί τόνισε πως έχει αρκετούς παίκτες στην θέση του φορ.
Διαβάστε το στο Προπονητής Αλγερίας: «Ποιος Μπενζεμά; Έχω τον Σουντανί…» (vid)
Ο Τζαμέλ Μπελμανί το ξεκαθάρισε
The post Προπονητής Αλγερίας: «Ποιος Μπενζεμά; Έχω τον Σουντανί…» (vid) appeared first on sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΜπελμανί: Ποιος Μπενζεμά έχουμε τον Σουντανί (vid)
Μπορεί ο Καρίμ Μπενζεμά να έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της Εθνικής Αλγερίας, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας Τζαμέλ Μπελμαντί δήλωσε πως στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες όπως ο Σλιμανί και ο Σουντανί και είναι χαρούμενος με αυτούς.
Διαβάστε το στο fosonline.grΠροπονητής Αλγερίας: «Μπενζεμά; Έχω Σουντανί»
Απόλυτη στήριξη στους παίκτες του ήδη υπάρχοντος ρόστερ εξέφρασε ο Τζαμέλ Μπελμανί, σε ερώτηση για την πιθανότητα να φορέσει ο Καρίμ Μπενζεμά τη φανέλα της εθνικής Αλγερίας.
Ο Γάλλος επιθετικός έχει ρίζες από την Αλγερία και έτσι, μετά τον αποκλεισμό του από τους «τρικολόρ» και τη θέλησή του να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα κάποιας χώρας, αμέσως συνδέθηκε με τον τόπο καταγωγής του.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, πάντως, δήλωσε για το ενδεχόμενο να υποδεχτεί τον πρώτο σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης και της La Liga στο ρόστερ του : «Έχω τον Μπουνετζά, τον Σλιμανί, τον Ντελόρ και τον Σουντανί. Είμαι πολύ χαρούμενος με τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου».
Διαβάστε το στο filathlos.gr