O Δημήτρης Σταρόβας εξομολογείται: “Ο πατέρας μου εγκατέλειψε τη μητέρα μου, όταν έμαθε ότι είναι έγκυος…” (video)
01:33 - 26/11/2020
Καλεσμένος στην εκπομπή “Direct” βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας το βράδυ της Τετάρτης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε
To άρθρο O Δημήτρης Σταρόβας εξομολογείται: “Ο πατέρας μου εγκατέλειψε τη μητέρα μου, όταν έμαθε ότι είναι έγκυος…” (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σταρόβας: “Ο πατέρας μου εγκατέλειψε τη μητέρα μου, όταν έμαθε ότι είναι έγκυος…”
Καλεσμένος στην εκπομπή “Direct” βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας το βράδυ της Τετάρτης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Τάκη Χατζή για την γνωριμία με τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη, ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σταρόβας: “Ο πατέρας μου εγκατέλειψε τη μητέρα μου, όταν έμαθε ότι είναι έγκυος…” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Δημήτρης Σταρόβας: «Ο πατέρας μου εγκατέλειψε τη μητέρα μου όταν έμαθε ότι είναι έγκυος. Σκοτώθηκε με...»
Ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Direct» και συγκλόνισε με την εξομολόγησή του για τα παιδικά χρόνια του και τον θάνατο τον...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣταρόβας: «O πατέρας μoυ εγκατέλειψε τη μητέρα μου, όταν έμαθε ότι είναι έγκυoς»
Καλεσμένος στην εκπομπή “Direct” βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας το βράδυ της Τετάρτης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Τάκη Χατζή για την γνωριμία με τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και για τον θάνατο του πατέρα του, όταν εκείνος ήταν δύο χρονών, αλλά και την σχέση του με την κόρη του. Στην αρχή της συνέντευξης ο […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr