Γιώργος Καράβας: Η απάντηση του στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το σχόλιο περί σεβασμού
11:00 - 26/11/2020
26 Νοεμβρίου, 2020 Τι είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» Μεγάλος ντόρος προκλήθηκε χθες μετά τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον Γιώργο Καράβα μετά την ποινή του στους παίκτες του GNTM. Η παρουσιάστρια του Pop Up, έχοντας μάλιστα και την εμπειρία των δυο σεζόν του ριάλιτι, πήρε θέση και μίλησε περί σεβασμού. Με τη σειρά του ο Γιώργος Καράβας έδωσε την απάντησή του στην Ηλιάνα μέσα από δηλώσεις του στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Όλα ξεκίνησαν με την παρεξήγηση των παιδιών του GNTM με τον Γιώργο Καράβα και την ποινή που τους επέβαλε. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαθαίνοντας το περιστατικό είπε: «Όταν έχεις δώσει το θάρρος από μόνος σου στα παιδιά και τους βάζεις μια δοκιμασία και λες θα αποφασίσω εγώ α
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
O Γιώργος Καράβας απαντά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μετά τα σχόλιά της για την ενόχλησή του στο GNTM (video)
Μία νέα διαμάχη ξεκίνησε στη showbiz ανάμεσα στον Γιώργο Καράβα και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ο coach
To άρθρο O Γιώργος Καράβας απαντά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μετά τα σχόλιά της για την ενόχλησή του στο GNTM (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιώργος Καράβας: Δεν γνωρίζω τι έχει κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου
O Γιώργος Καράβας σχολιάζει τις επικρίσεις που δέχτηκε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για το επεισόδιο που είχε με τους παίκτες του GNTM 3.O Γιώργος Καράβας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και έδωσε τη δική του απάντηση στα σχόλια που δέχτηκε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για το επεισόδιο που είχε με τους παίκτες του GNTM 3.
Ο ίδιος είπε πως «έχω κάνει πελάτες που είναι μεγαθήρια στον χώρο. Και όταν λέω ότι έχω κάνει, έχω κάνει. Έχω υλικό που αποδεικνύονται εμπράκτως. Αυτό που είχα να κάνω ήταν να αναδείξω τον εαυτό μου και να βγάλω τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου πάνω στο αντικείμενο που λέγεται μόδα. Δεν γνωρίζω τι έχει κάνει η Ηλιάνα. Το κορίτσι προφανώς για να το λέει έχει κάν
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr