GNTM: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου “παγώνει” όταν την ρωτούν για τον Snik
09:39 - 18/11/2019
Οι συντελεστές του GNTM επέστρεψαν από το Μιλάνο και οι δημοσιογράφοι τους συνάντησαν στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Οι ίδιοι έδειξαν […]
The post GNTM: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου “παγώνει” όταν την ρωτούν για τον Snik appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
H Ηλιάνα Παπαγεωργίου «πάγωσε» όταν την ρώτησαν για τον Snik
«Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς. Δεν καταλαβαίνω. Νομίζω ότι ξεφεύγουμε από το θέμα», απάντησε η κριτής του GNTM
Διαβάστε το στο GNTM: «Παγώνει» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν την ρωτούν για τον Snik (βίντεο)
«Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς. Δεν καταλαβαίνω. Νομίζω ότι ξεφεύγουμε από το θέμα».
Διαβάστε το στο Η αμηχανία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου όταν τη ρώτησαν για τον Snik
Στο Μιλάνο βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι συντελεστές του GNTM 2...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου όταν τη ρώτησαν για τον Snik (VIDEO)
Οι συντελεστές του GNTM επέστρεψαν από το Μιλάνο και οι δημοσιογράφοι τους συνάντησαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".
"Όλα καλά, περάσαμε τέλεια! Τι γίνεται παιδιά; Σας είπα, περάσαμε τέλεια και σας ευχαριστώ πολύ" δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Όμως αμέσως μετά την ρώτησαν για τον Snik που ήταν μαζί της στο Μιλάνο.
"Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς. Δεν καταλαβαίνω. Νομίζω ότι ξεφεύγουμε από το θέμα. Το GNTM πέρασε υπέροχα στο Μιλάνο και θα έχουμε ένα υπέροχο τηλεοπτικό αποτέλεσμα. Σας φιλώ πολύ γλυκά" δήλωσε πριν φύγει.
Δείτε το βίντεο από το Star:
Διαβάστε το στο thestival.grΗ αμηχανία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου όταν την ρώτησαν για τον Snik
«Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς. Δεν καταλαβαίνω. Νομίζω ότι ξεφεύγουμε από το θέμα»
Διαβάστε το στο news.grΗ αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου όταν την ρώτησαν για τον Snik
Οι συντελεστές του GNTM επέστρεψαν από το Μιλάνο και οι δημοσιογράφοι τους συνάντησαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». «Όλα καλά, περάσαμε τέλεια! Τι γίνεται παιδιά; Σας είπα, περάσαμε τέλεια και σας ευχαριστώ πολύ» δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όμως αμέσως μετά την ρώτησαν για τον Snik που ήταν μαζί της στο Μιλάνο. «Δεν ξέρω για ποιο πράγμα […]
Διαβάστε το στο glocal.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: «Πάγωσε» όταν ρωτήθηκε για τον Snik- Καρέ καρέ η αντίδρασή της!
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε από το Μιλάνο που ήταν για τα γυρίσματα του GNTM και η κάμερα του Happy Day την τσάκωσε στο αεροδρόμιο. «Όλα καλά, περάσαμε τέλεια! Τι γίνεται παιδιά; Σας είπα, περάσαμε τέλεια και σας ευχαριστώ πολύ» είπε έντρομη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Άφωνη η Ηλιάνα όταν ρωτήθηκε για τον Snik! Όταν οι δημοσιογράφοι […]
The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Πάγωσε» όταν ρωτήθηκε για τον Snik- Καρέ καρέ η αντίδρασή της! appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΗ αμηχανία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου όταν τη ρώτησαν για τον Snik
το Μιλάνο βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι συντελεστές του GNTM 2, για τις ανάγκες του ριάλιτι μόδας, αφού εκεί πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός. Το ίδιο διάστημα βρέθηκε εκεί και ο Snik, με τα δημοσιεύματα να υποστηρίζουν πως συνόδευσε την αγαπημένη του Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Οι συντελεστές του GNTM 2 επέστρεψαν στην Αθήνα και οι δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, αφνιδιάζοντάς τους, κυρίως την Παπαγεωργίου, που βρέθηκε σε αμηχανία. «Όλα καλά, περάσαμε τέλεια.. Τι γίνεται παιδιά; Σας είπα, περάσαμε τέλεια και σας ευχαριστώ πολύ», είπε το μοντέλο αρχικά. Για να έρθει σε άβολη θέση, όταν ρωτήθηκε για τον Snik. «Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς. Δεν καταλαβαίνω. […]
Διαβάστε το στο dete.gr