«Κόκαλο» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν την ρωτούν για τον Snik - «Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς» (βίντεο)

09:58 - 18/11/2019

Οι συντελεστές του GNTM επέστρεψαν από το Μιλάνο και οι δημοσιογράφοι τους συνάντησαν στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Οι ίδιοι έδειξαν να αιφνιδιάζονται από τα φωτογραφικά φλας και τις κάμερες, ενώ στις δηλώσεις τους ήταν φειδωλοί. “Όλα καλά, περάσαμε τέλεια! Τι γίνεται παιδιά; Σας είπα, περάσαμε τέλεια και σας ευχαριστώ πολύ”, είπε σχεδόν τρομαγμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τα δύσκολα, όμως, ήρθαν στη συνέχεια. Πέφτει η ερώτηση για τον Snik που ήταν μαζί της στο Μιλάνο, πέφτει ξερή και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην αίθουσα αφίξεων. “Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς. Δεν καταλαβαίνω. Νομίζω ότι ξεφεύγουμε από το θέμα. Το GNTM πέρασε υπέροχα στο Μιλάνο και θα έχουμε ένα υπέροχο τηλεοπτικό αποτέλεσμα. Σας φιλ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις