Συγκλονίζει η Κική Λιτσάκη – «Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά… Σιγά σιγά ήρθαν και τα πιο σοβαρά»

01:12 - 27/11/2020

Απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Κική Λιτσάκη το βράδυ της Πέμπτης στο The 2night Show. Η συνεργάτιδα της εκπομπής […] The post Συγκλονίζει η Κική Λιτσάκη – «Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά… Σιγά σιγά ήρθαν και τα πιο σοβαρά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κική Λιτσάκη: Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά… Έφτασα στην κοκαΐνη και την ηρωίνη

Η συνεργάτιδα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου συγκλονίζει όταν μιλάει για την εφηβεία της

Διαβάστε το στο

Σοκάρει η Κική Λιτσάκη: «Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά… Σιγά σιγά ήρθαν και τα πιο σοβαρά»

Η Κική Λιτσάκη το βράδυ της Πέμπτης κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μοιράστηκε, για πρώτη φορά, τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής της...

Διαβάστε το στο Zougla

Σοκάρει η Κική Λιτσάκη: «Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά… Σιγά σιγά ήρθαν και τα πιο σοβαρά»

Η Κική Λιτσάκη το βράδυ της Πέμπτης κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μοιράστηκε, για πρώτη φορά, τη συγκλονιστική ιστορία της...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σούπερ Κική: "Στα 13 πήρα τα πρώτα ναρκωτικά- Αν δεν είχα πει φυλακή δεν θα ήμουν εδώ"

H 28χρονη Κική μοιράστηκε τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής της, που δεν είναι καθόλου… "σούπερ": Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, ο βίαιος πατέρας, τα ναρκωτικά.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Συγκλονίζει η Κική Λιτσάκη – «Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά» – Τι είπε την ενδοοικογενειακή βία – video

Για πρώτη φορά η Κική Λιτσάκη μιλά από καρδιάς για την ενδοοικογενειακή βία, τα ναρκωτικά, την φυλακή, την απεξάρτηση! Το άρθρο Συγκλονίζει η Κική Λιτσάκη – «Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά» – Τι είπε την ενδοοικογενειακή βία – video εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Κική Λιτσάκη: Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Κική Λιτσάκη: Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά… Έφτασα στην κοκαΐνη και την ηρωίνη

Lamianow.gr Κική Λιτσάκη: Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά… Έφτασα στην κοκαΐνη και την ηρωίνη Η συνεργάτιδα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου συγκλονίζει όταν μιλάει για την εφηβεία της Η Κική Λιτσάκη, η συνεργάτιδα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και για πρώτη φορά μοιράστηκε τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής της. Σε μια εκ βαθέων συζήτηση, η «super Κική» μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια […] Κική Λιτσάκη: Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά… Έφτασα στην κοκαΐνη και την ηρωίνη Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Όσα εξομολογήθηκε η Σούπερ Κική στον Γρηγόρη: Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά. Σιγά σιγά ήρθαν και τα υπόλοιπα, τα πιο σοβαρά.

Lcd, πολύ Lcd και τότε ήταν που είχα πάψει να χαμογελάω και νόμιζα ότι θα χαμογελάω μόνο κάνοντας κάθε μέρα κατάχρηση

Διαβάστε το στο entertv.gr

Κική Λιτσάκη: “Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά.Έφτασα στην κοκαΐνη και την ηρωίνη”

Η συνεργάτιδα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου συγκλονίζει μιλώντας για την δύσκολη εφηβεία της Η Κική Λιτσάκη, η συνεργάτιδα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και για πρώτη φορά μοιράστηκε τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής της. Σε μια εκ βαθέων συζήτηση, η «super Κική» μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στη Χίο καθώς και την ενδοοικογενειακή […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο