19χρονος ζητάει εκταφή του Μαραντόνα για να αποδείξει ότι είναι πατέρας του!

13:57 - 28/11/2020

Ο Σαντιάγκο Λάρα, ο οποίος δηλώνει γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα, ζήτησε την εκταφή του, προκειμένου να αποδείξει ότι ο “Θεός” του ποδοσφαίρου είναι πατέρας του. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη (25/11), βυθίζοντας στο πένθος τον ποδοσφαιρικό πλανήτη κι όχι μόνο. Η κηδεία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, ωστόσο το θέμα του θανάτου […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαραντόνα: Ο «γιος» ζητάει εκταφή για να αποδείξει ότι είναι πατέρας του

ΚΟΣΜΟΣ  Ο Σαντιάγκο Λάρα, ο οποίος δηλώνει γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα, ζήτησε την εκταφή του «θεού» της μπάλας προκειμένου να αποδείξει ότι είναι πατέρας με εξέταση DNA.  Ο 19χρονος, που το 2006 έχασε τη μητέρα του, σε ηλικία 23 ετών, από καρκίνο του πνεύμονα και ανατράφηκε από τον πρώην φίλο της Μαρτσέλο Λάρα είχε μιλήσει για πρώτη φορά το 2016 για την προσπάθειά του να αποδείξει ότι ο Μαραντόνα είναι ο πραγματικός του πατέρας.  «Μου είπαν ότι ο πραγματικός πατέρας μου είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο πατέρας μου θα είναι πάντα ο Μαρτσέλο Λάρα, αλλά μου είπαν ότι ο πατέρας μου είναι ο Μαραντόνα. Νομίζω ότι του μοιάζω. Έχω το πρόσωπό, τις μπούκλες, τα πάντα. Κοιτάζω τον Μαρτσέλο και ξέρω ότι δεν μοι

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”