Η Κατερίνα Καραβάτου «δίνει» την τελική τετράδα του GNTM

12:15 - 29/11/2020

Την Κατερίνα Καραβάτου συνέλαβε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα του «Έλα Χαμογέλα». Η παρουσιάστρια του STAR μίλησε με […] The post Η Κατερίνα Καραβάτου «δίνει» την τελική τετράδα του GNTM appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε... την τελική τετράδα του GNTM και είναι όλοι τους αγόρια

Τι είπε για την καραντίνα και τον ανταγωνισμό…

Διαβάστε το στο

H Κατερίνα Καραβάτου αποκαλύπτει την τελική τετράδα του GNTM

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» μίλησε το πρωί της Κυριακής η Κατερίνα Καραβάτου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καθημερινότητα της εν μέσω δεύτερου...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κατερίνα Καραβάτου για GNTM: Αυτή θα είναι η τελική τετράδα (vid)

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» συνέλαβαν την Κατερίνα Καραβάτου και η παρουσιάστρια του STAR μίλησε με χαμόγελο για την καθημερινότητα εν μέσω δεύτερου lockdown, τον σκληρό ανταγωνισμό και την τελική τετράδα του GNTM. The post Κατερίνα Καραβάτου για GNTM: Αυτή θα είναι η τελική τετράδα (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατερίνα Καραβάτου: Αποκάλυψε την τελική τετράδα του GNTM 3

Νομίζω ότι θα κερδίσει άνδρας το GNTM… Έτσι το βλέπω να πηγαίνει. Δεν ξέρω. Για μένα τα φαβορί είναι τέσσερα. Ο Αιμιλιάνο, ο Ηρακλής, ο Έντουαρντ και ο Ανδρέας. Άμα μου βγει, μπορεί και να ψηφίσω στον τελικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου, μιλώντας στην κάμερα του OPEN, αποκαλύπτοντας την τελική τετράδα του ριάλιτι μόδας. Ενώ πρόσθεσε: «Σε αυτή την καραντίνα η αίσθηση που έχω είναι πιο βαριά από την προηγούμενη φορά. Επειδή συνεχίζω να δουλεύω και είμαι πολύ τυχερή ως προς αυτό, εμένα η ζωή μου δεν έχει αλλάξει ρυθμούς όπως έχει συμβεί σε άλλους ανθρώπους. Εννοείται ότι κοιτάμε τι συμβαίνει στον ανταγωνισμό. Έτσι στήνουμε τη δουλειά μας. Εμείς κάνουμε όμως κάτι διαφορετικό». Πληρ

Διαβάστε το στο spoilers

Η Κατερίνα Καραβάτου για το πρωινό, την καραντίνα και το GNTM

Η Κατερίνα Καραβάτου απάντησε στο εάν θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο τηλεοπτικά, πώς περνά την καραντίνα, αλλά και ποιος πιστεύει ότι θα κερδίσει φέτος στο GNTM.Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» για το εάν θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο τηλεοπτικά, για το πώς περνά στην καραντίνα, αλλά και για το ποιοι παίκτες πιστεύει ότι θα βρεθούν στον τελικό του GNTM 3. Αναφορικά με την καραντίνα η Κατερίνα Καραβάτου είπε: «Αισθάνομαι πιο βαριά από την προηγούμενη φορά. Βέβαια εμένα η ζωή μου, επειδή συνεχίζω να δουλεύω και είμαι πολύ τυχερή ως προς αυτό, δεν έχει αλλάξει με τους ρυθμούς που έχουν αλλάξει ζωές άλλων ανθρώ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Η Κατερίνα Καραβάτου «δίνει» την τελική τετράδα του GNTM

Άντρας ή γυναίκα θα κερδίσει;

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε... την τελική τετράδα του GNTM

Και είναι όλοι τους αγόρια

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο