#Κατερίνα Καραβάτου

Κατερίνα Καραβάτου: “Ήταν μια τραγική ιστορία όλο αυτό, δεν θέλω να το θυμάμαι”

thecaller.gr
Την Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου, την Τετάρτη, μετά το γύρισμα για το νέο επεισόδιο του My Style Rocks. Μέσα σε όλα, δε, η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε για την καταδίκη του 50χρονου που είχε πυροβολήσει τον καλό της φίλο, Πάνο Καλλίτση. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου δήλωσε […]
15:01 17/10/2024

Άννα Καψάλη: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πάχυνε λίγο – Οι γυναίκες με καμπύλες είναι στη μόδα

Newsit
Στο «Πρωινό Σου Σου» με την Ελένη Τσολάκη βρέθηκε καλεσμένη η Άννα Καψάλη. Η γνωστή Θεσσαλονικιά ενδυματολόγος σχολίασε το στυλ των Ελλήνων παρουσιαστών, όπως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Κατερίνα Καραβάτου ή η Ρούλα Κορομηλά. Μιλώντας στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη, η Άννα Καψάλη αναφέρθηκε αρχικά στην Κατερίνα Καραβάτου, λέγοντας: «Δεν ξέρω αν ταιριάζει ... Περισσότερα To άρθρο Άννα Καψάλη: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πάχυνε λίγο – Οι γυναίκες με καμπύλες είναι στη μόδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:10 12/10/2024

Κατερίνα Καραβάτου: Γιατί με ρωτάτε συνέχεια αν θα συνεργαζόμουν ξανά με τη Σπυροπούλου; Δεν με αφορά αυτό

Newsbeast.gr
Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της πως οι δύο γυναίκες δεν υπήρξαν ποτέ φίλες. Θυμίζουμε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Κατερίνα Καραβάτου είχαν συνεργαστεί στην εκπομπή του Alpha «Μες στην καλή χαρά». Η Κατερίνα Καραβάτου ξεκαθάρισε πως όντως δεν υπήρξαν ποτέ φίλες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ τόνισε πως η συνεργασία τους ανήκει στο παρελθόν και δεν θα ήθελε να μιλάει πια για αυτό το θέμα. «Δεν είναι όλες οι συνεργασίες το ίδιο. Δεν είναι όλες οι σχέσεις το ίδιο πράγμα. Το 90% των συνεργασιών που έχω κάνει είναι καταπληκτικές και υπάρχουν και στιγμές που δεν είν
15:21 11/10/2024

Καραβάτου για Σπυροπούλου: «Δεν είμαστε φίλες με την Κωνσταντίνα» – Τι συμβαίνει με τις δυο κυρίες; [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Για τη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την οποία είχε συνεργαστεί στο «Μες στην καλή χαρά»μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου στις τηλεοπτικές κάμερες. «Δεν είναι όλες οι συνεργασίες το ίδιο. Δεν είναι όλες οι σχέσεις το ίδιο πράγμα. Το 90% των συνεργασιών που έχω κάνει είναι καταπληκτικές και υπάρχουν και στιγμές που δεν είναι […] Το άρθρο Καραβάτου για Σπυροπούλου: «Δεν είμαστε φίλες με την Κωνσταντίνα» – Τι συμβαίνει με τις δυο κυρίες; [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:27 11/10/2024

My Style Rocks: Συνέντευξη για δουλειά - Δείτε το trailer

Skai.gr
Καθημερινά στις 16.30 με την Κατερίνα Καραβάτου
15:35 10/10/2024

Κατερίνα Καραβάτου: Σε αμηχανία η παρουσιάστρια με την ερώτηση για τον Τούρκο που την διεκδικεί

zappit.gr
Την Κατερίνα Καραβάτου συνάντησαν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών για λίγες δηλώσεις. Εκτός από τα επαγγελματικά, για τα οποία απάντησε […] The post Κατερίνα Καραβάτου: Σε αμηχανία η παρουσιάστρια με την ερώτηση για τον Τούρκο που την διεκδικεί appeared first on Zappit.
12:18 08/10/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν είμαστε φίλες για να μιλάμε και δεν ήμασταν ποτέ»

Newsit
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Κατερίνα Καραβάτου, διατηρούν όπως φαίνεται, τυπικές σχέσεις. Αυτό προέκυψε από τις νέες δηλώσεις που έκανε η 37χρονη παρουσιάστρια. Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Buongiorno» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Καραβάτου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεόραση και την αλλαγή στη ζωή της, με ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν είμαστε φίλες για να μιλάμε και δεν ήμασταν ποτέ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:55 08/10/2024

My Style Rocks – «Πάγωσε» η Κατερίνα Καραβάτου με τον χαμό στο πλατό: «Είναι το μόνο που ξέρεις, οπότε τράβα…»

zappit.gr
Σε έντονο διαπληκτισμό ενεπλάκησαν η Μαρία με την Ιωάννα στο My Style Rocks. Η Μαρία δεν μπόρεσε να δεχθεί τα […] The post My Style Rocks – «Πάγωσε» η Κατερίνα Καραβάτου με τον χαμό στο πλατό: «Είναι το μόνο που ξέρεις, οπότε τράβα…» appeared first on Zappit.
23:43 07/10/2024

Κατερίνα Καραβάτου: Η αμηχανία της παρουσιάστριας σε ερώτηση για τον Τούρκο που φέρεται να την διεκδικεί

Newsit
Η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της, αλλά απέφυγε να απαντήσει σε μια ερώτηση για τα προσωπικά της. Την Κατερίνα Καραβάτου συνάντησαν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών για δηλώσεις. Εκτός από τα επαγγελματικά, για τα οποία απάντησε η παρουσιάστρια, της τέθηκε και μια ερώτηση για τα προσωπικά της. Συγκεκριμένα για έναν Τούρκο, που φαίνεται πως ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Καραβάτου: Η αμηχανία της παρουσιάστριας σε ερώτηση για τον Τούρκο που φέρεται να την διεκδικεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:46 07/10/2024

Kρατερός Κατσούλης: Δεν υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή, μου λείπει να έχω σχέση

ProtoThema.gr
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδιά του, στη σχέση του με την Κατερίνα Καραβάτου αλλά και στον λόγο για τον οποίο δεν παρουσίασε το Deal
15:18 04/10/2024

Κρατερός Κατσούλης: «Μου λείπει να έχω σχέση, δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία για το Deal»

Newsit
Ο Κρατερός Κατσούλης επανέλαβε πως θα ήθελε να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην Κατερίνα Καραβάτου. Ο Κρατερός Κατσούλης μιλάει στο Buongiorno του Mega για τα παιδιά του, τη σχέση του σήμερα με την Κατερίνα Καραβάτου και για το λόγο που δεν παρουσίασε το “Deal” στον Alpha, αν και όπως φαίνεται υπήρξαν τους ... Περισσότερα To άρθρο Κρατερός Κατσούλης: «Μου λείπει να έχω σχέση, δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία για το Deal» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:46 04/10/2024

Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου» – H απίθανη στιγμή με το… τσιμπούσι

zappit.gr
Την Κατερίνα Καραβάτου είχε καλεσμένη η Zoe Pre στη διαδικτυακή της εκπομπή και μίλησε για τη στιγμή της καριέρας της […] The post Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου» – H απίθανη στιγμή με το… τσιμπούσι appeared first on Zappit.
20:03 03/10/2024

Κατερίνα Καραβάτου: Αποκάλυψε την πιο ντροπιαστική στιγμή της καριέρας της – «Δεν νομίζω ότι θα ξεπεράσω ποτέ»

govastileto.gr
Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή της Zoe Pre βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου και μίλησε για τη στιγμή της καριέρας της όπου ντράπηκε περισσότερο από κάθε άλλη φορά. «Είναι μία πολύ ντροπιαστική σκηνή, που δεν νομίζω ότι θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου. Στο Κους Κους είχαμε βγάλει τον Μάκη Τσέλιο από μία αποστολή που κάναμε στη […]
19:58 03/10/2024

Κατερίνα Καραβάτου: «Ήμουν χάλια και δεν ήθελα να πάω στην εκπομπή» – Η αναφορά στον Κρατερό Κατσούλη

Newsit
Η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε στα δύο της παιδιά, στον πρώην σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη και σε δύσκολες στιγμές που κλήθηκε να διαχειριστεί. Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε στην εκπομπή της Zoe Pre στο κανάλι της στο Youtube μιλώντας για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία, πριν και μετά τον ερχομό των παιδιών της. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Καραβάτου: «Ήμουν χάλια και δεν ήθελα να πάω στην εκπομπή» – Η αναφορά στον Κρατερό Κατσούλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:55 03/10/2024

Η Κατερίνα Καραβάτου «επέστρεψε» στο Star μετά από 3 χρόνια – Η παρέμβασή της στο Breakfast@star

zappit.gr
Η Κατερίνα Καραβάτου «επέστρεψε» στον τηλεοπτικό αέρα του Star μετά από τρία χρόνια! Η παρουσιάστρια παρενέβη τηλεφωνικά σήμερα στο Breakfast@star […] The post Η Κατερίνα Καραβάτου «επέστρεψε» στο Star μετά από 3 χρόνια – Η παρέμβασή της στο Breakfast@star appeared first on Zappit.
21:35 02/10/2024

My Style Rocks: Στον διαγωνισμό η Σύλια Καραμολέγκου του Big Brother - Ανυπομονούσα, είπε

ProtoThema.gr
Η Κατερίνα Καραβάτου την υποδέχτηκε στο πλατό με τις υπόλοιπες παίκτριες
19:00 24/09/2024

Κατερίνα Καραβάτου: Η ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει για την προσωπική της ζωή

tlife.gr
Η Κατερίνα Καραβάτου το πρωί της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day μιλώντας για To άρθρο Κατερίνα Καραβάτου: Η ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει για την προσωπική της ζωή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:53 20/09/2024

Power of Love: Μαρίνα και Γιώργος έρχονται πιο κοντά - Δείτε το trailer

Skai.gr
Απόψε στις 00.45, στον ΣΚΑΪ, με την Κατερίνα Καραβάτου
21:10 17/09/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load