Κορωνοϊός: Θετικός ο Ολυμπιονίκης Βύρων Κοκκαλάνης

15:36 - 29/11/2020

Η ανάρτησή του με τίτλο «Συγγνώμη Ελλάδα»

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κοροναϊός: Θετικός ο Ολυμπιονίκης Βύρων Κοκκαλάνης

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Θετικός στον κορονοϊό ο Έλληνας Ολυμπιονίκης Βύρων Κοκκαλάνης!

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας, Βύρων Κοκκαλάνης, ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και ζήτησε συγγνώμη που δεν θα φέρει μετάλλιο από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Θετικός στον κορονοϊό ο Έλληνας Ολυμπιονίκης Βύρων Κοκκαλάνης! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο Ολυμπιονίκης Βύρων Κοκκαλάνης – Αγωνίστηκε χωρίς να το ξέρει

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ιστιοσανίδας Βύρων Κοκκαλάνης. Συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας RSX όπου και κατέλαβε την 4η θέση. Εκεί υποβλήθηκε σε τεστ και βρέθηκε θετικός. Ενημερώθηκε μόλις τελείωσαν οι αγώνες. Όταν αγωνίστηκε στην τελευταία ιστιοδρομία ήταν ο μόνος από τους αθλητές στον οποίο δεν είχαν... The post Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο Ολυμπιονίκης Βύρων Κοκκαλάνης – Αγωνίστηκε χωρίς να το ξέρει appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κορονοϊός: Θετικός ο Ολυμπιονίκης Βύρων Κοκκαλάνης – «Συγγνώμη… Ελλάδα»

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ιστιοσανίδας Βύρων Κοκκαλάνης. Συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας RSX όπου και κατέλαβε την 4η θέση. The post Κορονοϊός: Θετικός ο Ολυμπιονίκης Βύρων Κοκκαλάνης – «Συγγνώμη… Ελλάδα» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

θετικός στο κορονοϊό ο Ολυμπιονίκης Βύρων Κοκκαλάνης – Το σπαρακτικό μήνυμά του

Με ένα πραγματικά σπαρακτικό μήνυμα που ζητάει συγγνώμη από την Ελλάδα αλλά και από τον προπονητή To άρθρο θετικός στο κορονοϊό ο Ολυμπιονίκης Βύρων Κοκκαλάνης – Το σπαρακτικό μήνυμά του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κορονοϊός: Θετικός στον ιό ο Ολυμπιονίκης Βύρων Κοκκαλάνης - Η ανάρτησή του με τίτλο "Συγγνώμη Ελλάδα"

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Ολυμπιονίκης Βύρων Κοκκαλάνης

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ιστιοπλοΐα: Θετικός στον κορονοϊό ο Βύρων Κοκκαλάνης

Ιστιοπλοΐα: Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, Βύρων Κοκκαλάνης διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Κορωνοϊός: Θετικός ο Ολυμπιονίκης Βύρων Κοκκαλάνης

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ιστιοσανίδας Βύρων Κοκκαλάνης. Συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας RSX όπου και κατέλαβε την 4η θέση. Εκεί υποβλήθηκε σε τεστ και βρέθηκε θετικός. Ενημερώθηκε μόλις τελείωσαν οι αγώνες. Όταν αγωνίστηκε στην τελευταία ιστιοδρομία ήταν ο μόνος από τους αθλητές στον οποίο δεν είχαν γνωστοποιήσει το αποτέλεσμα του τεστ. […] The post Κορωνοϊός: Θετικός ο Ολυμπιονίκης Βύρων Κοκκαλάνης first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Με κορονοϊό ο Ολυμπιονίκης Βύρων Κοκκαλάνης

Με κορονοϊό ο Ολυμπιονίκης Βύρων Κοκκαλάνης Sun, 29/11/2020 - 17:50

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο Βύρων Κοκκαλάνης!

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας, Βύρων Κοκκαλάνης, ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και ζήτησε συγγνώμη που δεν θα φέρει μετάλλιο από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Ο Βύρων Κοκκαλάνης, που τερμάτισε στην 4η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα RSX της Πορτογαλίας, με ανακοίνωση του στα social media ενημέρωσε ότι το τεστ του για τον κορονοϊό […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Με κορονοϊό ο Ολυμπιονίκης Βύρων Κοκκαλάνης – Το συγκινητικό συγγνώμη του

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Ολυμπιονίκης ιστιοπλοϊας Βύρων Κοκκαλάνης.                  Στο συγκινητικό μήνυμά του, ο Βύρωνας ζητάει συγγνώμη γιατί περιμένοντας τα αποτελέσματα για τον κορονοϊό που αργούσαν δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί και τερμάτισε τέταρτος.           Ο Ολυμπιονίκης έγραψε ένα πολύ συγκινητικό κείμενο:   “ΣΥ Γ Γ Ν Ω Μ Η… ΕΛΛΑΔΑ.. Δυστυχώς εχθές τερμάτισα 4ος και δεν κατάφερα να σας φέρω ούτε το αργυρό, ούτε το χρυσό!!! ΣΥΓΓΝΩΜΗ στον προπονητή μου Νίκο Κακλαμανάκη, που με έφερε στην τελευταία κούρσα να διεκδικώ τα μετάλλια και δεν μπόρεσα ούτε αυτόν να ευχαριστήσω για όλο τον κόπο και την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει για εμένα. Πριν την τελευταία κούρσα είχαμε κάνει ό

Διαβάστε το στο spoilers

Κορονοϊός: Θετικός ο Ολυμπιονίκης Βύρων Κοκκαλάνης

Κορονοϊός: Θετικός ο Ολυμπιονίκης Βύρων Κοκκαλάνης – Η συγκινητική ανάρτησή του. Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ιστιοσανίδας Βύρων Κοκκαλάνης. Συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας RSX όπου και κατέλαβε την 4η θέση. Εκεί υποβλήθηκε σε τεστ και βρέθηκε θετικός. Όπως σημειώνει το protothema.gr, ενημερώθηκε μόλις τελείωσαν οι αγώνες. Όταν αγωνίστηκε στην τελευταία ιστιοδρομία […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Θετικός στον κορωνοϊό ο Βύρωνας Κοκκαλάνης

Ο Βύρων Κοκκαλάνης ανακοίνωσε από την Πορτογαλία πως βρέθηκε θετικός στον covid-19 και ζήτησε συγνώμη που δεν έφερε μετάλλιο στην Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό.

Διαβάστε το στο to10.gr

Κορωνοϊός: Θετικός ο Ολυμπιονίκης Βύρων Κοκκαλάνης

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ιστιοσανίδας Βύρων Κοκκαλάνης. Συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας RSX όπου και κατέλαβε την 4η θέση. Εκεί υποβλήθηκε σε τεστ και βρέθηκε θετικός. Ενημερώθηκε μόλις τελείωσαν οι αγώνες. Όταν αγωνίστηκε στην τελευταία ιστιοδρομία ήταν ο μόνος από τους αθλητές στον οποίο δεν είχαν γνωστοποιήσει το αποτέλεσμα του τεστ. Σημειώνεται ότι έχει πάρει ήδη […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Θετικός στον κορωνοϊό ο Έλληνας Ολυμπιονίκης Βύρων Κοκκαλάνης

Η ανακοίνωση του αθλητή

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα

Πάσχα 2024: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων