Νίκησε τον κορωνοϊό ο Αμβρόσιος – Δημοσίευσε το αρνητικό τεστ που έκανε

13:11 - 30/11/2020

AgrinioPress Νίκησε τον κορωνοϊό ο Αμβρόσιος – Δημοσίευσε το αρνητικό τεστ που έκανε Νικητής βγήκε από την περιπέτειά του με τον κορονοϊό ο πρώην Μητροπολίτης Αιγιάλειας Αμβρόσιος. Ο ίδιος γράφει στο ιστολόγιό του: “Ναί, αγαπητοί μου Πατέρες και Αδελφοί, Με την μεσιτεία της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αγίου Νεκταρίου, του Οποίου το Παρεκκλήσιον είναι ακριβώς δίπλα μας, έλαβε τέλος η μικρή περιπέτεια της υγείας μου. Είχα προσβληθή από … Νίκησε τον κορωνοϊό ο Αμβρόσιος – Δημοσίευσε το αρνητικό τεστ που έκανε Παναγιώτης Τσακανίκας

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεραπεύτηκε από τον κορωνοϊό ο Αμβρόσιος: «Μόνιμο φάρμακό μου ο Αγιασμός»

Τους γιατρούς και όλους τους ανθρώπους που τον περιέθαλψαν και το συνέτρεξαν ευχαριστεί σε ανάρτησή του στο blog του ο Μητροπολίτης πρώην Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος, κάνοντας γνωστό ότι το πρόσφατο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε για τον κορωνοϊό είναι αρνητικό. Ο 82χρονος Μητροπολίτης είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό στις 14 Νοεμβρίου,... The post Θεραπεύτηκε από τον κορωνοϊό ο Αμβρόσιος: «Μόνιμο φάρμακό μου ο Αγιασμός» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ξεπέρασε τον κορωνοϊό ο Αμβρόσιος: “Το μόνιμο φάρμακο που έπινα ήταν ο Μεγάλος Αγιασμός”

Είχε αρνηθεί να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο Ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος ξεπέρασε τον κορωνοϊό και δημοσίευσε το αποτέλεσμα της εξέτασης που έκανε, με ημερομηνία 24 Νοεμβρίου, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν αρνητικό. “Ο Κύριος με ελέησε! Με εθεράπευσε χωρίς την περιπέτεια της εισαγωγής μου στο Νοσοκομείο!” για να συμπληρώσει στη συνέχεια πως “το […]

Διαβάστε το στο topnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»