Ιερώνυμος: «Απαίτησα να έχω την ίδια μεταχείριση με όλους τους Έλληνες»

14:05 - 30/11/2020

AgrinioPress Ιερώνυμος: «Απαίτησα να έχω την ίδια μεταχείριση με όλους τους Έλληνες» Με δήλωσή του στην εφημερίδα η Εστία, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος διευκρίνισε ότι όχι μόνο δεν πήρε ειδική θεραπεία για τον κορονοϊό, όμοια με αυτή που πήρε ο πρόεδρος Τραμπ, στη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο, αλλά ούτε θα δεχόταν ποτέ να ξεχωρίσει σε σχέση με τους υπόλοιπους Ελληνες. Σχολιάζοντας τη δήλωση της επικεφαλής των … Ιερώνυμος: «Απαίτησα να έχω την ίδια μεταχείριση με όλους τους Έλληνες» Κωνσταντίνος Ρίγκος

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Πιθανόν σήμερα παίρνει εξιτήριο – Είχα την ίδια ακριβώς μεταχείριση με όλους τους Έλληνες

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος "νίκησε" τον κορονοϊό και σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. The post Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Πιθανόν σήμερα παίρνει εξιτήριο – Είχα την ίδια ακριβώς μεταχείριση με όλους τους Έλληνες appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κορονοϊός: Εξιτήριο για τον Ιερώνυμο – “Απαίτησα και είχα την ίδια ακριβώς μεταχείριση με όλους τους Έλληνες”

Εντός της ημέρας αναμένεται να λάβει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό. Πληροφορίες από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών αναφέρουν ότι ο αρχιεπίσκοπος θα πάρει εξιτήριο σήμερα εφόσον δώσουν οι γιατροί το «πράσινο φως», κάτι που θεωρείται εξαιρετικά πιθανό. Ο κ. Ιερώνυμος θα μεταβεί στην οικία του, όπου θα συνεχίσει […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Απαίτησα και είχα την ίδια ακριβώς μεταχείριση με όλους τους Έλληνες»

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με δήλωσή του διέψευσε τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν ότι έλαβε ειδική αγωγή για τον κορονοϊό, ίδια με αυτή που είχε δοθεί και στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ. Το άρθρο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Απαίτησα και είχα την ίδια ακριβώς μεταχείριση με όλους τους Έλληνες» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ιερώνυμος : Απαίτησα να έχω την ίδια μεταχείριση με όλους τους Ελληνες

Με δήλωσή του στην εφημερίδα η Εστία, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος διευκρίνισε ότι όχι μόνο δεν πήρε ειδική θεραπεία για τον κορονοϊό, όμοια με αυτή που πήρε ο πρόεδρος Τραμπ, στη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο, αλλά ούτε θα δεχόταν [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»