Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την παρεξήγηση με τη Βίκυ Καγιά: Όπου δεν χωράω, φεύγω

03:57 - 01/12/2020

Απέναντι από την Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το πρωί της...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Καγιά: «Δεν έχω ασχοληθεί, όπου δεν χωράω φεύγω»

Η δήλωση της Ηλιάνας που μας εξέπληξε

Διαβάστε το στο queen.gr

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την παρεξήγηση με τη Βίκυ Καγιά: Όπου δεν χωράω, φεύγω

Lamianow.gr Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την παρεξήγηση με τη Βίκυ Καγιά: Όπου δεν χωράω, φεύγω Απέναντι από την Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το πρωί της Δευτέρας. Το μοντέλο και παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στο GNTM όσο και στα πρόσωπα που το πλαισιώνουν καθώς μέχρι την περασμένη σεζόν αποτελούσε και εκείνη κομμάτι του reality μόδας του Star Channel. «Έκανα ψυχοθεραπεία όταν επέστρεψα στην Ελλάδα για το GNTM για […] Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την παρεξήγηση με τη Βίκυ Καγιά: Όπου δεν χωράω, φεύγω Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Βίκυ Καγιά και GNTM: Όπου δεν χωράω, φεύγω

«Έκανα ψυχοθεραπεία όταν επέστρεψα στην Ελλάδα για το GNTM για την ένταξή μου στα ελληνικά δεδομένα. Πήγα κι έκανα δύο δοκιμαστικά. Ένα με τον Δημήτρη και τη Βίκυ κι ένα με τον Άγγελο και τον Δημήτρη. Ήξερα από την αρχή ότι θα είμαστε εμείς οι τέσσερις, πριν μου το πουν. Κρατάω επαφές όχι όμως όπως […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας