Συγκλονίζει ο Δημήτρης Μακαλιάς – «Μου πέρασε από το μυαλό να πηδήξω από τον πέμπτο»

08:15 - 01/12/2020

Στο “Σημείο συνάντησης” της ΕΡΤ βρέθηκαν ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Δανάη Μπάρκα, με τον γνωστό ηθοποιό να συγκλονίζει με […] The post Συγκλονίζει ο Δημήτρης Μακαλιάς – «Μου πέρασε από το μυαλό να πηδήξω από τον πέμπτο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Μακαλιάς: «Όταν έχασα τον αδερφό μου, σκέφτηκα να πηδήξω από τον 5ο όροφο»

Ο ηθοποιός προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη σχετικά με τα συναισθήματά του, όταν πεθάνε ο αδερφός του 

Διαβάστε το στο

Συγκλονίζει ο Μακαλιάς: Όταν έχασα τον αδερφό μου, σκέφτηκα να πηδήξω από τον 5ο όροφο (βίντεο)

Ο ηθοποιός προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη σχετικά με τα συναισθήματά του, όταν πεθάνε ο αδερφός του

Διαβάστε το στο

Σοκάρει ο Δημήτρης Μακαλιάς: «Μου πέρασε από το μυαλό να πηδήξω από τον πέμπτο»

“Για να περάσει από το μυαλό σου, που δεν το κάνεις, έχει ένα υπόβαθρο όλο αυτό. Δηλαδή το… έχτισα μήνες για να φτάσω να πω… ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Σοκάρει ο Δημήτρης Μακαλιάς: «Μου πέρασε από το μυαλό να πηδήξω από τον πέμπτο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Δημήτρης Μακαλιάς: Όταν πέθανε ο αδερφός μου, πέρασε από το μυαλό μου να πηδήξω από τον πέμπτο όροφο

Στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ βρέθηκαν ο Δημήτρης Μακαλιάς...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημήτρη Μακαλιά: “Όταν έχασα τον αδερφό μου, σκέφτηκα να πηδήξω από τον πέμπτο όροφο” (video)

Τετ α τετ με τη Δανάη Μπάρκα βρέθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην εκπομπή «Σημείο συνάντησης» στην To άρθρο Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημήτρη Μακαλιά: “Όταν έχασα τον αδερφό μου, σκέφτηκα να πηδήξω από τον πέμπτο όροφο” (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σοκάρει ο Δημήτρης Μακαλιάς: «Μου πέρασε από το μυαλό να πηδήξω από τον πέμπτο»

Στο “Σημείο συνάντησης” της ΕΡΤ βρέθηκαν ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Δανάη Μπάρκα, με τον γνωστό ηθοποιό να συγκλονίζει με όσα ανέφερε για τον αδερφό του που “έφυγε” από τη ζωή πριν μερικά χρόνια. «Γενικότερα είμαι πάρα πολύ ψύχραιμος στις δυσκολίες της ζωής, αλλά όταν πέθανε ο αδερφός μου, πέρασε από το μυαλό μου να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δημήτρης Μακαλιάς: Όταν ο αδερφός μου έφυγε από τη ζωή σκέφτηκα να πηδήξω από τον 5ο όροφο

Δημήτρης Μακαλιάς: Ο Έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση της «ΕΡΤ1» και την εκπομπή «Σημείο Συνάντησης». Μαζί του έδωσε το «παρών» και η επίσης γνωστή παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το να πραγματοποιήσουν μία ενδιαφέρουσα συζήτηση. Μάλιστα, ο Δημήτρης προχώρησε και σε αρκετές αποκαλύψεις. Αναλυτικότερα: Δημήτρης Μακαλιάς: Οι δηλώσεις του Κάποια στιγμή η συζήτηση πήγε στο άγχος που έχει στην καθημερινότητά του ο γνωστός ηθοποιός με τον ίδιο να εξομολογείται: «Είμαι ψύχραιμος γενικά. Δεν είναι πολύ καλό αυτό βέβαια. Είμαι control freak. Θέλω να ελέγχω τα πάντα και θέλω να είναι όλοι καλά. Έχω ανησυχία πάνω σε αυτό. Από τότε που έχασα τον αδερφό μο

Διαβάστε το στο spoilers

Δημήτρης Μακαλιάς: «Μου πέρασε από το μυαλό να πηδήξω από τον πέμπτο»

Συγκλονίζει για τον θάνατο του αδελφού του

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο