#Δανάη Μπάρκα

H Δανάη Μπάρκα φόρεσε στο Ηρώδειο τα παπούτσια που αποτελούν τη μεγαλύτερη τάση τώρα

Newsbeast.gr
Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει μια συναυλία που ήταν αφιερωμένη στο σπουδαίο έργο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη. Τα τραγούδια του ερμήνευσε η Νατάσα Μποφίλιου και η βραδιά έφερε την καλλιτεχνική υπογραφή του Θέμη Καραμουρατίδη. Η Δανάη Μπάρκα, επέλεξε ένα casual σύνολο, που αποτελείται από μαύρο τοπ, μπλε ντένιμ παντελόνι, μαύρη τσάντα και χακί πανωφόρι, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μαύρα platform loafers που φέτος είναι τα παπούτσια που έχουμε δεi τόσο σε πασαρέλες όσο και στο fashion crowd. Tα loafers έχουν επανέλθει πολύ δυναμικά στα πράγματα της μόδας και μπορείτε να τα φορέσετε είτε στο κλασικό μαύρο χρώμα, είτε στο μπορντό που
14:57 17/10/2024

Δανάη Μπάρκα: Έφυγε ξαφνικά από το πλατό, μετά από τηλεφώνημα της Βίκυς Σταυροπούλου

zappit.gr
Η Δανάη Μπάρκα δέχθηκε μια κλήση στον αέρα από τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, και αμέσως σηκώθηκε από τη θέση […] The post Δανάη Μπάρκα: Έφυγε ξαφνικά από το πλατό, μετά από τηλεφώνημα της Βίκυς Σταυροπούλου appeared first on Zappit.
22:53 15/10/2024

Δανάη Μπάρκα: Η μονολεκτική απάντηση για την προσωπική της ζωή

zappit.gr
Δηλώσεις στο Πρωινό και την Ελένη Παπαδόγια έκανε η Δανάη Μπάρκα, πριν τη χθεσινή συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου στο Ηρώδειο. […] The post Δανάη Μπάρκα: Η μονολεκτική απάντηση για την προσωπική της ζωή appeared first on Zappit.
22:53 15/10/2024

«Έχω παιδιά»: Όλα όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μετά την πρεμιέρα της σειράς

in.gr
Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», με τη Δανάη Μπάρκα, συνάντησε τους ηθοποιούς της νέας κωμικής σειράς του MEGA, «Έχω παιδιά», στην προβολή του πρώτου επεισοδίου και απέσπασε δηλώσεις.
22:10 15/10/2024

Γιώργος Λιάγκας: «Είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται με τη Δανάη Μπάρκα και την Ελένη Μενεγάκη»

tlife.gr
Τη Δαναη Μπάρκα συνάντησε η κάμερα του Πρωινού και η ρεπόρτερ Ελένη Παπαδόγια το βράδυ της To άρθρο Γιώργος Λιάγκας: «Είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται με τη Δανάη Μπάρκα και την Ελένη Μενεγάκη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:18 15/10/2024

Σπύρος Παπαδόπουλος: Χαλασμός στο πλατό με την απίστευτη ατάκα του για τη Δανάη Μπάρκα [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Σπύρος Παπαδόπουλος: Χαμός επικράτησε σήμερα στο «Πάμε Δανάη» με την ατάκα που «πέταξε» για τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός θυμήθηκε την πρώτη φορά που συνάντησε τη Δανάη, όταν εκείνη ήταν ακόμα 6 ετών. «Τόση ώρα που είμαστε εδώ, ξέρεις τι σκέφτομαι; Την πρώτη φορά που σε γνώρισα, που ήσουν έξι χρονών. Και λέω […] Το άρθρο Σπύρος Παπαδόπουλος: Χαλασμός στο πλατό με την απίστευτη ατάκα του για τη Δανάη Μπάρκα [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:15 15/10/2024

Δανάη Μπάρκα: «Αντιδρώ ρομαντικά στα hate comments»

Newsit
«Πάντα θα υπάρχουν τα hate comments, αλλά πιστεύω ότι το καλό κερδίζει στο τέλος», είπε η Δανάη Μπάρκα. Δηλώσεις στο Πρωινό και την Ελένη Παπαδόγια έκανε η Δανάη Μπάρκα, πριν τη χθεσινή (14.10.2024) συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου στο Ηρώδειο. «Ακολουθώ τη Νατάσα Μποφίλιου, θαυμάζω τον τρόπο που τραγουδάει και τον τρόπο της γενικότερα στα πράγματα. ... Περισσότερα To άρθρο Δανάη Μπάρκα: «Αντιδρώ ρομαντικά στα hate comments» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:28 15/10/2024

Δανάη Μπάρκα: «Μπορώ να συγκριθώ με την Ελένη Μενεγάκη; Είναι κουτό»

tlife.gr
Αμέσως μετά τη συνέντευξη της στον Κώστα Τσουρό στο Mega, οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Δανάη To άρθρο Δανάη Μπάρκα: «Μπορώ να συγκριθώ με την Ελένη Μενεγάκη; Είναι κουτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:02 14/10/2024

Δανάη Μπάρκα: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για τον Περικλή Κονδυλάτο

zappit.gr
Στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από το στούντιο έκανε δηλώσεις η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια μίλησε για τη μετακίνησή […] The post Δανάη Μπάρκα: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για τον Περικλή Κονδυλάτο appeared first on Zappit.
22:02 14/10/2024

Δανάη Μπάρκα: Έχω προχωρήσει τη διαδικασία για κρυοσυντήρηση και χάρηκα γιατί είναι δώρο στις γυναίκες

Newsit
Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε ότι έχει προχωρήσει τη διαδικασία για κρυοσυντήρηση και μίλησε για καταστάσεις που την έχουν ενοχλήσει. Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δες είδες Τίποτα» στο Mega και μίλησε για όλους και για όλα. Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε ότι έχει αισθανθεί αμήχανα από τίτλους θεμάτων που έχει δει ... Περισσότερα To άρθρο Δανάη Μπάρκα: Έχω προχωρήσει τη διαδικασία για κρυοσυντήρηση και χάρηκα γιατί είναι δώρο στις γυναίκες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:37 13/10/2024

Δανάη Μπάρκα: «Υπάρχουν στιγμές που θέλω να πω πράγματα, αλλά προσπαθώ να πάρω απόσταση»

in.gr
Για όλους και για όλα μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» η Δανάη Μπάρκα.
16:10 13/10/2024

Περικλής Κονδυλάτος για Δανάη Μπάρκα: «Όταν κάποιος έχει πρόβλημα με τα κιλά του, δε μπορεί να το κάνει παράδειγμα προς μίμηση»

tlife.gr
Ο Περικλής Κονδυλάτος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» και στη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα. Ο γνωστός To άρθρο Περικλής Κονδυλάτος για Δανάη Μπάρκα: «Όταν κάποιος έχει πρόβλημα με τα κιλά του, δε μπορεί να το κάνει παράδειγμα προς μίμηση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:45 09/10/2024

Δανάη Μπάρκα: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τις νέες δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου

tlife.gr
Μια ανάρτηση όλο νόημα έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου, η Δανάη Μπάρκα, λίγη ώρα To άρθρο Δανάη Μπάρκα: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τις νέες δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:44 09/10/2024

Αποκλειστικό: Δανάη Μπάρκα και Φίλιππος Τσαγκρίδης στην πρώτη δημόσια συνάντηση μετά τα τρυφερά τετ α τετ

tlife.gr
Στην ίδια βραδινή εκδήλωση συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου η Δανάη Μπάρκα και ο To άρθρο Αποκλειστικό: Δανάη Μπάρκα και Φίλιππος Τσαγκρίδης στην πρώτη δημόσια συνάντηση μετά τα τρυφερά τετ α τετ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:19 08/10/2024

Περικλής Κονδυλάτος για Δανάη Μπάρκα: «Κάνει καριέρα μέσω ακτιβισμού υπέρ του πάχους»

tlife.gr
Ο Περικλής Κονδυλάτος μέσα από αναρτήσεις του στα social media σχολίασε αρνητικά πρόσφατες δηλώσεις της Δανάης To άρθρο Περικλής Κονδυλάτος για Δανάη Μπάρκα: «Κάνει καριέρα μέσω ακτιβισμού υπέρ του πάχους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:53 05/10/2024

Βίκυ Σταυροπούλου για πρώτη φορά: «Του έπιασα το χέρι μέσα στο ασθενοφόρο και ήταν παγωμένο, εκεί τα έχασα»

zappit.gr
Τη Βίκυ Σταυροπούλου υποδέχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (3/10) η Δανάη Μπάρκα και ο Άρης Καβατζίκης. Η γνωστή ηθοποιός συνομίλησε […] The post Βίκυ Σταυροπούλου για πρώτη φορά: «Του έπιασα το χέρι μέσα στο ασθενοφόρο και ήταν παγωμένο, εκεί τα έχασα» appeared first on Zappit.
19:18 04/10/2024

Περικλής Κονδυλάτος για Δανάη Μπάρκα: Κάνει καριέρα μέσω ακτιβισμού υπέρ τους πάχους

ProtoThema.gr
Δείτε τα insta stories που δημοσίευσε ο σχεδιαστής κοσμημάτων για την παρουσιάστρια
14:18 04/10/2024

Η on air αναφορά της Δανάης Μπάρκα στον χωρισμό της

thetoc.gr
Η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε στον χωρισμό της
20:06 03/10/2024

Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα: «Είναι εξευτελιστικό και ντροπιαστικό να ασχολούμαστε με τις ζωές των άλλων»

govastileto.gr
Η Δανάη Μπάρκα την Τετάρτη 2/10 μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», σχολίασε το θέμα που τις τελευταίες μέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου κι αφορά την τραγουδίστρια, Lizzo. Να θυμίσουμε πως η Lizzo κατηγορήθηκε όταν έχει κάνει χρήση του Ozempic για να χάσει περιττά κιλά. Πρόκειται για ένα φάρμακο, αρκετά διαδεδομένο στο εξωτερικό, το […]
19:58 03/10/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load