#Δανάη Μπάρκα

Καθηλώνει η Μαρία Μπεκατώρου: «Όταν πηγαίνω στον τάφο του πατέρα μου, ξαναζώ την κηδεία του»

Newside.gr
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα παραχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου.Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση, που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια, αλλά και για την προσωπική της ζωή. Μιλώντας για το νέο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του MEGA, το «The Chase» η Μαρία Μπεκατώρου σημείωσε [...] Το άρθρο Καθηλώνει η Μαρία Μπεκατώρου: «Όταν πηγαίνω στον τάφο του πατέρα μου, ξαναζώ την κηδεία του» εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
22:02 24/04/2024

Bubble ponytail ή ατιμέλητος κότσος; Η Δανάη Μπάρκα σου δίνει έμπνευση με 3 updo χτενίσματα

queen.gr
Η bubble ponytail είναι το αγαπημένο χτένισμα της Δανάης, ενώ το έχουν επιλέξει πολλές φορές η Ariana Grande και η Zendaya στα μαλλιά τους.Περισσότερα...
21:17 23/04/2024

Δημήτρης Παπανώτας: Έριξε φαρμάκι η Δανάη Μπάρκα – Άργησε η διαγραφή – Δεν έπρεπε καν να είναι σε ευρωψηφοδέλτιο

sportime.gr
Ιδιαίτερα αιχμηρή η Δανάη Μπάρκα για τον Δημήτρη Παπανώτα. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
01:47 23/04/2024

Δανάη Μπάρκα: «Δεν είμαι από τις συμπάθειες του κυρίου Παπανώτα, παρότι δεν γνωριζόμαστε»

tlife.gr
Στον «πόλεμο» που δέχεται ο Δημήτρης Παπανώτας τις τελευταίες ημέρες για τη διαγραφή του από το To άρθρο Δανάη Μπάρκα: «Δεν είμαι από τις συμπάθειες του κυρίου Παπανώτα, παρότι δεν γνωριζόμαστε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 22/04/2024

Αλέξης Γεωργούλης για τον πόλεμο που δέχτηκε η Δανάη Μπάρκα: «Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό»

tlife.gr
Ο Αλέξης Γεωργούλης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «I Love ΣΟΥΚΟΥ» και στον Αλέξανδρο Ρούτα. Ο γνωστός To άρθρο Αλέξης Γεωργούλης για τον πόλεμο που δέχτηκε η Δανάη Μπάρκα: «Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 22/04/2024

Δανάη Μπάρκα: «Όταν με ρωτάνε τι να γράψουν στο επάγγελμά μου, τους λέω να το πάρουν επάνω τους»

tlife.gr
Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, στις οποίες αναφέρθηκε στις ιδιότητες της παρουσιάστριας και To άρθρο Δανάη Μπάρκα: «Όταν με ρωτάνε τι να γράψουν στο επάγγελμά μου, τους λέω να το πάρουν επάνω τους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 22/04/2024

Αλέξης Γεωργούλης: Η υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές και τι θα απαντούσε σε μία τηλεοπτική πρόταση

neolaia.gr
Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για την υποψηφιότητα του στις ευρωεκλογές, την Δανάη Μπάρκα και απαντάει για το αν θα ήθελε να επιστρέψει τηλεοπτικά.
12:46 21/04/2024

Αλέξης Γεωργούλης: «Θα έλεγα στην Δανάη Μπάρκα πως ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό»

zappit.gr
Ο Αλέξης Γεωργούλης παραχώρησε δηλώσεις στο I Love Σου Κου και στον Αλέξανδρο Ρούτα και μίλησε για την υποψηφιότητά του […] The post Αλέξης Γεωργούλης: «Θα έλεγα στην Δανάη Μπάρκα πως ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» appeared first on Zappit.
12:00 21/04/2024

Χαλασμός στον αέρα – Δανάη Μπάρκα για Δημήτρη Παπανώτα: «Με ένα απλό γκουγκλάρισμα μπορείς να δεις ποιον επιλέγεις»

patrasevents.gr
"Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε τις απόψεις του; Δεν δέχομαι τέτοια πράγματα το 2024!"
00:53 20/04/2024

Χαλασμός on air - Δανάη Μπάρκα για Δημήτρη Παπανώτα

e-daily.gr
«Με ένα απλό γκουγκλάρισμα μπορείς να δεις ποιον επιλέγεις»
15:09 19/04/2024

Η γαλακτερή απόχρωση στα νύχια που έκανε η Δανάη Μπάρκα είναι η εναλλακτική στο γαλλικό

queen.gr
Η soft απόχρωση που κάνει το μανικιούρ να φαίνεται κομψό και ακριβό. Περισσότερα...
21:17 17/04/2024

Ο θάνατος που την συγκλόνισε την Δανάη Μπάρκα – Τα δάκρυα της στον αέρα του MEGA

eleftherostypos.gr
Σε κλίμα συγκίνησης, μεταφέρθηκαν εικόνες από την τελετή στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη με την Δανάη Μπάρκα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της και να “λυγίζει” μπροστά στην κάμερα.Την Τρίτη 16 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Γιάννη Φέρτη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να τον αποχαιρετήσει, με τις […] Το άρθρο Ο θάνατος που την συγκλόνισε την Δανάη Μπάρκα – Τα δάκρυα της στον αέρα του MEGA εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 17/04/2024

Δανάη Μπάρκα: Τα δάκρυά της για τον θάνατο του Γιάννη Φέρτη – «Αυτοί οι άνθρωποι δεν φεύγουν ποτέ»

tlife.gr
Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 15/4 η κηδεία του Γιάννη Φέρτη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. To άρθρο Δανάη Μπάρκα: Τα δάκρυά της για τον θάνατο του Γιάννη Φέρτη – «Αυτοί οι άνθρωποι δεν φεύγουν ποτέ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 17/04/2024

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Κατερίνα Καινούργιου – Δανάη Μπάρκα: «Δεν ήταν φίλες, δεν ήταν σωστό αυτό που έγινε»

tlife.gr
Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη την Τρίτη 16/4 επέστρεψε με νέο βίντεο μέσα από τη διαδικτυακή εκπομπή της To άρθρο Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Κατερίνα Καινούργιου – Δανάη Μπάρκα: «Δεν ήταν φίλες, δεν ήταν σωστό αυτό που έγινε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 16/04/2024

Οι ατάκες της Μπάρκα μετά το βίντεο με τον Τσαγκρίδη και το τραγούδι όλο νόημα για «χωρισμό»

queen.gr
Μετά το βίντεο με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η Δανάη Μπάρκα το μόνο που έχει κάνει είναι να μιλάει με «γρίφους».Περισσότερα...
15:09 12/04/2024

Το τραγούδι όλο νόημα που χόρεψε η Δανάη Μπάρκα -«Όλο και κάποιος θα βρεθεί να με παρηγορήσει»

Newsbeast.gr
Το πρωί της Παρασκευής η Δανάη Μπάρκα το έριξε στον χορό με ένα τραγούδι όλο νόημα. Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» συζητούσε με τους συνεργάτες της μέχρι που η παραγωγή έβαλε στον αέρα της εκπομπής ένα τραγούδι, το οποίο την ενθουσίασε. Το τραγούδι της Ελένης Χατζίδου «Δεν θα σε περιμένω» έκανε την Δανάη Μπάρκα να σηκωθεί από την καρέκλα της, να βγάλει το φλοράλ πανωφόρι της και να αρχίσει να χορεύει σαν να μην υπάρχει αύριο. Η Δανάη Μπάρκα άρχισε να τραγουδάει και να χορεύει «όλο και κάποιος θα βρεθεί να με παρηγορήσει, πάντα μετά τον χωρισμό αυτή είναι η λύση», όπως είναι οι στίχοι του κομματιού, ενώ παράλληλα, κουνούσε το πανωφόρι της. «Τι ξεσηκωτικό τραγ
13:00 12/04/2024

Δανάη Μπάρκα: «Τη γνώρισα ως κοπέλα, το επόμενο καλοκαίρι είχε γίνει άντρας»

zappit.gr
Την περιγραφή μίας προσωπικής της περίπτωσης με φιλικό πρόσωπο που προχώρησε σε αλλαγή φύλου έκανε η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια […] The post Δανάη Μπάρκα: «Τη γνώρισα ως κοπέλα, το επόμενο καλοκαίρι είχε γίνει άντρας» appeared first on Zappit.
12:00 10/04/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δανάη Μπάρκα: «Θα της πω ένα μπράβο, καλά έκανε και απενεργοποίησε τα σχόλια»

tlife.gr
Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Δανάη Μπάρκα στο podcast της Lifo και μίλησε για To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δανάη Μπάρκα: «Θα της πω ένα μπράβο, καλά έκανε και απενεργοποίησε τα σχόλια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 09/04/2024

Γιώργος Λιάγκας για Δανάη Μπάρκα: «Είσαι δημόσιο πρόσωπο και φιλιέσαι σε μαγαζί με κάποιον που τα είχε με άλλη παρουσιάστρια»

govastileto.gr
Το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή μια ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τις μητέρες αναφέρθηκε στα παθιασμένα φιλιά της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη αλλά και στην πρόσφατη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου. «Αν η κα Καινούργιου αισθάνεται προδομένη, βλέπω ξαφνικά όλη τη showbiz να λέει ότι δεν θα έπρεπε να το πει. Την […]
14:00 08/04/2024

Λιάγκας για Καινούργιου: «Ξαφνικά βλέπω μία σόουμπιζ να της την πέφτει και να λέει ότι δεν είναι θέμα αν αισθάνεται προδομένη»

tlife.gr
Στο θέμα με τη Δανάη Μπάρκα και την Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και οι To άρθρο Λιάγκας για Καινούργιου: «Ξαφνικά βλέπω μία σόουμπιζ να της την πέφτει και να λέει ότι δεν είναι θέμα αν αισθάνεται προδομένη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 08/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load