«Ράπισμα του CAS στη δικαιοσύνη - Έχει τελειώσει η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης για την Εφέσεων»
13:58 - 02/12/2020
«Ράπισμα του CAS στη δικαιοσύνη - Έχει τελειώσει η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης για την Εφέσεων»
02/12/2020
Για την εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ (9/12, 15:00) μίλησε εκ νέου ο Μπάμπης Αποστολίδης.
Ο έμπειρος ποινικολόγος αναφέρθηκε στην διαδικασία και στην πρόβλεψή του για το αποτέλεσμα της εκδίκασης.
Αναλυτικά τα όσα είπε σε ραδιοφωνική του τοποθέτηση:
«Εγώ, αν ήμουν δικηγόρος, δεν θα πήγαινα στην Αθήνα, με τέτοια κατάσταση εν καιρώ πανδημίας και με τέτοιο ιικό φορτίο στην χώρα. Δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να αλλάξει, γιατί καίγονται. Έχει τελειώσει η υπόθεση. Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη τιμωρηθεί και του γύρι
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αποστολίδης: «Ράπισμα του CAS στη δικαιοσύνη, έχει τελειώσει η υπόθεση για την Εφέσεων»
Για την εκδίκαση της επόμενης Τετάρτης (9/12) στην Επιτροπή Εφέσεων μίλησε στον Focus 103,6 ο Μπάμπης Αποστολίδης. Ο έμπειρος ποινικολόγος αναφέρθηκε στην διαδικασία και στην… πρόβλεψή του για το αποτέλεσμα της εκδίκασης. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Εγώ αν ήμουν δικηγόρος δεν θα πήγαινα στην Αθήνα, με τέτοια κατάσταση εν καιρώ πανδημίας και με τέτοιο ιικό […]
Διαβάστε το στο thessports.gr