Θανάσης Πάτρας: «Δεν προλάβαινα να βλέπω την κόρη μου μέχρι τα 5 της χρόνια»

15:45 - 02/12/2020

Στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος αναφέρθηκε στην απουσία του από την τηλεόραση, […] The post Θανάσης Πάτρας: «Δεν προλάβαινα να βλέπω την κόρη μου μέχρι τα 5 της χρόνια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Θανάσης Πάτρας εξομολογείται: «Δεν προλάβαινα να βλέπω την κόρη μου μέχρι τα 5 της χρόνια»

Στο Pop Up παραχώρησε ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απουσία του από την τηλεόραση, αλλά και στο γεγονός ότι πλέον έχει χρόνο για την οικογένειά του. The post Ο Θανάσης Πάτρας εξομολογείται: «Δεν προλάβαινα να βλέπω την κόρη μου μέχρι τα 5 της χρόνια» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έλληνας παρουσιαστής: Δεν προλάβαινα να βλέπω την κόρη μου μέχρι τα 5 της χρόνια

Ο γνωστός παρουσιαστής απέχει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση και εξομολογήθηκε ότι βρήκε χρόνο να αφιερώσει στην κόρη του.     «Δεν ξέρω αν μου λείπει η τηλεόραση. Από τη μία είναι η δουλειά σου, βιοπορίζεσαι, σου αρέσει. Βγαίνοντας από αυτή την έντονη καθημερινότητα ασχολήθηκα περισσότερο με την οικογένειά μου, ασχολήθηκα περισσότερο με την κόρη μου, είχα περισσότερο χρόνο να τη δω. Και γενικώς θεωρώ ότι όλη αυτή η ιστορία, όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ασχολείσαι περισσότερο με τον εαυτό σου, σου κάνει περισσότερο καλό γιατί ηρεμείς και επαναπροσδιορίζεσαι κι εσύ.     Εγώ την κόρη μου μέχρι να γίνει πέντε ετών δεν είχα προλάβει να τη δω. Τώρα τα τελευταία δύο χρόνια έχω περισσότερο

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο