#Θανάσης Πάτρας

Νανά Παλαιτσάκη: «Λυπάμαι πάρα πολύ για τον Δημήτρη Παπανώτα»

zappit.gr
Η Νανά Παλαιτσάκη και ο Θανάσης Πάτρας μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» την Παρασκευή, στο OPEN. Μέσα σε όλα, […] The post Νανά Παλαιτσάκη: «Λυπάμαι πάρα πολύ για τον Δημήτρη Παπανώτα» appeared first on Zappit.
21:00 19/04/2024

Θανάσης Πάτρας για Δημήτρη Κόκοτα: Φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά

Newsbeast.gr
Για την περιπέτεια της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος υπέστη έμφραγμα, ενώ έκανε γύρισμα για το J2US, μίλησε ο Θανάσης Πάτρας. Ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» κι εξέφρασε τη στενοχώρια του για τον τραγουδιστή, που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ, ενώ περιέγραψε τι συνέβη. «Εγώ δεν τον είδα τον Δημήτρη πριν, είχα δει μόνο την Τραϊάνα Ανανία, που ήταν ντυμένη και περίμενε», είπε χαρακτηριστικά. Όπως είπε παρακάτω, φαινόταν εξ’ αρχής πως κάτι δεν πήγαινε καλά. «Φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά. Τα συμπτώματα έδειχναν καθαρά ότι πρόκειται για έμφραγμα. Ήταν όλοι από πάνω του κι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν», περιγράφει. Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η Πέμ
21:00 30/03/2024

Θανάσης Πάτρας για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω μαζί του»

govastileto.gr
Στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time μίλησε ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το τηλεοπτικό μέλλον του Mega Καλημέρα αλλά και την τοποθέτηση της Ελεονώρας Μελέτη που ξεκαθάρισε το τοπίο και όσα ακούγονται. «Είναι πολύ νωρίς για συζητήσεις και όσοι το έχουν κάνει, δεν το συζητάνε! Όσα ακούγονται για το Mega Καλημέρα […]
17:00 30/03/2024

Δημήτρης Κόκοτας – Θανάσης Πάτρας: «Φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά στις πρόβες, σε άσχημη κατάσταση η Τραϊάνα Ανανία»

zappit.gr
Δύσκολες ώρες βιώνει ο Δημήτρης Κόκοτας και φυσικά η οικογένειά του, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ μετά […] The post Δημήτρης Κόκοτας – Θανάσης Πάτρας: «Φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά στις πρόβες, σε άσχημη κατάσταση η Τραϊάνα Ανανία» appeared first on Zappit.
11:00 30/03/2024

Θανάσης Πάτρας: «Πίστευα τότε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος με έδωξε από την εκπομπή»

sinidisi.gr
Δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Μαρία Κοκολάκη έκανε ο Θανάσης Πάτρας. Ο δημοσιογράφος απάντησε και για την τελευταία τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου,…
17:09 09/03/2024

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ήμουν τσιλιαδόρος σε χαρτοπαιχτικές λέσχες, πρόσεχα μη μας κάνει «ντου» η αστυνομία»

tlife.gr
Ο Θανάσης Πάτρας με την κάμερα του Mega Καλημέρα συνάντησε τον Θανάση Βισκαδουράκη στην αγαπημένη του To άρθρο Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ήμουν τσιλιαδόρος σε χαρτοπαιχτικές λέσχες, πρόσεχα μη μας κάνει «ντου» η αστυνομία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 06/03/2024

Θ.Πάτρας: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι εξαιρετικός επαγγελματίας αλλά είχε χειριστεί λάθος την κατάσταση μεταξύ μας»

thecaller.gr
Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε στη στήλη «Ψυχολογίες» με τον Γιώργο Κρικοριάν στο Πάμε Δανάη, με τη συνέντευξη να προβάλλεται σήμερα (22/12).Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε στη στήλη «Ψυχολογίες» με τον Γιώργο Κρικοριάν στο Πάμε Δανάη, με τη συνέντευξη να προβάλλεται σήμερα (22/12).Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για όλους και για όλα στον καναπέ του ψυχοθεραπευτή του… Γιώργου Κρικοριάν. «Έχω μία μελαγχολία λόγω των εορτών. Όταν ήμουν μικρός πήγα μόνος μου να πάρω βιβλία και έπεσα […]
13:00 22/12/2023

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Κατάφερα πολλά μόνη μου, ούτε γνωριμίες είχα, ούτε ήμουν από τζάκι»

zappit.gr
Την Αντριάνα Παρασκευοπούλου συνάντησε ο Θανάσης Πάτρας με την κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για […] The post Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Κατάφερα πολλά μόνη μου, ούτε γνωριμίες είχα, ούτε ήμουν από τζάκι» appeared first on Zappit.
11:00 07/11/2023

«Κάγκελο» η Μενεγάκη με τον Ουγγαρέζο - «Είναι κοινό μυστικό ότι...»

NewsBomb
"Τα έχασε" η Ελένη Μενεγάκη με τις ατάκες του Δημήτρη Ουγγαρέζου με αφορμή τα όσα είπε ο Θανάσης Πάτρας.Περισσότερα...
16:00 26/09/2023

Θανάσης Πάτρας για Λεωνίδα Κουτσόπουλο στη Φάρμα: «Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα»

zappit.gr
Για την επιλογή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο τιμόνι της παρουσίασης στη «Φάρμα» μίλησε ο Θανάσης Πάτρας. Ο γνωστός παρουσιαστής, που […] The post Θανάσης Πάτρας για Λεωνίδα Κουτσόπουλο στη Φάρμα: «Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα» appeared first on Zappit.
13:00 21/06/2023

Θανάσης Πάτρας για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν μου είπε ποτέ την αλήθεια προσωπικά»

zappit.gr
Στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και τον ρεπόρτερ Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα μίλησε ο Θανάσης Πάτρας. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε […] The post Θανάσης Πάτρας για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν μου είπε ποτέ την αλήθεια προσωπικά» appeared first on Zappit.
15:00 11/06/2023

Θανάσης Πάτρας: Με ενοχλεί όταν οι παρουσιαστές χρησιμοποιούν τον τηλεοπτικό αέρα για να κοντράρονται

Newsit
Καλεσμένος στην παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος αποκάλυψε ότι βρέθηκε στην παρουσίαση… κατά λάθος. «Ήθελα να κάνω το «Πάμε Πακέτο». Άμα ψήνεσαι…», ήταν η πρότασή του στην Σίσσυ Χρηστίδου. «Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται κι όπου με πάει», είπε για την καριέρα του στον χώρο ... Περισσότερα To άρθρο Θανάσης Πάτρας: Με ενοχλεί όταν οι παρουσιαστές χρησιμοποιούν τον τηλεοπτικό αέρα για να κοντράρονται δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:10 28/05/2023

Θανάσης Πάτρας: «Ο τηλεοπτικός αέρας δεν πρέπει να χρησιμοποιείται γι’ αυτό τον λόγο, δεν αφορά τον κόσμο»

zappit.gr
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Θανάσης Πάτρας. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για […] The post Θανάσης Πάτρας: «Ο τηλεοπτικός αέρας δεν πρέπει να χρησιμοποιείται γι’ αυτό τον λόγο, δεν αφορά τον κόσμο» appeared first on Zappit.
13:22 28/05/2023

Ελεονώρα Μελέτη: Ανανέωσε με το Mega – οι αλλαγές στο team της εκπομπής και την ώρα

ieidiseis.gr
Η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε τα χέρια με τα στελέχη του καναλιού για το «Mega Καλημέρα».Με μικρή καθυστέρηση λόγω προεκλογικού «πυρετού» ολοκληρώνονται οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των παρουσιαστών και των συνεργατών των διαφόρων εκπομπών, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν πολύ το τελευταίο διάστημα ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ολοκληρώνει στο τέλος της σεζόν τα δύο πρώτα χρόνια του συμβολαίου της και εκκρεμούσε μια συζήτηση με το κανάλι για την ενεργοποίηση του +1 και το απαραίτητο lifting στην εκπομπή. Τα νεότερα από το Mega, όπως τα μετέφερε σήμερα στο «Πρωινό μας» του Σκάι η Αφροδίτη Γραμμέλη, είναι ότι η Ελεονώρα Μελέτη παραμένει στη θέση
12:40 26/05/2023

Θανάσης Πάτρας για Σοφία Αλιμπέρτη: «Συγκινηθήκαμε – Υπήρχε τρακ και αμηχανία»

tlife.gr
Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Θανάσης Πάτρας συναντήθηκαν τηλεοπτικά 17 χρόνια μετά το τέλος της συνεργασίας To άρθρο Θανάσης Πάτρας για Σοφία Αλιμπέρτη: «Συγκινηθήκαμε – Υπήρχε τρακ και αμηχανία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:48 25/05/2023

Σοφία Αλιμπέρτη και Θανάσης Πάτρας «σα να μην πέρασε μια μέρα» μετά από 17 ολόκληρα χρόνια

Newsbeast.gr
Στο πλατό της εκπομπής «Ζήσε αλλιώς» του Ant1 βρέθηκε καλεσμένος ο Θανάσης Πάτρας και συνάντησε την Σοφία Αλιμπέρτη μετά από 17 ολόκληρα χρόνια. Οι δυο τους δεν είχαν βρεθεί στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό επί σειρά ετών με την τελευταία συνεργασία τους να είναι στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον Alpha με τίτλο «Αυτό μας έλειπε», όπου για δύο χρόνια (2004-2006) οι δύο παρουσιαστές συνυπήρχαν με επιτυχία. Μετά από αυτή την συνεργασία, οι δρόμοι τους χώρισαν με την Σοφία Αλιμπέρτη να μετακινείται στην ίδια ζώνη αλλά στον Ant1 με την εκπομπή «Καλομελέτα κι έρχεται» και τον Θανάση Πάτρα να αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής του Alpha. Σοφία Αλιμπέρτη και Θανάσης Πάτρας βρέθηκαν ξανά
21:36 24/05/2023

Θανάσης Πάτρας: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια με την υγεία του – «Ρώτησα τον γιατρό πότε πρέπει να χειρουργηθώ και μου είπε “σήμερα”»

okmag.gr
Ο Θανάσης Πάτρας βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 24 Μαΐου καλεσμένος στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» ενώ η τηλεοπτική του συνάντηση με τη Σοφία Αλιμπέρτη έπειτα από 17 χρόνια έφερε πολλές αναμνήσεις και στους δυο. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί θα έρθει ένας φίλος μου. Όταν ξεκίνησα το “Αυτό μας έλειπε”, στην πρώτη εκπομπή πήγαμε σε […] The post Θανάσης Πάτρας: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια με την υγεία του – «Ρώτησα τον γιατρό πότε πρέπει να χειρουργηθώ και μου είπε “σήμερα”» appeared first on OK! Magazine.
18:02 24/05/2023

Σοφία Αλιμπέρτη – Θανάσης Πάτρας: Ξανασυναντιούνται στο πλατό του «Ζήσε αλλιώς»

okmag.gr
Στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» δύο αγαπημένοι φίλοι και παλιοί συνεργάτες ξαναβρίσκονται στο ίδιο πλατό μετά από πολλά χρόνια. Η Σοφία Αλιμπέρτη υποδέχεται τον Θανάση Πάτρα και τα λένε από καρδιάς σαν να μην πέρασε μια μέρα! «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί θα έρθει ένας φίλος μου. Όταν ξεκίνησα το «Αυτό μας έλειπε» στην πρώτη εκπομπή […] The post Σοφία Αλιμπέρτη – Θανάσης Πάτρας: Ξανασυναντιούνται στο πλατό του «Ζήσε αλλιώς» appeared first on OK! Magazine.
14:02 24/05/2023

Θανάσης Πάτρας: Δεν έχει καμία βάση ότι θα συνεργαστώ με την Ελένη Μενεγάκη

Newsit
“Κοιτάμε την δουλειά μας, προστατεύουμε την εκπομπή μας και θέλουμε να πάμε παρά πέρα και να συνεχίσουμε” ανέφερε ο Θανάσης Πάτρας. Ο Θανάσης Πάτρας έκανε δηλώσεις στο Breakfast@star και στον Στέλιο Δρουμαλιά και μίλησε για τα σχέδιά του τηλεοπτικά και για την νέα εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη.  “Κοιτάμε την δουλειά μας, προστατεύουμε την εκπομπή μας ... Περισσότερα To άρθρο Θανάσης Πάτρας: Δεν έχει καμία βάση ότι θα συνεργαστώ με την Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:34 24/04/2023

Θανάσης Πάτρας: «Περίμενα να δω την Σοφία Αλιμπέρτη σε κάτι που θα είναι πιο πάνω στον χαρακτήρα της»

zappit.gr
Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε στο Breakfast@star και στον Στέλιο Δρουμαλιά για το τηλεοπτικό του μέλλον και για την νέα εκπομπή […] The post Θανάσης Πάτρας: «Περίμενα να δω την Σοφία Αλιμπέρτη σε κάτι που θα είναι πιο πάνω στον χαρακτήρα της» appeared first on Zappit.
12:38 24/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load