Κυρ. Μητσοτάκης: Εμβληματικό έργο, η Ακρόπολη προσβάσιμη σε όλους- Προσωπική μου δέσμευση το Εθνικό Σχέδιο για τα Άτομα με Αναπηρία

09:58 - 03/12/2020

Για «σπουδαία και φωτεινή ημέρα, που αποδεικνύει έμπρακτα πως το Δημόσιο μπορεί να συνεργαστεί με Ιδρύματα που μοιράζονται τους ίδιους στόχους, το όραμα και τη φιλοσοφία, ώστε να αποδοθεί στην παγκόσμια κοινωνία, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία, ένα τέτοιο εμβληματικό έργο» έκανε λόγο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νέου ανελκυστήρα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο οποίος, όπως τόνισε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, κατασκευάστηκε υπό την αγαστή συνεργασία του Ιδρύματος Ωνάση και του Υπουργείου Πολιτισμού.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κ. Μητσοτάκης: Η Ακρόπολη προσβάσιμη σε όλους – Προσωπική μου δέσμευση το Εθνικό Σχέδιο για τα ΑμεΑ

Για «σπουδαία και φωτεινή ημέρα, που αποδεικνύει έμπρακτα πως το Δημόσιο μπορεί να συνεργαστεί με Ιδρύματα που μοιράζονται τους ίδιους στόχους, το όραμα και τη φιλοσοφία, ώστε να αποδοθεί στην παγκόσμια κοινωνία, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία, ένα τέτοιο εμβληματικό έργο» έκανε λόγο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων […] Κ. Μητσοτάκης: Η Ακρόπολη προσβάσιμη σε όλους – Προσωπική μου δέσμευση το Εθνικό Σχέδιο για τα ΑμεΑ on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Προσωπική μου δέσμευση το Εθνικό Σχέδιο για τα Άτομα με Αναπηρία

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός εγκαινίασε τον νέο ανελκυστήρα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στην Ακρόπολη και δεσμεύθηκε για Εθνικό Σχέδιο για τα άτομα με αναπηρία.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Μητσοτάκης από Ακρόπολη: Προσωπική μου δέσμευση το Εθνικό Σχέδιο για τα Άτομα με Αναπηρία

Εγκαινιάστηκε το πρωί της Πέμπτης ο ανελκυστήρας για τα άτομα με αναπηρία στην Ακρόπολη Για «σπουδαία και φωτεινή ημέρα, που αποδεικνύει έμπρακτα πως το Δημόσιο μπορεί να συνεργαστεί με Ιδρύματα που μοιράζονται τους ίδιους στόχους, το όραμα και τη φιλοσοφία, ώστε να αποδοθεί στην παγκόσμια κοινωνία, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία, ένα […] The post Μητσοτάκης από Ακρόπολη: Προσωπική μου δέσμευση το Εθνικό Σχέδιο για τα Άτομα με Αναπηρία appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Προσωπική μου δέσμευση το Εθνικό Σχέδιο για τα Άτομα με Αναπηρία

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός εγκαινίασε τον νέο ανελκυστήρα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στην Ακρόπολη και δεσμεύθηκε για Εθνικό Σχέδιο για τα άτομα με αναπηρία.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»