Ανατροπή στο έγκλημα στην Ιθάκη: Τι «όπλισε» το χέρι του 54χρονου δράστη(video)

20:30 - 18/11/2019

ΕΛΛAΔΑ  Η απειλή ήταν αυτή που θόλωσε τον 54χρονο επιχειρηματία στην Ιθάκη και ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 40χρονο αλλοδαπό σε ξενοδοχείο του νησιού. Σύμφωνα με το περιβάλλον του δράστη: «Ήταν αναπάντεχο αυτό που έγινε. Υπήρχαν κάποια προβλήματα από ότι ξέρω. Η γυναίκα του τού είχε πει ότι ήθελε να χωρίσουν και υπάρχει άλλος άντρας στη ζωή της. Με αυτόν είχε σχέση παλιά, πριν από δέκα χρόνια περίπου ίσως και παραπάνω. Ξέρω ότι δεν της αρνήθηκε να σηκωθεί να φύγει αλλά εκείνη ήθελε να πάρει και το παιδί τους μαζί». Οι πληροφορίες από το ίδιο περιβάλλον, αναφέρουν ότι το 40χρονο θύμα, με καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία, έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στην Ιθάκη: «Ήρθε από την Αγγλία για να την πάρει

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εγκλημα στην Ιθάκη: Τι «όπλισε» το χέρι του 54χρονου δράστη (Video)

Η απειλή ήταν αυτή που θόλωσε τον 54χρονο επιχειρηματία στην Ιθάκη και ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 40χρονο αλλοδαπό σε ξενοδοχείο του νησιού. Σύμφωνα με το περιβάλλον του δράστη: «Ήταν αναπάντεχο αυτό που έγινε. Υπήρχαν κάποια προβλήματα από ότι ξέρω. Η γυναίκα του τού είχε πει ότι ήθελε να χωρίσουν και υπάρχει άλλος άντρας στη ζωή […] The post Εγκλημα στην Ιθάκη: Τι «όπλισε» το χέρι του 54χρονου δράστη (Video) appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)