Έτερος Εγώ – Κάθαρσις: Με κορυφαίο καστ ξεκινά η νέα παραγωγή της COSMOTE TV (trailer)

14:20 - 03/12/2020

Το επίσημο trailer και poster του νέου κύκλου επεισοδίων της σειράς «Έτερος Εγώ» με τίτλο «Έτερος Εγώ - Κάθαρσις», σε παραγωγή COSMOTE TV και σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, μόλις κυκλοφόρησε.

Διαβάστε Περισσότερα στο monopoli.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έτερος Εγώ – Κάθαρσις: Επίσημο trailer & poster για την παραγωγή της COSMOTE TV

Advertorial  Το επίσημο trailer και poster του νέου κύκλου επεισοδίων της σειράς «Έτερος Εγώ» με τίτλο «Έτερος Εγώ - Κάθαρσις», σε παραγωγή COSMOTE TV και σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, μόλις κυκλοφόρησε.   Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του Έτερος Εγώ – Κάθαρσις την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στην COSMOTE TV.   Και τα 8 επεισόδια της σειράς θα κάνουν πρεμιέρα back-2-back στο COSMOTE SERIES MARATHON HD από τις 18.00 το απόγευμα. Ταυτόχρονα, την ίδια ώρα, όλα τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV Plus. Από την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, το «Έτερος Εγώ - Κάθαρσις» θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23.00 και στο COSMOTE SERIES HD. Επίσης

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ monopoli.gr

Το Δίχτυ: Η νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη έρχεται το φθινόπωρο

Μια Κυριακάτικη βόλτα που ενώνει τις γενιές στο κέντρο της πόλης

Η Αθήνα στις κορυφαίες πόλεις για τους λάτρεις της τέχνης

Οι 5 στιλάτες slip φούστες που θα φοράς όλη τη σεζόν

Sunset Blush: Νέο makeup trend του TikTok μάς κάνει να μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι

Maestro: Αυτοί οι ηθοποιοί «εισβάλλουν» στη δεύτερη σεζόν της σειράς