#Cosmote

MEGA: Αυτή η νέα σειρά έρχεται στην βραδινή ζώνη του καναλιού

youfly.com
Το MEGA αγόρασε τα δικαιώματα προβολής της νέας παραγωγής μυθοπλασίας της COSMOTE TV, «17 Κλωστές» που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. The post MEGA: Αυτή η νέα σειρά έρχεται στην βραδινή ζώνη του καναλιού appeared first on Youfly.
06:58 25/04/2024

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αποθέωσαν τον Ματίας Αλμέιδα: Τραγουδούν το επίθετο του πατέρα μου

Newsit
Ο Ματίας Αλμέιδα αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ΑΕΚ μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την ώρα των δηλώσεών του στην COSMOTE TV. Την ώρα που ο Ματίας Αλμέιδα έκανε τις δηλώσεις του στην COSMOTE TV ο κόσμος τον αποθέωσε, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του. Ο ίδιος σήκωσε το χέρι του και τους χαιρέτησε. “Ο ... Περισσότερα To άρθρο Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αποθέωσαν τον Ματίας Αλμέιδα: Τραγουδούν το επίθετο του πατέρα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:01 25/04/2024

Σπόραρ: «Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία»

filathlos.gr
Σπόραρ: «Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία» 24/04/2024 Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την ΑΕΚ και γνώρισε την ήττα με 3-0. Μετά το τέλος του αγώνα ο Αντράζ Σπόραρ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Δεν ήταν καλή εμφάνιση από μας. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι η φάση για το πέναλτι. Η ΑΕΚ κυριάρχησε, ήταν καλύτερη και πήρε τη νίκη. Δεν αρκεί να κάνουμε τρεις νίκες πλέον θέλουμε στραβοπάτημα της ΑΕΚ. Σήμερα δυστυχώς χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία».
23:48 24/04/2024

Πόνσε: «Είναι μία μεγάλη νίκη. Θέλαμε να δείξουμε τις προθέσεις μας»

aek1924.gr
Ο επιθετικός της ΑΕΚ, Έκι Πόνσε, στάθηκε στη μεγάλη νίκη της Ένωσης επί του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο επιθετικός της ΑΕΚ στην κάμερα της Cosmote TV: «Είναι μία μεγάλη νίκη. Θέλαμε να δείξουμε τις προθέσεις μας. Είχε πολλές μάχες, θέλαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, έχουμε ακόμα δρόμο, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Πήραμε τους […] The post Πόνσε: «Είναι μία μεγάλη νίκη. Θέλαμε να δείξουμε τις προθέσεις μας» appeared first on AEK1924.gr.
23:37 24/04/2024

Σπόραρ: «Η ΑΕΚ κυριάρχησε και πήρε τη νίκη»

aek1924.gr
Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Αντράζ Σπόραρ έκανε λόγο για δίκαια νίκη της ΑΕΚ, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η Ένωση κυριάρχησε στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την ΑΕΚ και γνώρισε την ήττα με 3-0. Μετά το τέλος του αγώνα ο Αντράζ Σπόραρ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: […] The post Σπόραρ: «Η ΑΕΚ κυριάρχησε και πήρε τη νίκη» appeared first on AEK1924.gr.
23:37 24/04/2024

Σβαμπ: «Κάτι μας λείπει…»

thessports.gr
Όσα δήλωσε ο απογοητευμένος Στέφαν Σβαμπ στην κάμερα της COSMOTE TV μετά το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στη Λαμία με 1-1.   Όσα είπε: «Δεν έχει καμία σημασία το γκολ που πέτυχα, άλλωστε δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει η ομάδα. Κάναμε μία πολύ κακή εμφάνιση σε ένα ματς που έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο. Πρέπει […]
20:53 24/04/2024

Ντέρμπι κορυφής στη Νέα Φιλαδέλφεια - Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 20:30 τον Παναθηναϊκό - Εκτός αποστολής ο Μπερνάρ - Ενδεκάδες

ProtoThema.gr
Η ΑΕΚ είναι στο +1 από τον Παναθηναϊκό και θέλει να παραμείνει μόνη πρώτη - Μετάδοση από το Cosmote Sport 1
20:00 24/04/2024

Βόκολος: «Αξίζαμε το κάτι παραπάνω»

thessports.gr
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο Λεωνίδας Βόκολος παρά το γεγονός πως η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV: Στο αρχικό του σχόλιο, υποστήριξε: «Εξαιρετική προσπάθεια από όλα τα παιδιά. Αυτό λέω πάντα και αυτό ζητάω, να παλεύουμε. Θα μπορούσαμε […]
19:53 24/04/2024

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

in.gr
LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.
17:01 24/04/2024

Live η αναμέτρηση Λαμία-ΠΑΟΚ για τα play off - Με πολλές αλλαγές η ενδεκάδα του Λουτσέσκου

ProtoThema.gr
Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα του από τον Ολυμπιακό δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες ενώ η  αδιάφορη Λαμία δεν έχει καταφέρει ούτε να σκοράρει κόντρα στον Δικέφαλο ως γηπεδούχος (17:00, Cosmote Sports 1) - Επτά νέα πρόσωπα από τον τεχνικό του Δικεφάλου
17:00 24/04/2024

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Sold out το μεγάλο ντέρμπι στην OPAP Arena

Newsit
Σε ένα… ιδανικό σκηνικό θα αγωνιστούν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. Το μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super Leaue θα γίνει σε μια “sold out” OPAP Arena. Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε τον Παναθηναϊκό (20:30, Cosmote Sport 1 HD, Newsit.gr), σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι που μπορεί να δώσει στο νικητή σημαντικό προβάδισμα για την ... Περισσότερα To άρθρο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Sold out το μεγάλο ντέρμπι στην OPAP Arena δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:01 24/04/2024

Καμπάνα: Το «ντέφι της λύσσας» στη θολούρα της TV, η σκόνη που είναι Μόλυβδος, η συνεργασία της Cosmote TV και η «Βασίλισσα» που έρχεται!

Newsit
ΝΤΙΝ Το θολό τοπίο από την αφρικανική σκόνη ωχριά μπροστά στο θολό τηλεοπτικό τοπίο για την επόμενη σεζόν. Θυμάστε στην ταινία «Ξύπνα Βασίλη» που ο σπουδαίος Γιώργος Μιχαλακόπουλος ως ποιητής Τιμολέων Φανφάρας απαγγέλει τον «Σκοταδόψυχο», λέγοντας «Ντέφι της λύσσας μου κρατώ / Πω πω πω πω/ πω πω πω πω/Και το μυαλό μου είναι θολό/Πω πω ... Περισσότερα To άρθρο Καμπάνα: Το «ντέφι της λύσσας» στη θολούρα της TV, η σκόνη που είναι Μόλυβδος, η συνεργασία της Cosmote TV και η «Βασίλισσα» που έρχεται! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:01 24/04/2024

17 Κλωστές: Στο MEGA η σειρά της COSMOTE TV τη νέα σεζόν

youfly.com
Το MEGA αγόρασε τα δικαιώματα προβολής της νέας παραγωγής μυθοπλασίας της COSMOTE TV, «17 Κλωστές» που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. The post 17 Κλωστές: Στο MEGA η σειρά της COSMOTE TV τη νέα σεζόν appeared first on Youfly.
12:58 24/04/2024

COSMOTE CINEMA KIDS: Πάσχα με 50 μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες στο pop-up κανάλι της COSMOTE TV

lykavitos.gr
Το COSMOTE CINEMA KIDS επιστρέφει και φέτος στην COSMOTE TV με 50 μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες.
12:17 24/04/2024

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Τετάρτης – Τι δείχνει η τηλεόραση, αναλυτικά όλες οι επιλογές…

sportstonoto.gr
Το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, τα ματς Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ για την Super League, όπως και το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός για τη EuroLeague ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας.   Αναλυτικά όλες οι επιλογές: 01:00 COSMOTE SPORT 8 HD Εστουντιάντες – Γκρέμιο Copa Libertadores 03:30 COSMOTE SPORT […]
11:47 24/04/2024

Λαμία – ΠΑΟΚ: Θέλει να βγάλει αντίδραση στη Φθιώτιδα για να παρακολουθήσει με ηρεμία το αθηναϊκό ντέρμπι

Newsit
Χωρίς περιθώρια για άλλη βαθμολογική απώλεια, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ουραγό των πλέι οφ, Λαμία (17:00, Newsit.gr, Cosmote Sport 1) και θέλει το “τρίποντο” που θα του επιτρέψει να παρακολουθήσει με ηρεμία το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός που θα ακολουθήσει, περιμένοντας κάποιο “δώρο” από το ντέρμπι της Super League. Στο “Αθανάσιος Διάκος”, ο ΠΑΟΚ ... Περισσότερα To άρθρο Λαμία – ΠΑΟΚ: Θέλει να βγάλει αντίδραση στη Φθιώτιδα για να παρακολουθήσει με ηρεμία το αθηναϊκό ντέρμπι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:01 24/04/2024

Και αυτό το βράδυ θα ‘ναι δικό μας!

aek1924.gr
Απέναντι στον Παναθηναϊκό σήμερα (24/04, 20:30, ΑΕΚ1924, Cosmote TV) η ΑΕΚ παίζει για την πολύ κρίσιμη νίκη, αυτή που -πιθανόν- να κάνει τις επόμενες «μάχες» τίτλου, τυπική διαδικασία. ΠΑΘΟΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΥΓΜΗ! Έφτασε -ίσως- το πιο κρίσιμο ντέρμπι της σεζόν για την ΑΕΚ, αυτό που πρέπει πάσει θυσίας να βαφτεί… κιτρινόμαυρο και οι τρεις βαθμοί […] The post Και αυτό το βράδυ θα ‘ναι δικό μας! appeared first on AEK1924.gr.
10:37 24/04/2024

Τερίμ: «Μας δίνουν αυτοπεποίθηση τα αποτελέσματα με την ΑΕΚ»

filathlos.gr
Τερίμ: «Μας δίνουν αυτοπεποίθηση τα αποτελέσματα με την ΑΕΚ» 24/04/2024 Ο Φατίχ Τερίμ μίλησε για το μεγάλο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, τα σημεία στα οποία θα κριθεί και πώς περιμένει το παιχνίδι. Αναλυτικά όσα είπε στο Sports Show της Cosmote TV ο τεχνικός του Παναθηναϊκού:  -Για το πώς περιμένει το ντέρμπι με την ΑΕΚ που αναμένεται να κρίνει πολλά: «Γνωρίζουμε βέβαια πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι. Πόσο μεγάλο ντέρμπι είναι, ξέρουμε πως από εδώ και πέρα έχουμε πολύ μεγάλους αγώνες και είμαστε συγκεντρωμένοι στον καθέναν από αυτούς ξεχωριστά. Με το που τελείωσε ο αγώνας με τη Λαμία, αρχίσαμε αμέσως να σκεφτόμαστε το ματς με την ΑΕΚ. Γνωρίζουμε τι σημασία
09:48 24/04/2024

Τερίμ: «Τα ωραία στην ζωή έρχονται έπειτα από μεγάλες δυσκολίες»

Gazzetta
Ο Φατίχ Τερίμ μίλησε στην Cosmote TV πριν το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ και τόνισε πως γνωρίζει την δυσκολία και την σημασία του αγώνα, αλλά εξήγησε πως τα ωραία στην ζωή έρχονται έπειτα από μεγάλες δυσκολίες.
09:02 24/04/2024

Cosmote TV: Εξασφάλισε και προβάλλει το πρόγραμμα του Paramount+

youfly.com
Ξεκίνησε να προβάλλεται στην Ελλάδα το περιεχόμενο του Paramount+, μέσω αποκλειστικής συνεργασίας με την Cosmote TV. Διαβάστε περισσότερα. The post Cosmote TV: Εξασφάλισε και προβάλλει το πρόγραμμα του Paramount+ appeared first on Youfly.
22:58 23/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load