Λάκης Γαβαλάς: «Είχα πρόταση για το GNTM! Με είχαν προσλάβει τότε στο Star για…»

20:09 - 13/10/2019

Για την πρόταση που είχε για το GNTM μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς, σε συνέντευξη που έδωσε στο Dot και στους […] The post Λάκης Γαβαλάς: «Είχα πρόταση για το GNTM! Με είχαν προσλάβει τότε στο Star για…» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Γαβαλάς: Είχα πρόταση για το GNTM! Με είχαν προσλάβει τότε στο Star για... (VIDEO)

Στην πρόταση που είχε για το GNTM αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς, σε συνέντευξη που έδωσε στο Dot και στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο. «Είχα πρόταση για το GNTM. Εγώ ήμουν τότε στο Star. Με είχαν προσλάβει για να κάνω μια φορά την εβδομάδα στη Φωλιά των Κου Κου κάποια σχόλια, με την προϋπόθεση να μείνω στο κανάλι και να κάνουμε κάποια πράγματα. Εγώ εξήγησα ότι θα ήθελα να κάνω μια δική μου εκπομπή, δεν είχε τέτοιο πρότζεκτ το κανάλι, λέγοντάς μου “θες να μαγειρέψεις; Θες να πας στο GNTM; Αλλά για εκπομπή δική σου, δεν το βλέπουμε. Δεν γίνεται, τρελός είσαι, θα μας κάνεις άνω κάτω, άστο”. Μου είπαν ότι “φυσικά θα είσαι στο GNTM”. Επειδή ήξερα τι θα επακολουθήσω κι ευ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Λάκης Γαβαλάς: «Είχα πρόταση για το GNTM... μια κοπέλα που είναι μοντέλο δεν θα πήγαινε στο GNTM ούτε στο My Style Rocks» (vid)

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την πρόταση που του είχε για το GNTM σε συνέντευξη που έδωσε στο Dot και στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο. The post Λάκης Γαβαλάς: «Είχα πρόταση για το GNTM... μια κοπέλα που είναι μοντέλο δεν θα πήγαινε στο GNTM ούτε στο My Style Rocks» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο