Ιτούδης: "Αυτό ήταν το κλειδί της νίκης"

21:13 - 03/12/2020

Ιτούδης: "Αυτό ήταν το κλειδί της νίκης" 03/12/2020 Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ιτούδης, τονίζοντας πως το κλειδί της νίκης ήταν η άμυνα. Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός: «Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου, ήταν πραγματικά συγκεντρωμένοι. Βγήκαμε πολύ δυνατά. Για τα πρώτα πέντε λεπτά σημείωσαν 17 πόντους και αλλάξαμε δραστικά την ενέργεια και τη νοοτροπία μας στο αμυντικό κομμάτι. Από εκείνη τη στιγμή, σημείωσαν 12 στα επόμενα 15 λεπτά και 9 στην τρίτη περίοδο, γεγονός που το κάνει 21 πόντους σε 25 λεπτά. Νομίζω ότι η άμυνά μας σήμερα ήταν το κλειδί».

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιτούδης: «Η άμυνά μας σήμερα ήταν το κλειδί»

Στα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Ιτούδης: «Η άμυνά μας ήταν το “κλειδί”»

Στην άμυνα της ΤΣΣΚΑ, στάθηκε ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης, μετά την επιβλητική νίκη επί του Ολυμπιακού στη Μόσχα, για τη 12η αγωνιστική της Euroleague.  «Πρέπει να συγχαρώ…

Διαβάστε το στο politik.gr

Ιτούδης: «Η άμυνά μας ήταν το “κλειδί”»

Στην άμυνα της ΤΣΣΚΑ, στάθηκε ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης, μετά την επιβλητική νίκη επί του Ολυμπιακού στη Μόσχα, για τη 12η αγωνιστική της Euroleague.

Διαβάστε το στο analitis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)