#Δημήτρης Ιτούδης

Ιτούδης: «Ο Παναθηναϊκός χτίστηκε για να είναι ομάδα Final Four» (vid)

in.gr
Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό.
14:00 24/01/2024

Τι συμβαίνει με Δημήτρη Ιτούδη και Μπαρτσελόνα

in.gr
Τι γράφουν στην Ισπανία για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Μπαρτσελόνα ο Δημήτρης Ιτούδης.
23:00 02/01/2024

Το αντίο του Δημήτρη Ιτούδη στην Φενέρμπαχτσε: «Ευχαριστώ τους οπαδούς για την στήριξη»

Newsit
Ο Δημήτρης Ιτούδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter(νυν πλατφόρμα X) αποχαιρέτησε την Φενέρμπαχτσε, αλλά και τους οπαδούς του συλλόγου για την στήριξη τους προς το πρόσωπο του. Ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί παρελθόν από την Φενέρμπαχτσε, με τον Έλληνα προπονητή μετά το διαζύγιο του από το κλαμπ, να θέλει να αποχαιρετήσει τους οπαδούς ... Περισσότερα To άρθρο Το αντίο του Δημήτρη Ιτούδη στην Φενέρμπαχτσε: «Ευχαριστώ τους οπαδούς για την στήριξη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 14/12/2023

Ιτούδης: Πρόωρο... διαζύγιο με την Φενέρμπαχτσε

fosonline.gr
Παρελθόν από τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε αναμένεται να αποτελέσει πολύ σύντομα ο Δημήτρης Ιτούδης.
14:46 13/12/2023

Euroleague: Ο Δημήτρης Ιτούδης αποβλήθηκε έξαλλος στο Βίρτους Μπολόνια – Φενέρμπαχτσε

Newsit
H Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε με 87-79 από τη Βίρτους Μπολόνια στη 10η αγωνιστική της Euroleague και ο Δημήτρης Ιτούδης αποβλήθηκε από τον πάγκο της τουρκικής ομάδας, πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση. Ο Ιτούδης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του από τις αποφάσεις των διαιτητών και δέχθηκε δύο τεχνικές ποινές, με αποτέλεσμα να αφήσει την Φενέρμπαχτσε με ... Περισσότερα To άρθρο Euroleague: Ο Δημήτρης Ιτούδης αποβλήθηκε έξαλλος στο Βίρτους Μπολόνια – Φενέρμπαχτσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:00 24/11/2023

Ιτούδης: “Ο Σπανούλης στην Εθνική ήταν δική μου ιδέα”

aek1924.gr
Για τον διάδοχό του στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας μίλησε ο Δημήτρης Ιτούδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Meridiansport, τονίζοντας πως ήταν δική του ιδέα να δοθούν τα ηνία στον Βασίλη Σπανούλη. Συνέντευξη στο Meridiansport παραχώρησε ο Δημήτρης Ιτούδης, με αφορμή την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Παρτίζαν (9/11, 21:30, Novasports 6) στο Βελιγράδι για την 7η αγωνιστική της EuroLeague. Ο […] The post Ιτούδης: “Ο Σπανούλης στην Εθνική ήταν δική μου ιδέα” appeared first on AEK1924.gr.
18:37 09/11/2023

Ιτούδης: «Δική μου ιδέα να αναλάβει ο Σπανούλης την Εθνική»

filathlos.gr
Ιτούδης: «Δική μου ιδέα να αναλάβει ο Σπανούλης την Εθνική» 09/11/2023 Σε συνέντευξή του σε σερβική ιστοσελίδα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης της Παρτιζάν με τη Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα, ο Δημήτρης Ιτούδης ρωτήθηκε και για το γεγονός της διαδοχής του στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας από τον Βασίλη Σπανούλη. «Μίλησα μαζί του. Είναι πολύ καλή κίνηση. Ήταν δική μου ιδέα. Ελπίζω να είμαστε όλοι μαζί, ότι θα έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και όσο περισσότερους παίκτες διαθέσιμους», ανέφερε για τις επόμενες προκλήσεις της ελληνικής ομάδας. Παράλληλα, είπε πως διέκρινε από παλιά την επιθυμία του «Kill Bill» να ασχοληθεί με την προπονητική. «Από τ
13:46 09/11/2023

Ιτούδης: «Παίξαμε κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα, έξτρα χειροκρότημα στον Παπαγιάννη»

to10.gr
Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τη νίκη της Φενερμπαχτσέ κόντρα στον Ολυμπιακό και στάθηκε στην εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη.
00:46 03/11/2023

Ιτούδης: «Ο Παπαγιάννης αξίζει ένα παραπάνω χειροκρότημα»

filathlos.gr
Ιτούδης: «Ο Παπαγιάννης αξίζει ένα παραπάνω χειροκρότημα» 02/11/2023 Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Δημήτρης Ιτούδης για την εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη στη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί του Ολυμπιακού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ελπίζω ότι δεν θα υπάρχει δεύτερο ματς με κάτι αμφισβητούμενο, ειδικά μετά από ριπλέι. Δεν είναι ενάντια σε κάποιον αυτό, ας το αφήσουμε εκεί, απλά λέω ότι δεν θέλουμε να το έχουμε ξανά. Συγχαρητήρια για μία ακόμα νίκη στην ομάδα και στο κοινό μας για την ατμόσφαιρα. Παίξαμε απέναντι σε μία τρομερή ομάδα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, ο Πιέρ είχε 14 πόντους σε 6 λεπτά, όλα με ανοιχτά σουτ. Και μετά τον χάσαμε. Αυτό άλλαξε κάπως το πώς ε
22:46 02/11/2023

Ιτούδης: «Ο Ολυμπιακός έχει φτιαχτεί για να παίξει στο Final Four»

Gazzetta
Ο Δημήτρης Ιτούδης μιλώντας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (2/11, 19:45) για την 6η αγωνιστική της Euroleague χρησιμοποίησε τα καλύτερα λόγια για την ελληνική ομάδα.
11:00 01/11/2023

Δημήτρης Ιτούδης για το τέλος από την Εθνική Ελλάδας: «Ήθελα να την οδηγήσω στο Προολυμπιακό αλλά έχω υποχρεώσεις»

Newsit
Ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί παρελθόν από την Εθνική Ελλάδας και ο ίδιος σχολίασε το γεγονός με μία ανάρτησή του στα social media, όπου επιβεβαίωσε ουσιαστικά την ΕΟΚ για τους λόγους του “διαζυγίου”. Στην επίσημη δήλωσή του, ο Ιτούδης τόνισε ότι οι υποχρεώσεις του με τη Φενέρμπαχτσε δεν του επιτρέπουν να ξεκινήσει από νωρίς την προετοιμασία ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Ιτούδης για το τέλος από την Εθνική Ελλάδας: «Ήθελα να την οδηγήσω στο Προολυμπιακό αλλά έχω υποχρεώσεις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:00 18/09/2023

Τι είπε ο Δημήτρης Ιτούδης για το τέλος του από την Εθνική ομάδα (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Τι είπε ο Δημήτρης Ιτούδης για το τέλος του από την Εθνική ομάδα (ΦΩΤΟ) 18/09/2023 Ο Δημήτρης Ιτούδης μοιράστηκε μέσω των προσωπικών του social media τις πρώτες του σκέψεις μετά την αποχώρησή του από την Εθνική Ελλάδας.  Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρει: "Τον Μάρτιο του 2022, μετά από την πρόσκληση και τιμή που μου έγινε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Λιόλιο, ανέλαβε τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ελλάδας. Μία θέση που πάντα θεωρούσα τιμή να προσκληθώ και υποχρέωση να αναλάβω. Σε όλο το διάστημα έδωσα όλο μου το είναι για να πετύχει η Εθνική μας. Παρόλες τις αντιξοότητες που η Εθνική μας συνάντησε, θεωρώ πως παλέψαμε με όλες τις δυνάμεις γ
20:46 18/09/2023

Τέλος ο Ιτούδης από την Εθνική

thessports.gr
Το «τέλος» του Δημήτρη Ιτούδη από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας ανακοίνωσε η ΕΟΚ, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Η Εθνική Ανδρών και ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία που άρχισε πριν από το Ευρωμπάσκετ 2022 […] The post Τέλος ο Ιτούδης από την Εθνική first appeared on ThesSports.
16:53 18/09/2023

Αποθέωσε Σπανούλη ο Ιτούδης: «Είναι παράδειγμα προς μίμηση για την κοινωνία»

in.gr
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Βασίλη Σπανούλη ο Δημήτρης Ιτούδης.
08:00 16/09/2023

Δημήτρης Ιτούδης: Τέλος από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας μπάσκετ και στο βάθος ο Βασίλης Σπανούλης

koolnews.gr
Το μεγάλο «διαζύγιο» στο ελληνικό μπάσκετ έχει γίνει πλέον επίσημο. Ο Δημήτρης Ιτούδης, ο άνθρωπος που καθόταν στον πάγκο της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, δεν θα είναι πλέον μέρος της ομάδας. Μετά από μία συνάντηση που είχε το πρωί της Παρασκευής (08/09) με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, πριν το ταξίδι του για την Κωνσταντινούπολη […] The post Δημήτρης Ιτούδης: Τέλος από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας μπάσκετ και στο βάθος ο Βασίλης Σπανούλης appeared first on Koolnews.gr.
15:58 08/09/2023

Εθνική μπάσκετ: Ιτούδης φεύγει, Σπανούλης έρχεται

Newsit
Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής μπάσκετ, με τον Βασίλη Σπανούλη να είναι το απόλυτο φαβορί για να τον αντικαταστήσει. Ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την Εθνική μπάσκετ μετά το Mundobasket 2023. Στη συνάντηση που έγινε σήμερα (8/9) με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, ουσιαστικά αποφασίστηκε ... Περισσότερα To άρθρο Εθνική μπάσκετ: Ιτούδης φεύγει, Σπανούλης έρχεται δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 08/09/2023

Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Προς παραίτηση ο Δημήτρης Ιτούδης

lamianow.gr
Την ώρα που οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν τα μετάλλια του Mundobasket, μετρούν αντίστροφα για τις μάχες των ημιτελικών, όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής έχουν φτάσει στην Ελλάδα και απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες ξεκούρασης, μέχρι να ενσωματωθούν στις προετοιμασίες των ομάδων τους. Η εφετινή προσπάθεια στις Φιλιππίνες, που ολοκληρώθηκε με την κατάληψη της 15ης θέσης στον […] The post Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Προς παραίτηση ο Δημήτρης Ιτούδης appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
17:37 07/09/2023

Για τον τελευταίο... χορό στο MundoBasket η Εθνική

filathlos.gr
Για τον τελευταίο... χορό στο MundoBasket η Εθνική 03/09/2023 Η Εθνική ρίχνει σήμερα (3/9, 11:40) τίτλους τέλους στην παρουσία της στο MundoBasket 2023, αντιμετωπίζοντας το Μαυροβούνιο για τη 2η αγωνιστική της φάσης των «16» του Group J. Η Ελλάδα δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά, ωστόσο θέλει τη νίκη τόσο για ρόλους γοήτρου, όσο και για να έχει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των Προολυμπιακών τουρνουά του 2024. Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει και τους 11 παίκτες στη διάθεσή του, ενώ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους.  Η διαιτητική τριάδα του τελευταίου αγώνα της Εθνικής θα αποτελείται από τους Ντανιέλ Γκαρσία (Βενεζουέλα), Κρίστιαν Π
09:46 03/09/2023

Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Να κλείσει το Μουντομπάσκετ με νίκη επί του Μαυροβουνίου

Newsbeast.gr
Με μία νίκη απέναντι στο Μαυροβούνιο θα ήθελε να αποχαιρετήσει το Μουντομπάσκετ η Εθνική Ελλάδας, καθώς με τη βαριά ήττα από τη Λιθουανία (92-67) δεν κατάφερε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης που φιλοξενείται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία. Πλέον το μυαλό της «γαλανόλευκης» βρίσκεται στο Προολυμπιακό Τουρνουά που θα πρέπει να αγωνιστεί για να διεκδικήσει την παρουσία της Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το καλοκαίρι του 2024, κάτι που έχει να κάνει από το 2008, όταν και είχε πάει στο Πεκίνο. Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 11:40 (σ.σ. ώρα Ελλάδος) στη Mall of Asia Arena, που βρίσκεται στη Μανίλα, πρωτεύουσα
08:00 03/09/2023

«Καρφιά» Ιτούδη για διεθνείς: «Χάρη μάς κάνουν όσοι έρχονται να παίξουν, κάποιοι δεν αγαπούν την ομάδα»

thecaller.gr
«Καρφιά» για τους διεθνείς που αποφάσισαν να μην ενισχύσουν την εθνική στο Μουντομπάσκετ, άφησε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Ιτούδης.  «Καρφιά» για τους διεθνείς που αποφάσισαν να μην ενισχύσουν την εθνική στο Μουντομπάσκετ, άφησε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Ιτούδης.  Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Λιθουανία ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε πως όσοι διεθνείς ταξίδεψαν στις Φιλιππίνες «μας έκαναν χάρη», σχολιάζοντας δε πως «δεν είναι δεδομένο ότι όλοι αγαπούν την εθνική. Ο Δημήτρης […]
21:00 01/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load