Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Έφυγα από το GNTM γιατί δεν περνούσα καλά”

10:34 - 04/12/2020

Όσα αποκάλυψε η Ηλιάννα Παπαγεωργίου στο πλατό της εκπομπής "The 2Night Show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Διαβάστε Περισσότερα στο neolaia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την αποχώρηση της από το GNTM: «Δεν περνούσα καλά...»

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μίλησε για την αποχώρησή της από το GNTM και εξήγησε,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γι’αυτό έφυγα από το GNTM – «Η Ζενεβιέβ δεν περνάει καλά, καταπιέζεται…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "The 2Night Show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή της να αποχωρήσει από το ριάλιτι μοντέλων GNTM παρά την επιτυχία που σημειώνει για τρίτη σεζόν.  The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γι’αυτό έφυγα από το GNTM – «Η Ζενεβιέβ δεν περνάει καλά, καταπιέζεται…» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γι’αυτό έφυγα από το GNTM. Ξέρω για τα μονοψήφια νούμερα. Θέλω να κάνω πολλά παιδιά

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show” και μίλησε για το GNMT, για την εκπομπή της “Pop Up” και τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ απέφυγε να απαντήσει ευθέως για την κόντρα που κυκλοφορεί ότι υπάρχει με την Ιωάννα Μαλέσκου. Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έφυγα από το GNTM γιατί δεν περνούσα καλά Δεν μετάνιωσα, έκανε τον κύκλο του και τελείωσε. Δεν είχα να κάνω κάτι άλλο. Όταν υπάρχουν έντονες προσωπικότητες και καλοί επαγγελματίες, μπορούν να συνυπάρξουν, όταν τα μπερδεύεις γίνεται το πρόβλημα. Οι καλοί επαγγελματίες πάντα συνυπάρχουν. Εγώ έφυγα γιατί δεν περνούσα καλά και οτιδήποτε δεν με κάνει να περνάω καλά, το αφήνω. Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μπήκα στα δύσκολ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ neolaia.gr

Το neolaia.gr στο καινούργιο κλειστό του ΟΑΚΑ: Δείτε το εντυπωσιακό glassfloor (vid)

Δακτύλιος: Πότε επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας – Ποια οχήματα θα κυκλοφορούν ελεύθερα

Η UEFA τιμώρησε Λάτσιο και Ατλέτικο για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών τους

Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου

Ζαν Κοκτώ: «Η ζωή είναι μία οριζόντια πτώση»

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Χωριστές ζωές και σόλο εμφανίσεις επί τρεις εβδομάδες