Πρόεδρος Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών... άδειασε τον Κ. Μητσοτάκη: «Μάλλον ατυχής» δήλωση για εμβόλιο και άνοιγμα των μπαρ - Τι στην πραγματικότητα εννοούσε,
12:16 - 04/12/2020
ΕΛΛAΔΑ
Με τo lockdown να παρατείνεται διαρκώς και με τον κορωνοϊό να βάζει σε αναστολή τον εορτασμό των Χριστουγέννων σε ολόκληρη την Ευρώπη, η δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκηπως το «λουκέτο» σε μπαρ και νυχτερινή διασκέδαση θα συνεχιστεί έως ότου η Ελλάδα λάβει το εμβόλιο και αρχίσει τους μαζικούς εμβολιασμούς, προκάλεσε αίσθηση καταρχάς στο αν ο πρωθυπουργός κυριολεκτεί και ταυτίζει ως timing αυτά τα δύο γεγονότα.
Πιο συγκεκριμένα, συζητώντας διαδικτυακά με τον πρόεδρο του Πανεπιστημίου Columbia, Λι Μπόλινγκερ, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Φόρουμ «World Leaders», ο πρωθυπουργός ανέφερε τα εξής:
«Κάποιες δραστηριότητες δεν θα λειτουργήσουν μέχρι να έχουμε το εμβόλιο. Για παράδ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr