Καιρός αύριο: Πού περιμένουμε βροχές και καταιγίδες

00:00 - 19/11/2019

Ο καιρός αναμένεται να είναι φθινοπωρινός την Τρίτη, 19.11.2019, σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ για ολόκληρη τη χώρα The post Καιρός αύριο: Πού περιμένουμε βροχές και καταιγίδες appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με βροχές και καταιγίδες

Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται σήμερα Τρίτη από τις βραδινές ώρες και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα κυρίως στο Ιόνιο και στα νότια ηπειρωτικά της χώρας...

Διαβάστε το στο Zougla

Αγριεύει ο καιρός - Ραγδαία επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες

Νέα ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες, καθώς υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα, νέες βροχές και καταιγίδες να χτυπήσουν την Αθήνα

Διαβάστε το στο tanea.gr

Καιρός : Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Διαβάστε το στο tovima

Εκτακτο δέλτιο από την ΕΜΥ για νέες ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Και η Αττική στις περιοχές που θα επηρεαστούν. Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα The post Εκτακτο δέλτιο από την ΕΜΥ για νέες ισχυρές βροχές και καταιγίδες appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Καιρός σήμερα: Πού περιμένουμε βροχές και καταιγίδες

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ The post Καιρός σήμερα: Πού περιμένουμε βροχές και καταιγίδες appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Καιρός σήμερα: Αλλαγή σκηνικού - Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Άστατο καιρό με κατά τόπους και κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις που θα δίνουν βροχές και καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα, κυρίως στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά έως το μεσημέρι, περιμένουμε σήμερα Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019.Μετά το μεσημέρι στο Ιόνιο και στη Θεσσαλία και στην Κεντρική Μακεδονία τα φαινόμενα τοπικά θα ενταθούν, ενώ από τις βραδινές ώρες μέτωπο αρκετά έντονων καταιγίδων θα επηρεάσει το Ιόνιο και περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, με επέκταση τη νύχτα ανατολικότερα. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 17 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 19, στην Ήπειρο από 8 έως

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr

Καιρός σήμερα: Εκεί περιμένουμε έντονες βροχές και καταιγίδες

Θα θυμίσει… φθινόπωρο ο καιρός σήμερα, Τρίτη 19.11.2019, σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ για ολόκληρη τη χώρα. Πού θα βρέξει. Βροχές και καταιγίδες αναμένεται να “δώσει” ο καιρός σήμερα, Τρίτη 19.11.2019, στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες, καθώς και στην Κρήτη. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, μάλιστα, τα καιρικά αυτά φαινόμενα σταδιακά […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες

Αλλάζει ο καιρός και έρχονται βροχές και καταιγίδες στην Αθήνα The post Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Καιρός: Κύματα βροχών και καταιγίδων τις επόμενες ημέρες

Σκόνη και βροχή τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την ΤετάρτηΚαιρός: Ισχυρές κατά τόπους βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, και επίσης στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής και βορειοδυτικής χώρας, αναμένονται την Τετάρτη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν νεφώσεις με λίγες βροχές ή καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα έως και τις πρωινές ώρες, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Σταδιακά τα φαινόμενα θα κινηθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, με την έντασή τους σταδιακά να μειώνεται. Παράλληλα, σχετικά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, δημιουργώντας το φαινόμενο των λασποβροχών.

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Καιρός σήμερα: Εκεί περιμένουμε έντονες βροχές και καταιγίδες

Θα θυμίσει… φθινόπωρο ο καιρός σήμερα, Τρίτη 19.11.2019, σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ για ολόκληρη τη χώρα. Πού θα βρέξει. Βροχές και καταιγίδες αναμένεται να “δώσει” ο καιρός σήμερα, Τρίτη 19.11.2019, στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες, καθώς και στην Κρήτη. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, μάλιστα, τα καιρικά αυτά […] The post Καιρός σήμερα: Εκεί περιμένουμε έντονες βροχές και καταιγίδες appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Καιρός αύριο: Εισβολή κακοκαιρίας με βροχές και ισχυρές καταιγίδες.

Χαλάει ο καιρός αύριο, Τετάρτη (20.11.2019) με βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές. Υποχωρεί ο υδράργυρος, ενισχύονται οι άνεμοι στα πελάγη. Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά και την Μακεδονία. Βαθμιαία εξασθένηση στα βορειοδυτικά από το μεσημέρι. […] The post Καιρός αύριο: Εισβολή κακοκαιρίας με βροχές και ισχυρές καταιγίδες. appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Επιστρέφουν οι βροχές και οι καταιγίδες

Άστατο καιρό με κατά τόπους και κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις που θα δίνουν βροχές και καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα, κυρίως στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά έως το μεσημέρι, περιμένουμε την Τρίτη.

Διαβάστε το στο efsyn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πάνος Μουζουράκης: Αγκαλιά με τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ του – Φωτογραφίες TLIFE

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχεις πληγωθεί πάρα πολύ»