#Καιρός

Καιρός σήμερα: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές τοπικές βροχοπτώσεις – Δείτε αναλυτικά

onalert.gr
Διαβάστε πως θα είναι ο καιρός σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). The post Καιρός σήμερα: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές τοπικές βροχοπτώσεις – Δείτε αναλυτικά appeared first on OnAlert.
04:28 25/04/2024

Καιρός: Αφρικανική σκόνη «Red Minerva» και σήμερα στην ατμόσφαιρα – Το σκηνικό έως και την Κυριακή των Βαΐων

naftemporiki.gr
Αυξημένες θα είναι και σήμερα, Τετάρτη, οι συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης στην ατμόσφαιρα, αλλά προοδευτικά η σκόνη θα απομακρυνθεί ανατολικότερα και θα περιοριστεί πάνω από το Αιγαίο. Δορυφορικά δεδομένα του αμερικανικού… Καιρός: Αφρικανική σκόνη «Red Minerva» και σήμερα στην ατμόσφαιρα – Το σκηνικό έως και την Κυριακή των Βαΐων - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
07:09 24/04/2024

Καιρός αύριο: Οι ισχυροί άνεμοι μειώνουν την αφρικανική σκόνη

Newsit
Η αφρικανική σκόνη θα αρχίσει να μειώνεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (23/04/2024) λόγω των ισχυρών ανέμων ενώ ο καιρός θα είναι βροχερός σε αρκετές περιοχές της χώρας. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό η μεταφορά αφρικανικής σκόνης που επηρεάζει τη χώρα μας βαθμιαία από το πρωί θα αρχίσει να μειώνεται. ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Οι ισχυροί άνεμοι μειώνουν την αφρικανική σκόνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:01 24/04/2024

Καιρός σήμερα: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές και σταδιακή υποχώρηση της αφρικανικής σκόνης

onalert.gr
Διαβάστε πως θα είναι ο καιρός σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). The post Καιρός σήμερα: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές και σταδιακή υποχώρηση της αφρικανικής σκόνης appeared first on OnAlert.
04:28 24/04/2024

Καιρός για γαλότσες: Πώς θα φορέσουμε τα παπούτσια την άνοιξη

instyle.gr
Πρακτικές, στιλάτες και άνετες, οι γαλότσες είναι το παπούτσι που θα φοράμε non stop τις επόμενες βροχερές ημέρες. Από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας, οι γαλότσες έχουν αποτελέσει αξιόπιστο σύντροφο σε διάφορες κλιματικές συνθήκες και δραστηριότητες. Από την πρωταρχική χρήση τους, ως προστατευτικά υποδήματα της βορειοευρωπαϊκής εργατικής και αγροτικής ζωής, έως τη σύγχρονη εξέλιξή […] The post Καιρός για γαλότσες: Πώς θα φορέσουμε τα παπούτσια την άνοιξη appeared first on InStyle.
12:49 23/04/2024

Καιρός: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα σήμερα λόγω σκόνης και υψηλών θερμοκρασιών – Πότε φεύγει (LIVE)

documentonews.gr
Η αφρικανική σκόνη θα καλύψει και πάλι όλη την χώρα σήμερα Τρίτη, η οποία στα νότια θα παρουσιάζει αυξημένες συγκεντρώσεις… Το άρθρο Καιρός: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα σήμερα λόγω σκόνης και υψηλών θερμοκρασιών – Πότε φεύγει (LIVE) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
08:10 23/04/2024

Καιρός σήμερα: Κοκτέιλ ζέστης και αφρικανικής σκόνης την Τρίτη

Newsit
Ανεβαίνει και πάλι η θερμοκρασία την Τρίτη (23/04/2024) ενώ ο καιρός ευνοεί την μεταφορά αφρικανικής σκόνης, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Η πρόγνωση της ΕΜΥ αναφέρει πως ο καιρός αύριο επιφυλάσσει στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τοπικές βροχές και στο βόρειο Ιόνιο και τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός σήμερα: Κοκτέιλ ζέστης και αφρικανικής σκόνης την Τρίτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:01 23/04/2024

Τρελός Καιρός: Μετά τα χιόνια και τις καταιγίδες έρχεται αφρικανική σκόνη με λασποβροχές και 35άρια

eretikos.gr
Αλλάζει και πάλι το σκηνικό του καιρού από τη Δευτέρα 22 Απριλίου, όπως τονίζει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας. Ο γνωστός μετεωρολόγος κάνει λόγο για θερμοκρασίες έως και 35 βαθμούς Κελσίου, αφρικανική σκόνη, υγρασία και λασποβροχές. Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας επισημαίνει πως το σκηνικό του καιρού αλλάζει ξανά, ενώ πέρα από τη σκόνη […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
21:59 22/04/2024

ΕΜΥ/Καιρός: Με λασποβροχές και άνοδο της θερμοκρασίας η Δευτέρα

eretikos.gr
ΕΜΥ: Ο καιρός σήμερα: Άστατος προβλέπεται να είναι ο καιρός και σήμερα. Βροχές και καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν σήμερα. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Βαθμιαία επικράτηση ανατολικών νοτιοανατολικών ανέμων με ενισχυμένες εντάσεις στη νότια χώρα τοπικά στα 6 με 7 και στα θαλάσσια έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
18:59 22/04/2024

Καιρός: Νεφώσεις, τοπικές βροχές και νέα μεταφορά αφρικανικής σκόνης

onalert.gr
Ο καιρός της Δευτέρας, 22/4/2024, σε όλη την Ελλάδα σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. The post Καιρός: Νεφώσεις, τοπικές βροχές και νέα μεταφορά αφρικανικής σκόνης appeared first on OnAlert.
11:28 22/04/2024

Καιρός σήμερα: Αφρικανική σκόνη πολύ αυξημένη στα νότια – Τοπικές λασποβροχές και μποφόρ

Newsit
Ο καιρός σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου θα είναι βροχερός. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης, η οποία στα νότια θα παρουσιάζει αυξημένες συγκεντρώσεις στην ατμόσφαιρα. Ο καιρός σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες με τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός σήμερα: Αφρικανική σκόνη πολύ αυξημένη στα νότια – Τοπικές λασποβροχές και μποφόρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
05:00 22/04/2024

Καιρός: Έρχονται 35άρια και λασποβροχή. 13 βαθμούς πάνω από το φυσιολογικό

koolnews.gr
Μετά την κακοκαιρία με χιόνια και καταιγίδες, ο καιρός στην Ελλάδα αλλάζει ξανά ριζικά. Σύμφωνα με τα μετεωρολογικά μοντέλα, τις επόμενες ημέρες αναμένονται: Αύξηση της θερμοκρασίας: Ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει έως και 13 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Στην Κρήτη ενδεχομένως να φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Αιτωλοακαρνανία και […] The post Καιρός: Έρχονται 35άρια και λασποβροχή. 13 βαθμούς πάνω από το φυσιολογικό appeared first on Koolnews.gr.
21:58 21/04/2024

Καιρός: Επιστρέφει από Δευτέρα η αφρικανική σκόνη – Ανεβαίνει και ο υδράργυρος

lamianow.gr
Με ήπιες καιρικές συνθήκες, για τα περισσότερα γεωγραφικά διαμερίσματα, θα κυλήσει η σημερινή ημέρα στη χώρα. Σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά, σήμερα Κυριακή, στο βόρειο Ιόνιο, τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία και τη Θράκη σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά και θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Πρόσκαιρη επιστροφή σκόνης με ζέστη απ
11:37 21/04/2024

Καιρός: Νεφώσεις, βροχές και τοπικές καταιγίδες, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

onalert.gr
Ο καιρός της Κυριακής, 21ης Απριλίου 2024, σε όλη την Ελλάδα σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. The post Καιρός: Νεφώσεις, βροχές και τοπικές καταιγίδες, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας appeared first on OnAlert.
07:28 21/04/2024

Καιρός: Σε ποιές περιοχές θα έχουμε σήμερα τα εντονότερα φαινόμενα

el.gr
Έτσι θα κυλήσει ο καιρός σήμερα Σάββατο 20 Απριλίου 2024, σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). Το άρθρο Καιρός: Σε ποιές περιοχές θα έχουμε σήμερα τα εντονότερα φαινόμενα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
08:09 20/04/2024

Καιρός σήμερα: Ισχυρές βροχές σε Κεντρική και Ανατολικό Αιγαίο

Newsit
Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα Σάββατο (20.4.24). Σύμφωνα με την ΕΜΥ, σήμερα Σάββατο τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός σήμερα: Ισχυρές βροχές σε Κεντρική και Ανατολικό Αιγαίο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
05:00 20/04/2024

Καιρός: Σφοδρές καταιγίδες και με διάρκεια σε 7 περιοχές από απόψε – Στο στόχαστρο η Θεσσαλία, η πρόβλεψη Γιαννόπουλου

Newsit
Ένα μικρό διάλειμμα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες έρχεται σήμερα, Παρασκευή (19.04.24) το απόγευμα μέχρι και αύριο για λίγες ώρες, ωστόσο μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνες για περιοχές της ανατολικής Θεσσαλίας, τις Σποράδες, την κεντρική Μακεδονία και κυρίως το νομό Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Πιερίας και στα θαλάσσια και παραθαλάσσια νότια τμήματα Καβάλας και Σερρών. «Ζήσαμε μια ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός: Σφοδρές καταιγίδες και με διάρκεια σε 7 περιοχές από απόψε – Στο στόχαστρο η Θεσσαλία, η πρόβλεψη Γιαννόπουλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:00 19/04/2024

Καιρός σήμερα: Επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες αλλά και πτώση της θερμοκρασίας – Δείτε αναλυτικά

onalert.gr
Διαβάστε πως θα είναι ο καιρός σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). The post Καιρός σήμερα: Επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες αλλά και πτώση της θερμοκρασίας – Δείτε αναλυτικά appeared first on OnAlert.
04:28 19/04/2024

Έρχεται από την Γένοβα η διήμερη κακοκαιρία: Πού θα «χτυπήσει» ο πολικός αεροχείμαρρος

eretikos.gr
Διήμερη κακοκαιρία: Δύο ημέρες θα διαρκέσει η κακοκαιρία που βρίσκεται προ των πυλών με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας. Ο πολικός αεροχείμαρρος αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του με τα φαινόμενα να είναι έντονα την Παρασκευή και το Σάββατο. Στην Αττική θα «χτυπήσουν» κυρίως την Παρασκευή αλλά δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας. Καιρός: Τα […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
08:58 18/04/2024

Καιρός – Καλλιάνος: Κακοκαιρία 24 ωρών με βροχές – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

lamianow.gr
Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες με βροχοπτώσεις, κυρίως στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο. Όπως τόνισε, πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα, από την Παρασκευή το μεσημέρι μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι. «Είναι ένα σύστημα το οποίο θα επηρεάσει από τα δυτικά προς τα ανατολικά και θα σαρώσει όλη τη χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Το βράδυ της Παρασκευής θα βρέξει και στην Αττική, ωστόσο, δεν φαίνεται ότι το νερό θα είναι τέτοιο που θα προκαλέσει προβλήματα» συμπλήρωσε. «Από τη Θεσσαλονίκη και ανατολικότερα, μέχρι την Αλεξανδρούπολη, υπάρχει αυξημένη πιθανότητα για πλημμύρες καθώς τα φαινόμενα θα έχουν ένταση και διάρκεια» υπογράμμισε.
00:37 18/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load