#Καιρός

Καιρός αύριο: Στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία

Newsit
Ο καιρός αύριο Σάββατο (27/07/2024) θα είναι ιδανικός για παραλία καθώς η θερμοκρασία θα φτάσει τους 38 βαθμούς σύμφωνα με την ΕΜΥ. Η πρόγνωση της ΕΜΥ αναφέρει πως ο καιρός αύριο Σάββατο (27/07/2024) θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι – απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:28 26/07/2024

Καιρός σήμερα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλάζι θα χτυπήσουν τη χώρα

Newsit
Χαλάει για τα καλά ο καιρός σήμερα Πέμπτη (25.07.2024) σε όλη τη χώρα με βροχές, τοπικές καταιγίδες, αλλά και χαλαζοπτώσεις.  Συγκεκριμένα σήμερα ο καιρός θα φέρει ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια). Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα σημειωθούν από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός σήμερα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλάζι θα χτυπήσουν τη χώρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
05:09 25/07/2024

Καιρός αύριο: Αλλαγή σκηνικού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Newsit
Διαβάστε πώς θα είναι ο καιρός αύριο Πέμπτη (25.07.2024) σε όλη την Ελλάδα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Συγκεκριμένα για αύριο ο καιρός θα φέρει ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια). Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα σημειωθούν από τις πρώτες πρωινές ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Αλλαγή σκηνικού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:10 24/07/2024

Καιρός: Χαλάζι και ισχυροί άνεμοι Τετάρτη και Πέμπτη – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Newsit
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια), θα σημειωθούν: Α. Σήμερα Τετάρτη (24-07-2024) το απόγευμα – βράδυ στη δυτική Μακεδονία, την κεντρική Μακεδονία (συμπεριλαμβανομένου του νομού Θεσσαλονίκης) και τη Θεσσαλία. Β. Αύριο Πέμπτη (25-07-2024)1. από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι το απόγευμα, στην κεντρική Μακεδονία ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός: Χαλάζι και ισχυροί άνεμοι Τετάρτη και Πέμπτη – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:55 24/07/2024

Καιρός σήμερα: Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία, που θα βρέξει

Newsit
Η θερμοκρασία πέφτει και άλλο την Τετάρτη (24/07/2024) ενώ ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές της χώρας βροχερός σύμφωνα με την ΕΜΥ. Συγκεκριμένα ο καιρός σήμερα (24/07/2024) θα έχει στην κεντρική Μακεδονία από τις προμεσημβρινές ώρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός σήμερα: Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία, που θα βρέξει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
05:19 24/07/2024

Καιρός αύριο: Βροχές σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Newsit
Ο καιρός αύριο (24/07/2024) αλλάζει άρδην και από τον καύσωνα επιστρέφει στις κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες σύμφωνα με την ΕΜΥ, ενώ θα έχουμε τοπικές βροχές. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ ο καιρός αύριο (24/07/2024) στην κεντρική Μακεδονία από τις προμεσημβρινές ώρες θα έχει νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Βροχές σε Αττική και Θεσσαλονίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:09 23/07/2024

Καιρός σήμερα: Στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία, που θα έχουμε βροχές

Newsit
Ο καιρός σήμερα Τρίτη (23/07/2024) επιστρέφει στις κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ. Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Τρίτη (23/07/2024) αναφέρει πως ο καιρός επιφυλάσσει στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κυρίως στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη πιθανώς να ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός σήμερα: Στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία, που θα έχουμε βροχές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
05:10 23/07/2024

Καιρός αύριο: Καύσωνας τέλος με τη θερμοκρασία να πέφτει στους 38 βαθμούς

Newsit
Ο καύσωνας μας αποχαιρετά μετά από δυο εβδομάδες εξαντλητικής ζέστης και ο καιρός αύριο (23/07/2024) επιστρέφει σε κανονικές θερμοκρασίες σύμφωνα με την ΕΜΥ. Η πρόγνωση της ΕΜΥ αναφέρει πως ο καιρός αύριο Τρίτη (23/07/2024) μεταβάλλεται στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κυρίως στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Καύσωνας τέλος με τη θερμοκρασία να πέφτει στους 38 βαθμούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:09 22/07/2024

Καιρός σήμερα: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές τοπικές βροχοπτώσεις – Δείτε αναλυτικά

onalert.gr
Διαβάστε πως θα είναι ο καιρός σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). The post Καιρός σήμερα: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές τοπικές βροχοπτώσεις – Δείτε αναλυτικά appeared first on OnAlert.
04:28 25/04/2024

Καιρός: Αφρικανική σκόνη «Red Minerva» και σήμερα στην ατμόσφαιρα – Το σκηνικό έως και την Κυριακή των Βαΐων

naftemporiki.gr
Αυξημένες θα είναι και σήμερα, Τετάρτη, οι συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης στην ατμόσφαιρα, αλλά προοδευτικά η σκόνη θα απομακρυνθεί ανατολικότερα και θα περιοριστεί πάνω από το Αιγαίο. Δορυφορικά δεδομένα του αμερικανικού… Καιρός: Αφρικανική σκόνη «Red Minerva» και σήμερα στην ατμόσφαιρα – Το σκηνικό έως και την Κυριακή των Βαΐων - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
07:09 24/04/2024

Καιρός αύριο: Οι ισχυροί άνεμοι μειώνουν την αφρικανική σκόνη

Newsit
Η αφρικανική σκόνη θα αρχίσει να μειώνεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (23/04/2024) λόγω των ισχυρών ανέμων ενώ ο καιρός θα είναι βροχερός σε αρκετές περιοχές της χώρας. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό η μεταφορά αφρικανικής σκόνης που επηρεάζει τη χώρα μας βαθμιαία από το πρωί θα αρχίσει να μειώνεται. ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Οι ισχυροί άνεμοι μειώνουν την αφρικανική σκόνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:01 24/04/2024

Καιρός σήμερα: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές και σταδιακή υποχώρηση της αφρικανικής σκόνης

onalert.gr
Διαβάστε πως θα είναι ο καιρός σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). The post Καιρός σήμερα: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές και σταδιακή υποχώρηση της αφρικανικής σκόνης appeared first on OnAlert.
04:28 24/04/2024

Καιρός για γαλότσες: Πώς θα φορέσουμε τα παπούτσια την άνοιξη

instyle.gr
Πρακτικές, στιλάτες και άνετες, οι γαλότσες είναι το παπούτσι που θα φοράμε non stop τις επόμενες βροχερές ημέρες. Από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας, οι γαλότσες έχουν αποτελέσει αξιόπιστο σύντροφο σε διάφορες κλιματικές συνθήκες και δραστηριότητες. Από την πρωταρχική χρήση τους, ως προστατευτικά υποδήματα της βορειοευρωπαϊκής εργατικής και αγροτικής ζωής, έως τη σύγχρονη εξέλιξή […] The post Καιρός για γαλότσες: Πώς θα φορέσουμε τα παπούτσια την άνοιξη appeared first on InStyle.
12:49 23/04/2024

Καιρός: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα σήμερα λόγω σκόνης και υψηλών θερμοκρασιών – Πότε φεύγει (LIVE)

documentonews.gr
Η αφρικανική σκόνη θα καλύψει και πάλι όλη την χώρα σήμερα Τρίτη, η οποία στα νότια θα παρουσιάζει αυξημένες συγκεντρώσεις… Το άρθρο Καιρός: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα σήμερα λόγω σκόνης και υψηλών θερμοκρασιών – Πότε φεύγει (LIVE) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
08:10 23/04/2024

Καιρός σήμερα: Κοκτέιλ ζέστης και αφρικανικής σκόνης την Τρίτη

Newsit
Ανεβαίνει και πάλι η θερμοκρασία την Τρίτη (23/04/2024) ενώ ο καιρός ευνοεί την μεταφορά αφρικανικής σκόνης, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Η πρόγνωση της ΕΜΥ αναφέρει πως ο καιρός αύριο επιφυλάσσει στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τοπικές βροχές και στο βόρειο Ιόνιο και τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός σήμερα: Κοκτέιλ ζέστης και αφρικανικής σκόνης την Τρίτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:01 23/04/2024

Τρελός Καιρός: Μετά τα χιόνια και τις καταιγίδες έρχεται αφρικανική σκόνη με λασποβροχές και 35άρια

eretikos.gr
Αλλάζει και πάλι το σκηνικό του καιρού από τη Δευτέρα 22 Απριλίου, όπως τονίζει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας. Ο γνωστός μετεωρολόγος κάνει λόγο για θερμοκρασίες έως και 35 βαθμούς Κελσίου, αφρικανική σκόνη, υγρασία και λασποβροχές. Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας επισημαίνει πως το σκηνικό του καιρού αλλάζει ξανά, ενώ πέρα από τη σκόνη […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
21:59 22/04/2024

ΕΜΥ/Καιρός: Με λασποβροχές και άνοδο της θερμοκρασίας η Δευτέρα

eretikos.gr
ΕΜΥ: Ο καιρός σήμερα: Άστατος προβλέπεται να είναι ο καιρός και σήμερα. Βροχές και καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν σήμερα. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Βαθμιαία επικράτηση ανατολικών νοτιοανατολικών ανέμων με ενισχυμένες εντάσεις στη νότια χώρα τοπικά στα 6 με 7 και στα θαλάσσια έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
18:59 22/04/2024

Καιρός: Νεφώσεις, τοπικές βροχές και νέα μεταφορά αφρικανικής σκόνης

onalert.gr
Ο καιρός της Δευτέρας, 22/4/2024, σε όλη την Ελλάδα σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. The post Καιρός: Νεφώσεις, τοπικές βροχές και νέα μεταφορά αφρικανικής σκόνης appeared first on OnAlert.
11:28 22/04/2024

Καιρός σήμερα: Αφρικανική σκόνη πολύ αυξημένη στα νότια – Τοπικές λασποβροχές και μποφόρ

Newsit
Ο καιρός σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου θα είναι βροχερός. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης, η οποία στα νότια θα παρουσιάζει αυξημένες συγκεντρώσεις στην ατμόσφαιρα. Ο καιρός σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες με τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός σήμερα: Αφρικανική σκόνη πολύ αυξημένη στα νότια – Τοπικές λασποβροχές και μποφόρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
05:00 22/04/2024

Καιρός: Έρχονται 35άρια και λασποβροχή. 13 βαθμούς πάνω από το φυσιολογικό

koolnews.gr
Μετά την κακοκαιρία με χιόνια και καταιγίδες, ο καιρός στην Ελλάδα αλλάζει ξανά ριζικά. Σύμφωνα με τα μετεωρολογικά μοντέλα, τις επόμενες ημέρες αναμένονται: Αύξηση της θερμοκρασίας: Ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει έως και 13 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Στην Κρήτη ενδεχομένως να φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Αιτωλοακαρνανία και […] The post Καιρός: Έρχονται 35άρια και λασποβροχή. 13 βαθμούς πάνω από το φυσιολογικό appeared first on Koolnews.gr.
21:58 21/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load