Αλέξης Γεωργούλης: Αποκάλυψε το σοκαριστικό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του! (video)

14:03 - 06/12/2020

Στην εκπομπή DOT. με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής To άρθρο Αλέξης Γεωργούλης: Αποκάλυψε το σοκαριστικό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του! (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκάρει ο Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν έχω σπλήνα από το ατύχημα που είχα με τη μηχανή...»

Ο Αλέξης Γεωργούλης το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot. και μεταξύ άλλων αποκάλυψε...

Διαβάστε το στο Zougla

Σοκάρει ο Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν έχω σπλήνα από ατύχημα που είχα με τη μηχανή» (video)

Η αποκάλυψή του Αλέξη Γεωργούλη στην εκπομπή «Dot»

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αλέξης Γεωργούλης: «Ανήκω σε ομάδα υψηλού κινδύνου γιατί δεν έχω σπλήνα» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Για το σοβαρό ατύχημα που είχε στην αρχή της καριέρας του, για την ευρωβουλή και τις πρόσφατες δηλώσεις του που συζητήθηκαν μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Γεωργούλης στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΙ.  «Εγώ πρέπει να προσέχω λίγο παραπάνω αυτή την περίοδο γιατί δεν έχω σπλήνα και είμαι σε ομάδα υψηλού κινδύνου. Είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή την πρώτη χρονιά που έγινα επαγγελματίας ηθοποιός και έκανα το “Είσαι το ταίρι μου”. Ήταν πάρα πολύ σοβαρό ατύχημα. Μου είχε πει ο γιατρός ότι αν δεν είχες τρακάρει έξω από το ΚΑΤ, δεν θα την κάναμε αυτή τη συζήτηση. Το 2006, όταν κάναμε την “Κινούμενη άμμο” είχα και ένα δεύτερο ατύχημα με τη μηχανή», εξήγησε.  «Όλα αυτά που έχω κάνει ως Αλέξης που ποτέ δεν

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Σοκάρει ο Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν έχω σπλήνα από ατύχημα που είχα με τη μηχανή» (video)

Η αποκάλυψή του Αλέξη Γεωργούλη στην εκπομπή «Dot»

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της