#Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Πέρασε πολύ δύσκολα»

govastileto.gr
Ο Λευτέρης Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Δευτέρας 15/4 στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και μίλησε μεταξύ άλλων για την την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ανέφεραν στον αέρα ότι ο Θανάσης Βισκαδουράκης είχε αποκαλύψει ότι ο ηθοποιός είχε βοηθήσει οικονομικά στις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία. […]
00:00 17/04/2024

Ευρυδίκη: «Αυτό δεν φεύγει ποτέ, υπάρχουν φορές που ακόμα βλέπω εφιάλτες»

thecaller.gr
Την Ευρυδίκη φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.Την Ευρυδίκη φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα παιδικά της χρόνια και της μνήμες που φέρει ακόμα από το πραξικόπημα στην Κύπρο και τους ήχους που στοιχειώνουν ακόμα τα όνειρα της. «Πολλά τραγούδια με γυρίζουν πίσω στην Κύπρο και θυμάμαι, ας πούμε, […]
19:00 12/04/2024

Συγκλονίζει ο Διονύσης Τσακνής για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Δεν μπορούσε να πάει αλλού το μυαλό μου»

zappit.gr
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Διονύσης Τσακνής, το απόγευμα της Πέμπτης, για να συνομιλήσει για όλα με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου […] The post Συγκλονίζει ο Διονύσης Τσακνής για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Δεν μπορούσε να πάει αλλού το μυαλό μου» appeared first on Zappit.
19:00 11/04/2024

Η Ηρώ για την απόρριψη του διαβατηρίου του γιου της: «Μου ζητούσαν μάρτυρες να επιβεβαιώσουν ότι είμαι εγώ η μαμά»

zappit.gr
Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Ηρώ, το απόγευμα της Τετάρτης, για να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […] The post Η Ηρώ για την απόρριψη του διαβατηρίου του γιου της: «Μου ζητούσαν μάρτυρες να επιβεβαιώσουν ότι είμαι εγώ η μαμά» appeared first on Zappit.
19:00 10/04/2024

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Μου έχουν συμβεί περίεργες, δύσκολες καταστάσεις και έχασα τον ύπνο μου»

zappit.gr
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […] The post Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Μου έχουν συμβεί περίεργες, δύσκολες καταστάσεις και έχασα τον ύπνο μου» appeared first on Zappit.
19:00 05/04/2024

Λένα Δροσάκη στο Στούντιο 4: «Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ για τον χωρισμό μου με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη»

tlife.gr
Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση To άρθρο Λένα Δροσάκη στο Στούντιο 4: «Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ για τον χωρισμό μου με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 04/04/2024

Super Κική: Έβγαλα πάρα πολλά λεφτά από το Instagram, μέσα σε έναν χρόνο άγγιξα το εκατομμύριο

thecaller.gr
Η Super Κική βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (03/04).Η Super Κική βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (03/04).Ειδικότερα, η γνωστή influencer μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο παρέα με τη στενή της φίλη και συνεργάτιδα, Andreea Boboc, για την εμπειρία και τη γνωριμία τους στη φυλακή, τις δύσκολες στιγμές με τα ναρκωτικά αλλά και την επιχειρηματική […]
18:00 03/04/2024

Νένα Μεντή: «Δεν είναι μόνο η μούρη, είναι και το κορμί… Πας στη θάλασσα και λες ας μην έχει κόσμο»

zappit.gr
Η Νένα Μεντή, καλεσμένη στο Στούντιο 4, εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη σχέση που έχει […] The post Νένα Μεντή: «Δεν είναι μόνο η μούρη, είναι και το κορμί… Πας στη θάλασσα και λες ας μην έχει κόσμο» appeared first on Zappit.
17:00 02/04/2024

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Δεν αγαπάω τη δουλειά, ακόμα είμαι τρομαγμένη»

zappit.gr
Η Πίτσα Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, για να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […] The post Πίτσα Παπαδοπούλου: «Δεν αγαπάω τη δουλειά, ακόμα είμαι τρομαγμένη» appeared first on Zappit.
18:00 28/03/2024

Σοκάρει η Δώρα Χρυσικού: «Με μάζευε από τα πεζοδρόμια, πάθαινα κρίσεις και διπλωνόμουν στα δύο»

zappit.gr
Την Δώρα Χρυσικού υποδέχθηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Στούντιο 4 της δημόσιας […] The post Σοκάρει η Δώρα Χρυσικού: «Με μάζευε από τα πεζοδρόμια, πάθαινα κρίσεις και διπλωνόμουν στα δύο» appeared first on Zappit.
19:00 27/03/2024

Δώρα Χρυσικού: «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα γιατί δεν είναι δικά μου» – Λύγισε η Ζαμπέτογλου

zappit.gr
Η Δώρα Χρυσικού βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Τετάρτης στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο […] The post Δώρα Χρυσικού: «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα γιατί δεν είναι δικά μου» – Λύγισε η Ζαμπέτογλου appeared first on Zappit.
18:00 27/03/2024

Έξαλλος ο Γιώργος Τσαλίκης: «Τι ρωτάς ρε φίλε την άποψη του Οικονομόπουλου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών»

zappit.gr
Ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός τραγουδιστής εξέφρασε […] The post Έξαλλος ο Γιώργος Τσαλίκης: «Τι ρωτάς ρε φίλε την άποψη του Οικονομόπουλου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών» appeared first on Zappit.
18:00 18/03/2024

Συγκλονίζει η Λίζα Δουκακάρου για το πρόβλημα υγείας της αδελφής της: «Δεν φανέρωνα τα συναισθήματα μου ούτε στον καθρέφτη»

zappit.gr
Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Λίζα Δουκακάρου, το απόγευμα της Παρασκευής, για να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […] The post Συγκλονίζει η Λίζα Δουκακάρου για το πρόβλημα υγείας της αδελφής της: «Δεν φανέρωνα τα συναισθήματα μου ούτε στον καθρέφτη» appeared first on Zappit.
19:00 15/03/2024

Γιάννης Μπέζος: «Θα έπρεπε να έχω βγει στη σύνταξη, δεν το αισθάνομαι όμως, νομίζω ότι ξεκίνησα χθες»

zappit.gr
O Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […] The post Γιάννης Μπέζος: «Θα έπρεπε να έχω βγει στη σύνταξη, δεν το αισθάνομαι όμως, νομίζω ότι ξεκίνησα χθες» appeared first on Zappit.
19:00 14/03/2024

Σοκάρει η Μαρία Πολύζου για τη μάχη με τον καρκίνο: «Μήπως δεν είμαι καλή κόρη άμα βγω, με ρωτούσε η κόρη μου;»

zappit.gr
Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Πολύζου, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […] The post Σοκάρει η Μαρία Πολύζου για τη μάχη με τον καρκίνο: «Μήπως δεν είμαι καλή κόρη άμα βγω, με ρωτούσε η κόρη μου;» appeared first on Zappit.
18:00 08/03/2024

«Λύγισε» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ακούγοντας την Μαριώ να τραγουδά – Το συγκινητικό σμυρνέικο

Newsbeast.gr
Η ρεμπέτισσα Μαριώ ήταν καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, το απόγευμα της Πέμπτης, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Λίγο πριν αποχωρήσει από το πλατό η αγαπημένη τραγουδίστρια, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου της ζήτησε να τραγουδήσει ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια. «Μου κάνεις μια χάρη τώρα; Μπορούμε να κλείσουμε με το δικό μου αγαπημένο;» ρώτησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου την καλεσμένης της έχοντας, ήδη, ξεκινήσει να δακρύζει. «Έλα, μην κλαις! Μη με κάνεις και μένα να κλαίω τώρα! Έλα κοριτσάκι μου». «Ένα σμυρνέικο θέλω να ακούσω» είπε η παρουσιάστρια και η Μαριώ τραγούδησε το «Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία». Βέβαια, το συγκεκριμένο τραγούδι διαδέχθηκε ακόμα ένα με αποτέλεσμα η Νάνσυ
21:00 07/03/2024

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Τα denim κομμάτια που επέλεξε από τη Marks & Spencer είναι ιδανικά για την άνοιξη

thetoc.gr
Τα denim κομμάτια που επέλεξε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι ιδανικά για spring looks
16:09 07/03/2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στα καλύτερά της: Τα υγιή ξανθά μαλλιά και το υπέροχο δέρμα

thetoc.gr
Μία σπάνια εμφάνιση μαζί με τον Νάσο Γαλακτερό και τον Παύλο Γαλακτερό έκανε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου
12:09 05/03/2024

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς αποκαλύπτει: «Όλοι στον δρόμο με ρωτάνε τι έγινε τότε και έπεσε ξύλο με τον Γκάλη»

thecaller.gr
Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Δευτέρας (4/3) ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ άνοιξε την καρδιά του στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, κάνοντας μία αναδρομή στην επαγγελματική του πορεία με αφορμή και την κυκλοφορία του πρώτου του βιβλίου. Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Δευτέρας (4/3) ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ άνοιξε την καρδιά του στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, κάνοντας μία αναδρομή στην επαγγελματική του πορεία με αφορμή και την κυκλοφορία του πρώτου του βιβλίου. «Αυτό που με ρωτάνε πιο πολύ στον δρόμο […]
19:00 04/03/2024

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Υπήρχε χρόνια η φήμη ότι ένα συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα σου βάζει 10 πόντους παραπάνω ύψος»

zappit.gr
Συζήτηση περί ύψους και ηλικιών είχαν στην έναρξη του σημερινού (27/2) Στούντιο 4 η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. […] The post Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Υπήρχε χρόνια η φήμη ότι ένα συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα σου βάζει 10 πόντους παραπάνω ύψος» appeared first on Zappit.
16:00 27/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load