Συνέντευξη Μητσοτακη στον Alpha: Ήταν λάθος που δέχτηκα να φωτογραφηθω χωρίς μάσκα στην Πάρνηθα
19:05 - 07/12/2020
Η απόλυτη ταπείνωση για τον Μητσοτακη, αναγκάστηκε να παραδεχτεί δημόσια ότι έκανε λάθος. Ήταν λάθος του λέει που δέχθηκε να φωτογραφηθεί χωρίς μάσκα στην Πάρνηθα. Τα υπόλοιπα τα βρήκε όλα σωστά.
Συνέντευξη Μητσοτακη στον Alpha: Ήταν λάθος που δέχτηκα να φωτογραφηθω χωρίς μάσκα στην Πάρνηθα - olympia
Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης: Ήταν λάθος που φωτογραφήθηκα χωρίς μάσκα, όχι πως έκανα ποδήλατο
Διαβάστε το στο Μητσοτάκης : Ήταν λάθος η φωτογραφία χωρίς μάσκα στην Πάρνηθα
Στο περιστατικό της Πάρνηθας, όπου ο πρωθυπουργός πήγε για ποδήλατο και φωτογραφήθηκε χωρίς μάσκα, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση και όχι μόνο, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του
Διαβάστε το στο tanea.grΚυρ. Μητσοτάκης: «Ήταν λάθος ότι δέχθηκα να φωτογραφηθώ χωρίς μάσκα»
Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητοστάκης παραδέχθηκε ότι «ήταν λάθος ότι δέχθηκα να φωτογραφηθώ χωρίς μάσκα», ενώ παράλληλα μίλησε και για την πανδημία. Δεν είναι μόνο ο αριθμός των κρουσμάτων, είναι και η πίεση στο σύστημα υγείας, δήλωσε ο πρωθυπουργός. Ειδικά στη Β. Ελλάδα, είπε δοκιμάστηκε και δοκιμάζεται ακόμα.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΟμολογία Μητσοτάκη: Ήταν λάθος ότι δέχθηκα να φωτογραφηθώ χωρίς μάσκα
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Alpha, αναφέρθηκε στη γνωστή φωτογραφία όπου
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΜητσοτάκης Alpha: «Λάθος μου να φωτογραφηθώ χωρίς μάσκα στην Πάρνηθα»
Μητσοτάκης Alpha: Ο πρωθυπουργός μίλησε για τη διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα.
Διαβάστε το στο pagenews.grΜητσοτάκης: Λάθος μου να φωτογραφηθώ χωρίς μάσκα
Για τη φωτογράφηση χωρίς μάσκα ανάμεσα σε άλλους κατά τη διάρκεια της βόλτας του στη Πάρνηθα, κλήθηκε να απαντήσει ο...
The post Μητσοτάκης: Λάθος μου να φωτογραφηθώ χωρίς μάσκα appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.grΜητσοτάκης Alpha: «Λάθος μου να φωτογραφηθώ χωρίς μάσκα στην Πάρνηθα»
Μητσοτάκης Alpha: Ο πρωθυπουργός μίλησε για τη διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα.
Διαβάστε το στο