Μητσοτάκης εφ’ όλης της ύλης: «Αυτό ήταν το λάθος μου στην Πάρνηθα»

19:15 - 07/12/2020

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχωρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA. “Κάνω κάθε δύο ημέρες rapid test”, είπε αρχικά ο Πρωθυπουργός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο lockdown για τον περιορισμό του κορονοϊού. “Υπάρχει στον ορίζοντα η αισιοδοξία του εμβολίου αλλά για να πετύχουμε τον μαζικό εμβολιασμό, χρειάζονται αρκετοί μήνες”, συνέχισε. “Όλες […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχτηκε την ήττα του στην Πάρνηθα

«Tα μέτρα δεν ακολουθήθηκαν με την ένταση και τη συνέπεια που έπρεπε να τα ακολουθήσουμε όλοι. Κι όταν λέω όλοι, εννοώ και τον εαυτό μου για να είμαι ειλικρινής» ξεκίνησε να απαντά με απολογητικό ύφος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την διάρκεια της συνέντευξής του στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ. Ο πρωθυπουργός στην ερώτηση που […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μητσοτάκης: Επαναπαυθήκαμε με την επιτυχία στο πρώτο κύμα – Αυτό ήταν το λάθος μου στην Πάρνηθα

Η συνέντευξη του Πρωθυπουργού στον ALPHA. “Κομβικό σημείο η πίεση στο σύστημα Υγείας για την άρση του lockdown”. Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχωρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA. “Κάνω κάθε δύο ημέρες rapid test”, είπε αρχικά ο Πρωθυπουργός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο lockdown για τον περιορισμό του κορονοϊού. “Υπάρχει …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους