GNTM: Το πρώτο μήνυμα της Ξένιας Μοτσκαλίδου μετά την αποχώρησή της (φωτο)

09:19 - 08/12/2020

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM αποχώρησε για δεύτερη φορά η Ξένια Μοτσκαλίδου. Λίγο πριν τον τελικό, η Ξένια Μοτσκαλίδου, παρά τον δυναμισμό που έδειξε στην επιστροφή της στο Greece’s Next Top Model, δεν τα κατάφερε και έφυγε οριστικά. View this post on Instagram A post shared by Aesthetic - Makeup (@kceniyah) «Ευχαριστώ που αντέξατε να βλέπετε το προγούλι μου από κάθε γωνία στη μεγάλη οθόνη. Αποχώρησα για 2η φορά, πολύ δικαιολογημένα. Όχι και ότι η 1η δεν ήταν, δεν φταίει ποτέ μόνο ο ένας σε μια συνεργασία. Πέρασα υπέροχες στιγμές, υπέροχες στιγμές και μάζεψα αξέχαστες εμπειρίες. Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να εκφράσω το πόσο ευγνώμων είμαι για τα άτομα που με έκαναν

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

GNTM: Αποχώρησε η Ξένια Μοτσκαλίδου, και έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram

«Ευχαριστώ που αντέξατε να βλέπετε το προγούλι μου από κάθε γωνία στην οθόνη».

Διαβάστε το στο

GNTM: Το μήνυμα της Ξένιας Μοτσκαλίδου μετά την αποχώρησή της

Η 22χρονη Ξένια Μοτσκαλίδου λίγη ώρα μετά το τέλος της προβολής του επεισοδίου με την αποχώρησή της, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις