Πέπε: «Δεν αισθάνομαι ότι έχω δείξει την αξία μου»

17:02 - 08/12/2020

Το σχόλιο του Πέπε αναφορικά με τον επερχόμενο αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Πόρτο, για την 6η αγωνιστική του UEFA Champions League.Μία ημέρα πριν την τελευταία αναμέτρηση του Ολυμπιακού για την φάση των ομίλων του UEFA Champions League, ο Πορτογάλος μέσος των ερυθρόλευκων, Πέπε, ανέφερε ότι δεν έχει δείξει ακόμα την αξία του στην ομάδα. Ο ίδιος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και την είσοδο στην φάση των 32 του Europa League. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι πάντα κίνητρο να εκπροσωπώ τον Ολυμπιακό. Είμαι ανυπόμονος για το αυριανό παιχνίδι, παιχνίδι με παιχνίδι προσπαθώ να βελτιώνομαι για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Η Πόρτο είναι μεγάλη ομάδα με καλούς π

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέπε: «Δεν έχω δείξει την αξία μου, πάμε για την πρόκριση»

Ο Πέπε Ροντρίγκες εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Ολυμπιακός - Πόρτο... Το άρθρο Πέπε: «Δεν έχω δείξει την αξία μου, πάμε για την πρόκριση» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά