Γιάννης Μπέζος: Δεν είμαι αριστερός, είμαι φιλελεύθερος άνθρωπος. Δεν ψήφισα τον Τσίπρα…

01:25 - 10/12/2020

10 Δεκεμβρίου, 2020 Ο ηθοποιός σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη για τις πολιτικές του απόψεις αλλά και το θεάτρο Στην εκπομπή Direct με τον Τάκη Χατζή ήταν καλεσμένος απόψε ο Γιάννης Μπέζος. Ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για την τέχνη της υποκριτικής που υπηρετεί πιστά εδώ και πολλές δεκαετίες, τις πολιτικές του απόψεις ενώ τόνισε για ακόμη μία φορά ότι δεν είναι οπαδός των ακραίων εκδηλώσεων θαυμασμού. Στη ζωή του τού αρέσει εκείνος να επιλέγει με ποιον θα συγχρωτίζεται. Επαγγελματικά, όμως, δεν ακολουθεί τον ίδιο κανόνα. «Επιλέγω εγώ με ποιον θα επικοινωνήσω. Επαγγελματικά δεν με ενδιαφέρει να έχω και άριστες σχέσεις με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Η τηλεόραση είναι μεγάλο κομμ

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέζος Γιάννης: Είμαι ένας φιλελεύθερος άνθρωπος – Αποκάλυψε τι δεν ψήφισε στις εκλογές

Μπέζος Γιάννης: Ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε και στην έντονη κριτική που έχει δεχθεί για παλαιότερες δηλώσεις του.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Μπέζος Γιάννης: Είμαι ένας φιλελεύθερος άνθρωπος – Αποκάλυψε τι δεν ψήφισε στις εκλογές

Μπέζος Γιάννης: Ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε και στην έντονη κριτική που έχει δεχθεί για παλαιότερες δηλώσεις του.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη