#Γιάννης Μπέζος

Γιώργος Καραγιάννης: Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε τον μεγάλο παραγωγό τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Γιώργος Καραγιάννης: Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε τον μεγάλο παραγωγό τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων (ΦΩΤΟ) 05/04/2024 Στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (5/4) συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τον Γιώργο Καραγιάννη, ιδρυτή των ΚΑΠΑ Studios. Στην εξόδιο ακολουθία βρέθηκαν πολλοί ηθοποιοί, από τους οποίους οι περισσότεροι έχουν δουλέψει πολλά χρόνια με την οικογένεια Καραγιάννη. Ανάμεσα σε όσους τίμησαν τη μνήμη του παραγωγού ήταν ο Τάσος Νούσιας, ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Δημήτρης Λάλος, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο Γιάννης Μπέζος, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Γιάννης Στάνκογλου και πολλ
16:46 05/04/2024

Η επική ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την επέκταση του Μουσταφά Φαλ με «άνοιξε Γιώργο, έφερα τον Γάλλο»

Newsbeast.gr
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Μουσταφά Φαλ μέχρι το 2027 με ένα επικό βίντεο από την σειρά «Απαράδεκτοι», δένοντας τον Γάλλο σέντερ για τρία ακόμα χρόνια. Ο Ολυμπιακός μάλιστα χρησιμοποίησε – όπως και στην… προαναγγελία της υπογραφής – μία σκηνή από την σειρά “Απαράδεκτοι”, όπου ο Γιάννης Μπέζος έχει μαζί του έναν φίλο του Γάλλο και λέει στην Δήμητρα Παπαδοπούλου «Άνοιξε μωρή, έφερα τον Γάλλο!», για να ακολουθήσει το… Olympiacos Edition, όπου ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πηγαίνει στα γραφεία της ομάδας, χτυπάει την πόρτα και φωνάζει στον αδελφό του, Γιώργο: «Άνοιξε Γιώργο, έφερα τον Γάλλο».
14:00 15/03/2024

Γιάννης Μπέζος: «Από άποψη δεν έχω βγει στη σύνταξη»

neolaia.gr
Ο Γιάννης Μπέζος για την υποκριτική και τους λόγους που δεν θέλει να βγει ακόμη στη σύνταξη.
19:46 14/03/2024

Γιάννης Μπέζος: «Θα έπρεπε να έχω βγει στη σύνταξη, δεν το αισθάνομαι όμως, νομίζω ότι ξεκίνησα χθες»

zappit.gr
O Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […] The post Γιάννης Μπέζος: «Θα έπρεπε να έχω βγει στη σύνταξη, δεν το αισθάνομαι όμως, νομίζω ότι ξεκίνησα χθες» appeared first on Zappit.
19:00 14/03/2024

Γιάννης Μπέζος: «Είμαι πάρα πολύ αυστηρός και ευτυχώς έχω παρεξηγηθεί γι’ αυτό»

tlife.gr
Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 14/3 καλεσμένος στο Στούντιο 4. Ο ηθοποιός που To άρθρο Γιάννης Μπέζος: «Είμαι πάρα πολύ αυστηρός και ευτυχώς έχω παρεξηγηθεί γι’ αυτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 14/03/2024

Famagusta: Η φυγάδευση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου τη μέρα της τραγωδίας της Κύπρου ζωντανεύει απόψε στη σειρά

lamianow.gr
Το πέμπτο επεισόδιο της μεγάλης παραγωγής του MEGA, «Famagusta», φωτίζει τα ιστορικά γεγονότα του ’74, ενώ ξεδιπλώνει τις ιστορίες των ηρώων της σειράς σήμερα, απόψε στις 21:00. Οι αγωνιώδεις ώρες της απόπειρας πραξικοπήματος στην Κύπρο το ’74, αλλά και η φυγάδευση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ζωντανεύουν στη μικρή οθόνη. Την ίδια ώρα, η έρευνα για τη διαλεύκανση της δολοφονίας της Ελένης στο παρόν, φέρνει ακόμη πιο κοντά τη θετή και τη βιολογική μητέρα του Μάικλ. Ο Μάικλ προσπαθεί να πείσει τη Σιμώνη πως δεν σκότωσε εκείνος την αδερφή της. Η Ιφιγένεια επιστρέφει στο σπίτι με τον Παύλο και τον Αντρίκο, κάτι που προκαλεί την αντίδραση του Αντρέα και της Χριστίνας. Οι υποψίες της Σοφίας για τ
18:37 18/02/2024

Μπέζος-Τσαλίκη: 40 χρόνια μαζί! Η σπάνια κοινή εμφάνιση

queen.gr
Αν υπάρχει ένα ζευγάρι που είναι πολύ αγαπημένο και καταφέρνει να κρατήσει την ευτυχία του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ανηπερέαστο από όλους, είναι ο Γιάννης Μπέζος με τη Ναταλία Τσαλίκη που είναι μαζί εδώ και 40 χρόνια ακριβώς!Περισσότερα...
11:09 27/01/2024

Γιάννης Μπέζος: «Η ελληνική τηλεόραση είναι ένα τάβλι, ένα τσίπουρο και ένα χωριό»

zappit.gr
Ο Γιάννης Μπέζος φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Πάμε Δανάη με την Δανάη Μπάρκα και σχολίασε την ελληνική τηλεοπτική […] The post Γιάννης Μπέζος: «Η ελληνική τηλεόραση είναι ένα τάβλι, ένα τσίπουρο και ένα χωριό» appeared first on Zappit.
13:00 25/01/2024

Γιάννης Μπέζος: «Είναι υποχρέωση της Δημοκρατίας να προστατεύει τους λίγους. Αυτό είναι και το μεγάλο της προτέρημα» (vid)

monopoli.gr
Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα βήματα αλλαγής που οφείλει να κάνει η κοινωνία αλλά και για την υποχρέωση του δημοκρατικού πολιτεύματος να προστατεύει τις μοιοψηφίες.
12:53 25/01/2024

Μπέζος για το Famagusta: «Εθνικό και ζοφερό θέμα»

tovima
Η συμμετοχή του στη νέα μεγάλη παραγωγή του Mega, Famagusta, η οικογένειά του, ο εαυτός του, η θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί και το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια - Όλα όσα είπε ο Γιάννης Μπέζος στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα».
18:00 14/01/2024

Γιάννης Μπέζος: Υπάρχουν και δημοσιογράφοι στους οποίους δεν απαντάω καν

thecaller.gr
Στη σχέση που διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια με τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μπέζος όταν συνάντησε την Αθηναϊδα Νέγκα στη βραδινή της εκπομπή “Καλύτερα αργά” στο Action 24Στη σχέση που διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια με τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μπέζος όταν συνάντησε την Αθηναϊδα Νέγκα στη βραδινή της εκπομπή “Καλύτερα αργά” στο Action 24Μάλιστα, παραδέχθηκε πως σε κάποιους… δεν απαντάει καν όταν τους συναντά. “Οι δημοσιογράφοι κάνουν την δουλειά τους. Το θέμα δεν είναι τι θα με ρωτήσουν […]
23:00 07/12/2023

Γιάννης Μπέζος: «Θεωρώ γελοίο να επιχορηγούνται επί 50 χρόνια μεγάλοι ηθοποιοί – Πρέπει να στηρίξουμε τους νέους» (vid)

monopoli.gr
"Οι νέοι άνθρωποι έχουν κάτι να πουν" είπε ο Γιάννης Μπέζος στην Αθηναϊδα Νέγκα, σχολιάζοντας επίσης το Κυπριακό, την ελληνική τηλεόραση σήμερα, την πολιτική ορθότητα.
13:53 07/12/2023

Σκληρή κριτική Μπέζου στην ελληνική οικογένεια: “Οι μαμάδες είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει”

irafina.gr
Στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Μπέζος. Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε για όσα τον ενοχλούν ιδίως στο κομμάτι της τηλεόρασης και των εκπομπών, ενώ αναφέρθηκε και στην ελληνική οικογένεια που έχει «σφηνώσει» για τα καλά και τα παιδιά δεν απογαλακτίζονται εύκολα. «Οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους. Το θέμα δεν […]
12:46 07/12/2023

Γιάννης Μπέζος: «Ο Χίτλερ μπροστά στην ελληνική οικογένεια είναι αρνί»

thecaller.gr
Καλεσμένος στο «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναϊδα Νέγκα ήταν ο Γιάννης Μπέζος και εξέφρασε την άποψή του για την ελληνική οικογένεια.Καλεσμένος στο «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναϊδα Νέγκα ήταν ο Γιάννης Μπέζος και εξέφρασε την άποψή του για την ελληνική οικογένεια.«Οι μαμάδες είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει. Ο Χίτλερ μπροστά στην ελληνική οικογένεια είναι αρνί, σε βάζει από κάτω. Είμαστε ένας λαός του ανατολικού τόξου που δίνει μεγάλη σημασία στην οικογένεια. Όταν η οικογένεια γίνεται διαστροφή […]
08:00 07/12/2023

O Γιάννης Μπέζος ρωτά την Άλκηστη Πρωτοψάλτη: «Το Χοντρός και Λιγνός πως θα το λέμε;» 

zappit.gr
Με αφορμή την επιστροφή στις θεατρικές «Αινιγματικές παραλλαγές» μίλησε ο Γιάννης Μπέζος στην Έρη Βαρδάκη και την κάμερα της εκπομπής «Δύο […] The post O Γιάννης Μπέζος ρωτά την Άλκηστη Πρωτοψάλτη: «Το Χοντρός και Λιγνός πως θα το λέμε;»  appeared first on Zappit.
23:00 02/12/2023

Ετεοκλής Παύλου για Γιάννη Μπέζο: «Νιώθω ότι θέλει να υποτιμήσει την τηλεόραση»

zappit.gr
Τις δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη σχολίασαν ο Ετεοκλής Παύλου και οι συνεργάτες του […] The post Ετεοκλής Παύλου για Γιάννη Μπέζο: «Νιώθω ότι θέλει να υποτιμήσει την τηλεόραση» appeared first on Zappit.
11:00 28/11/2023

Γιάννης Μπέζος: «Κατηγορούν την τραπ, ενώ έχουμε ακούσει απίστευτες ανοησίες όλα αυτά τα χρόνια»

govastileto.gr
O Γιάννης Μπέζος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη και της εκπομπής «Night Out», το βράδυ της Τρίτης στο MEGA. Ο ταλαντούχος ηθοποιός έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη τραπ μουσική και τον Στέφανο Κασσελάκη. Για την τραπ μουσική σχολίασε: «Υπάρχει αυτή η υστερία ότι η τραπ ήρθε […]
08:00 23/11/2023

Γιάννης Μπέζος: Πολύς θόρυβος για τη μεταγραφή του Σλούκα, δεν είναι πιόνια οι αθλητές

Newsit
Ο Γιάννης Μπέζος φιλοξενήθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής Night Out και μίλησε για το μπάσκετ, το οποίο θεωρεί άθλημα για “έξυπνους” ανθρώπους. Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην εκπομπή Night Out τόσο για τη σχέση του με το μπάσκετ όσο και για τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό. “Μετά από 45 χρόνια ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Μπέζος: Πολύς θόρυβος για τη μεταγραφή του Σλούκα, δεν είναι πιόνια οι αθλητές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:00 22/11/2023

Ο Γιάννης Μπέζος εξομολογείται: «Υπήρξα αδιάφορος με την κόρη μου – Μου παραπονέθηκε και το κατάλαβα»

govastileto.gr
Καλεσμένος στην πρεμιέρα του Night Out ήταν ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μιλώντας για την κόρη του, Ηρώ Μπέζου, παραδέχτηκε πως αρκετές φορές παραμέλησε τον ρόλο του ως πατέρας, εξαιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. «Θυμάμαι την μέρα που γεννήθηκε, δεν υπάρχει τίποτα άλλο από εκεί και πέρα. Όλα τα άλλα πριν διαγράφονται. Είναι μία πολύ […]
13:00 22/11/2023

Night out: Ο Γιάννης Μπέζος για Famagusta, metoo και Τσαλίκη

youfly.com
Ποδαρικό στην πρεμιέρα της εκπομπής του Mega "Night Out" έκανε χθες ο Γιάννης Μπέζος. The post Night out: Ο Γιάννης Μπέζος για Famagusta, metoo και Τσαλίκη appeared first on Youfly.
07:58 22/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load