Η Δανάη Μπάρκα έξω από τα δόντια – «Είναι μια γυναίκα με εμμονές και κακία μέσα της»
01:54 - 11/12/2020
Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα, για πρώτη φορά, τη νύχτα της Πέμπτης στο πλατό του The 2night […]
The post Η Δανάη Μπάρκα έξω από τα δόντια – «Είναι μια γυναίκα με εμμονές και κακία μέσα της» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα! «Είναι μια γυναίκα με εμμονές και κακία μέσα της»!
Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show… Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα, για πρώτη φορά, τη ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα! «Είναι μια γυναίκα με εμμονές και κακία μέσα της»! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Δανάη Μπάρκα : Υπάρχει μία γυναίκα με εμμονές και κακία για μένα
Η Δανάη Μπάρκα μίλησε μεταξύ άλλων για το τηλεοπτικό της ξεκίνημα και τις αρνητικές κριτικές, ενώ παράλληλα απάντησε με τον δικό της τρόπο και σε όσους λένε ότι πήρε τη θέση λόγω της μητέρας της
Διαβάστε το στο Δανάη Μπάρκα: Υπάρχει μία γυναίκα με εμμονές και κακία για μένα
Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα τη νύχτα της Πέμπτης...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔανάη Μπάρκα: “Υπάρχει μια συγκεκριμένη γυναίκα με εμμονές και κακία για μένα” (βίντεο)
H Δανάη Μπάρκα επισκέφθηκε το βράδυ της Πέμπτης για πρώτη φορά στο «The 2Night Show»! Η
To άρθρο Δανάη Μπάρκα: “Υπάρχει μια συγκεκριμένη γυναίκα με εμμονές και κακία για μένα” (βίντεο) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΔανάη Μπάρκα: «Είναι μια γυναίκα με εμμονές και κακία μέσα της» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show του ΑΝΤ1 ήταν η Δανάη Μπάρκα, το βράδυ της Πέμπτης, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει στην τηλεόραση με την εκπομπή "Πάμε Δανάη" αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει την αρνητική κριτική.
«Διάβασα ένα άρθρο που μου τα έχωνε. Ότι "αυτά τα γενέθλια ούτε η Ελένη Μενεγάκη". Λες και το κανόνισα μόνη μου, λες και πήρα εγώ τους ανθρώπους και τους παρακάλεσα. "Αυτά τα γενέθλια ούτε η Ελένη Μενεγάκη, που νιώθει σαν σπουδαία παρουσιάστρια και μίλησε όλη η ελληνική σόουμπιζ για την αγάπη που της έχει και αντ’ αυτού παίρνει μια παλάμη με ανοιχτά δάχτυλα". Χοντράδες, ρε παιδί μου. Αλλά επειδή το θέμα δεν είναι τι λέγεται, α
Διαβάστε το στο topontiki.grΞέσπασε η Δανάη Μπάρκα – Είναι μια γυναίκα με εμμονές και κακία μέσα της
Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Δανάη Μπάρκα η οποία μίλησε για όλους και για όλα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η νέα παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του MEGA μίλησε και για ένα άρθρο, που όπως σημείωσε «της τα έχωνε». Για τον εορτασμό των γενεθλίων της ότι έγραφε «αυτά τα γενέθλια ούτε η Ελένη Μενεγάκη». Είπε χαρακτηριστικά: «Λες και το κανόνισα μόνη μου, λες και πήρα εγώ τους ανθρώπους και τους παρακάλεσα. «Αυτά τα γενέθλια ούτε η Ελένη Μενεγάκη, που νιώθει σαν σπουδαία παρουσιάστρια και μίλησε όλη η ελληνική σόουμπιζ για την αγάπη που της έχει και αντ’ αυτού παίρνει μια παλάμη με ανοιχτά δάχτυλα». Χοντράδες, ρε παιδί μου. Αλλά επειδή το θέμα δεν είναι τ
Διαβάστε το στο spoilers