Δώνης: «Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από εμένα σε Ελλάδα και Κύπρο»

10:40 - 11/12/2020

Οι Ισραηλινοί πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League με τη νίκη με 1-0 επί της Σίβασπορ και μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Δώνης μίλησε για την πίεση που υπάρχει Το άρθρο Δώνης: «Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από εμένα σε Ελλάδα και Κύπρο» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δώνης: «Είμαι ο καλύτερος σε Ελλάδα και Κύπρο»

Πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Europa League με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Γιώργος Δώνης έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα αναφέρονται για εκείνον και το μέλλον του αναφορικά με την πίεση που βαραίνει τους ώμους του στο Ισραήλ

Διαβάστε το στο

Δώνης: «Είμαι ο καλύτερος σε Ελλάδα και Κύπρο»

Πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Europa League με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Γιώργος Δώνης έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα αναφέρονται για εκείνον και το μέλλον του αναφορικά με την πίεση που βαραίνει τους ώμους του στο Ισραήλ. 

Διαβάστε το στο

Δώνης: «Δεν υπάρχει καλύτερος από μένα σε Ελλάδα και Κύπρο»

Πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Europa League με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Γιώργος Δώνης έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα αναφέρονται για εκείνον και το μέλλον του αναφορικά με την πίεση που βαραίνει τους ώμους του στο Ισραήλ. The post Δώνης: «Δεν υπάρχει καλύτερος από μένα σε Ελλάδα και Κύπρο» appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Ξεσπάθωσε ο Γιώργος Δώνης μετά τη νίκη-πρόκριση της Μακάμπι επί της Σίβασπορ στο Europa League ξέσπασε κατά των επικριτών του και της φημολογίας περί αντικατάστασής του. Ο 51χρονος προπονητής τόνισε πως θεωρεί εαυτόν κορυφαίο τεχνικό σε Ελλάδα και Κύπρο. «Τα πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίσουν. Είμαι στο ποδόσφαιρο από την παιδική μου ηλικία. Έπαιξα σε μεγάλα […] Το άρθρο Δώνης: «Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από εμένα σε Ελλάδα και Κύπρο» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Δώνης: “Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από εμένα σε Ελλάδα και Κύπρο”

⚽⚽⚽⚽ Ο Γιώργος Δώνης είναι γνωστό, πως είναι ένας ικανότατος προπονητής. Continue reading Δώνης: “Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από εμένα σε Ελλάδα και Κύπρο” at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

O Γιώργος Δώνης ανέδειξε τον εαυτό του ως τον κορυφαίο προπονητή τσε Ελλάδα και Κύπρο, μετά τη νίκη - πρόκριση της Μακάμπι Τελ Αβίβ  στη φάση των «32» του Europa League.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Δήλωση που θα συζητηθεί από Δώνη: «Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από εμένα σε Ελλάδα και Κύπρο»!

Δήλωση που θα συζητηθεί από Δώνη: «Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από εμένα σε Ελλάδα και Κύπρο»! 11/12/2020 Ως τον κορυφαίο προπονητή σε Ελλάδα και Κύπρο χαρακτήρισε τον εαυτό του o Γιώργος Δώνης, ύστερα από την πρόκριση της Μακάμπι στους «32» του Europa League! Η ομάδα του Τελ Αβίβ πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA με τη νίκη με 1-0 επί της Σίβασπορ και μετά το τέλος του αγώνα, ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού και νυν της Μακάμπι μίλησε για την πίεση που υπάρχει, αλλά και τις φήμες των προηγούμενων ημερών για την αντικατάστασή του. «Τα πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίσουν. Είμαι στο ποδόσφαιρο από την παιδι

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Δώνης: «Είμαι ο καλύτερος προπονητής σε Ελλάδα και Κύπρο»

Πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Europa League με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Γιώργος Δώνης έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα αναφέρονται για εκείνον και το μέλλον του αναφορικά με την πίεση που βαραίνει τους ώμους του στο Ισραήλ Ο πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού οδήγησε τη Μακάμπι στο 1-0 επί της Σίβασπορ και ... The post Δώνης: «Είμαι ο καλύτερος προπονητής σε Ελλάδα και Κύπρο» appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Δώνης: Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από εμένα σε Ελλάδα και Κύπρο

Δώνης: Η μεγάλη πρόκριση της Μακάμπι Τελ Αβίβ στους 32 του Europa League έβαλε τη συζήτηση για την αντικατάστασή του στον «πάγο».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Δώνης : «Είμαι ο καλύτερος σε Ελλάδα και Κύπρο»

Ο Γιώργος Δώνης αντέδρασε σε ερώτηση Ισραηλινών δημοσιογράφων για το μέλλον του.

Διαβάστε το στο to10.gr

«Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από εμένα σε Ελλάδα και Κύπρο»!

Η Μακάμπι του Γιώργου Δώνη επικράτησε της Σίβασπορ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League. Κάτι που προκάλεσε την… έκρηξη του Έλληνα τεχνικού, στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι. Μάλιστα, μεταξύ άλλων ανέφερε πως θεωρεί τον εαυτό του κορυφαίο τεχνικό σε Ελλάδα και Κύπρο. Μέρος των δηλώσεών του: «Τα πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίσουν. […]

Διαβάστε το στο thessports.gr

Δώνης: Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από εμένα σε Ελλάδα και Κύπρο

Δώνης: Η μεγάλη πρόκριση της Μακάμπι Τελ Αβίβ στους 32 του Europa League έβαλε τη συζήτηση για την αντικατάστασή του στον «πάγο».

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!